Euroleague Fantasy Challenge v2

Oraya yazdım kadroyu eleman demiş 100 de alabilirsin 230 da. Bişey diyecektim de neyse dedim :)

Zaten oraya yazdığım kadrodan 3-4 oyuncu değiştirdim :)

Son dakikaya kadar da takip ederim. Hatta şu anda Siena'nın maçını takip ediyorum :)

Levent ÖKTENER' Alıntı:
bende geldim, bi Cem varmış yenilmeyen fantasy de çok aldık ölçüsünü bide burda alalım bakalım :)
Navarro ile yıkacak ortalığı. :) Kobe'i de almak istiyor Levent abide bulamadı ahaaha ek kontenjan koyduracak. :)

Ben anlamadim bu isi yaa, herkes beni yeniyormus geciyormus kralmis... NBA'de profilimden kralligimi herkes gorebilir, burada gule oynaya sampiyon oldum, neyse sanal oyunlar bunlar salla pati hayata heyecan katan ogeler. Yarisa heyecan katmasi icin bu sene biraz agirdan alirim fark acmam bastan anlastik 8)

Herkes çok iddialı bakıyorum da. Takip etmek isteyenler için hatırlatayım;

Yunanistan liginin ilk haftası oynandı.
İspanya'da 3.hafta oynandı.
Fransa'da 2.hafta oynandı.
İtalya Ligi başladı.
İsrail daha başlamadı.
Litvanya ve Baltık Ligi beraberce 4-5 maç yaptılar.
Adriyatik'te de maçlar başladı oynanmaya.
Almanya'da birkaç hafta geride kaldı.
Türkiye'de sadece kupa oynandı.
Rusya Ligi de başladı bu hafta.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Herkes çok iddialı bakıyorum da. Takip etmek isteyenler için hatırlatayım;

Yunanistan liginin ilk haftası oynandı.
İspanya'da 3.hafta oynandı.
Fransa'da 2.hafta oynandı.
İtalya Ligi başladı.
İsrail daha başlamadı.
Litvanya ve Baltık Ligi beraberce 4-5 maç yaptılar.
Adriyatik'te de maçlar başladı oynanmaya.
Almanya'da birkaç hafta geride kaldı.
Türkiye'de sadece kupa oynandı.
Rusya Ligi de başladı bu hafta.

bütün bu ligleri eurobasket'ten takip edeblirisiniz,bilmeyenler için :p

Arkadaşlar avrupa basketbolu üzerine amatörce bir blogum var. Avrupa basketbolunda gündemi blogumda tutuyor, naçizane yorumluyorum.

http://basketeurope.blogspot.com/

Euroleague Fantasy Challenge takımlarınızı aşağıdaki adreste de paylaşırsanız sevinirim. Oyuna olan ilgiyi artırabiliriz.

http://basketeurope.blogspot.com/2008/1 ... alyor.html

Herkese teşekkürler, saygılar.

Not: Blog adresimi paylaşmam için izin veren gsbasket adminime teşekkür ederim.

Oktay Bey selam,
Blogunuzu okumaya gayret edeceğim. Sanırım Avrupa Basketboluna dair bir forum sitesi bulunmamakta. Keşke olsa. Böyle bir hedefim de var da ilgi görür mü bilmiyorum? Onlarca NBA sitesi varken.

oktay bey güzel bi blogunuz var hayırlı olsun,daha büyük bir siteye sahip olursunuz umarım
blogunuzda ilk kadrosunu yazan arkadaş son 5'i garantilemiş :p

Blog hoş olmuş. Tasarımdan çok içerikle ilgilendiğim için sitenin durumu hoşuma gitti. Gerçek basketbol olan Avrupa Basketbolu' nun çok daha fazla analiz edilip yorumlanması dileklerimle ...

Tüm gsbasket.org sakinlerine selamlar...
Foruma yeni üye oldum,çok fazla Avrupa basketiyle aram iyi olmasa da şansımı denemek istiyorum.
takım adı: Galatasaray SC
Nick:vollqan