Euroleague Fantasy Challenge v2

Kaya'nın değeri çok düşmüştü.Artık iyi performans göstereceğini düşünerek aldım.Şu an da 10 sayı ve 5 ribaundla 16 puan getirmiş durumda.İnşallah performansını düşürmez.

Shumpert son haftalarda formda diye Arda'nın takımına almıştım, almaz olaydım. Beni mi bekledin rezillik için.

Rawle da coştui niye almadım buraya da ah ah.

şuan itibariyle iyi gitmiyor işler. kaya aklıma geldi ama, 3 hafta takımda tutup hep cepten yiyince düşünmedim. vujanic i diğer takımlarıma aldım ama oyuncu değiştirme hakkı yüzünden bu takıma alamadım.
domercant te çoştu bu hafta. onun yüzünden bu haftanın tüm kurgusu bozuldu. onu değiştirmesem, en azından vujanic i takıma alsam yaklaşık 30 puan + alırdım ki, buda az puan değil.
18 sayı atmış durumda 4/4 üçlük ve daha oynanacak 8 dakika var.

Bu iş gerçekten şans işi.Kaya'yı önce aldım ama yanlışlıkla başka bir oyuncu aldım başka bir bölgeye, sonra resetledim kadroyu, şeytan dürttü onun parasını oyun kurucuya harcadım :oops:

kokrktuğum başıma geldi.
massey puan bile alamayacakken ,andersen haftanın mvpsi olma yolunda ilerliyor. barca panayı atina da dağıtıyor. 2 haftanın suskun adamı lakovic te fena oynamıyor.

Llull'ün yerine Daniel Ewing'i almıştım, 16 aldı. Daha çok alırdı da çok şut kaçırdı, yazık oldu performansına.

Kerem Arroyo -10 almış yahu.

Diyorum sana zerre çakmıyorsun bu işten. haha

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bir üsttekin mesajın öyle demiyor :p
Olum Arror 25 altı alır diyen ben değilim. Basketi bilmiyorum filan. Adam -10 aldı. Büyük çaba sarfetmesi lazım -10 gibi bir puan alması için.

Marcus Brown,David Andersen,H.Domercant,Kaya Peker haftayı çok iyi geçirdi.Bracey Wright da şu anda çok iyi gidiyor.Porto Rikolu da onlara ayak uydursa iyi puan olabilirdi.Childress ile beraber beni hayal kırıklığına uğrattı.Ama çıkartmayacağım.Haftaya +20 yapacaktır.

Roma'nın koçu harbi gerizekalı. Takımın en iyi adamı Hutson maç başa başken kenarda oturuyor, olacak şey değil. Repesa'dan sonra kim aldıysa artık takımı.