Euroleague Fantasy Challenge v2

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
Jaka Lakovic Regal FCB 59 59 - 0.0
Ender Arslan Efes Pilsen 34 34 - 0.0
Marcus Brown Zalgiris 68 68 - 0.0 @
Preston Shumpert Efes Pilsen 57 57 - 0.0
Sani Becirovic Lottomatica 52 52 - 0.0 @
Quinton Hosley Real Madrid 47 47 - 0.0
Patrick Femerling Alba Berlin 36 36 - 0.0
Ersan Ilyasova Regal FCB 52 52 - 0.0 @
Marcus Haislip Unicaja 63 63 - 0.0
Fragiskos Alvertis Panathinaikos 15 15 - 0.0
benim takımım bu adı fc.aspava sanırım dogru yerdeyim 38.sıra yazıo ama umarım gsbasket grubuna girmişimdir:)

femerling sakat değiştirmelisin az kaldı renktaş

Son 35 dakika beyler. Kontrollerinizi iyi yapın; artık haftada 3 değişiklik hakkınız olacak.

Ben çok arkadaşa yardımcı oldum, kendi kendime rakipler yarattım ama yine de sezon güzel olacağa benziyor.

Herkese başarılar ...

Çok güçlü bir kadro kurduğuma inanıyorum. Vakit doluyor artık. Ben almadım ama, TAU'da Prigioni sakat Shakur yüksek süre alabilir. Alanlara kapasitesinden daha çok puan getirebilir.

Kerem Secer : Pablo Prigioni iyi ki sakatmış ya eheh :)
Fenerbahce' ye de cok üzülüyorum ya ehehe Gordan Giricek' i alan arkadaslara da selam olsun tabi :p
(Onder kulakların cınlasın. Zorla aldırdın adamı kadrona)

Sezon basladı, bu heyecan bana güç veriyor :)

Arda abi Fantasy Challenge kadro bölümünde sakat yazıyordu. Şaşırdım ben de :) Zaten almadım onu :p Ama Teletovic vardı. Büyük şoktayım. Fener'in en sorunlu yerinden vurması lazımdı :?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Arda abi Fantasy Challenge kadro bölümünde sakat yazıyordu. Şaşırdım ben de :) Zaten almadım onu :p Ama Teletovic vardı. Büyük şoktayım. Fener'in en sorunlu yerinden vurması lazımdı :?

Mirza Teletovic konusunda yanlıs düşünüyorsun bence. Daha dogrusu Fenerbahce' nin en sorunlu yeri olarak görmen hata. Sonucta adamın karşısında hemşerisi Mirsad Turkcan var. Teletovic aşağı yukarı Mirsad tarzında bir adam. (Tabi Mirsad' ın tecrübesi had safhada) Karsısında onun olacagı da belliydi.

Koskoca FB kadrosunda bir Mirsad var abi yahu. Rasim'i adamdan saymıyorum tabi :) Geçen sene hep 4'ten vuruldu FB, bu sene de takviye yapmayınca oraya.

Tau-FB macında ilk yarı sonunda RANKING puanları :

Rakocevic : 21
Mickeal : 16
Mc Donald : 6
San Emeterio : 3
Barac : 2
Prigioni : 1
Teletovic : -1
-----------------------------------
Mirsad : 8
Green : 8
Rasim : 6
Preldzic : 5
Smith : 3
Vidmar : 2
Mrsic : 1
Oguz : 0

Ayrıca Stanco Barac' a eleştirilerde bulunan arkadaslara da bu oyuncunun bu maç öncesi sadece 28 puana satın alınabildigini belirtmek isterim. Tiago Splitter' in sakatlıgında Stanco Barac 28 puana satın alınabilecek mantıklı oyunculardan biriydi. Tecrübesiz oldugu icin erken faul problemi yaşadı ama 2. yarı 10 civarı puanla maçı bitirebilir. Ki 28 puanlık bir adam icin de gayet iyi bir kazanc diye dusunuyorum.

Arkadaşlar;
Kurduğum kadroda ki oyuncu sayı atarsa ben puan mı kazanıyorum?
Kurduğum kadro sizin kadronuzla maç yapıcak mı?

Oyunu henüz tanıma aşamasındayım kusura bakmayın. :)