Euroleague Fantasy Challenge

Arda Bey, ödülü sadece sizin cebinizden ödemeniz bence uygun olmaz. Bence hepimiz imkanlarımız dahilinde ufak da olsa bir katkı yapmalıyız. Bence katkı yapacaklar ve yapacakları miktar konusunda bir liste hazırlayalım. Elimizde bir ödül bütçesi olur. ona göre de ödüle karar veririz.

Re:

Ahmet Arif' Alıntı:
Arda Bey, ödülü sadece sizin cebinizden ödemeniz bence uygun olmaz. Bence hepimiz imkanlarımız dahilinde ufak da olsa bir katkı yapmalıyız. Bence katkı yapacaklar ve yapacakları miktar konusunda bir liste hazırlayalım. Elimizde bir ödül bütçesi olur. ona göre de ödüle karar veririz.

Tecrubeyle sabittir; olaya maddiyat girince isin suyu cıkıyor. Madem bu ortamın yoneticisiyiz, elimizi tasın altına sokarız . Bu kadarını da yapalım artık ...

Arda EZER' Alıntı:
Tesekkurler Ahmet Arif.

Bu arada bir ödüldür gidiyor; insanlar ödülün ne oldugunu bilmek isterler.
Pek tabi ki ödül olarak ev-araba verecek durumumuz yok eheh ama ödülün içeriği direk benim şahsi kararımdır ve cebimden de olsa bu ödülleri bizzat kazanana takdim edeceğiz. Ödüllere ek yapmak isteyenler asagıda belirtirlerse ödülün yukselmesini saglayabilirler. Dolayısıyla ödüller miktar olarak cogalıp cok daha kayda deger hale gelebilir.

Ben lig sonunda ilk 3 takıma ödül vermeyi uygun buluyorum. Bu sayede daha heyecanlı bir sezon yasanabilir. Ben sadece sampiyon takıma verilebilecek ödülü yazıyorum. 2. ve 3. olacak takımlara nasıl bir ödül verilebilecegini dusunelim.

SAMPIYON KULLANICI/TAKIM :
1-) 2008-2009 sezonu basketbol kombinesi
2-) Galatasaray basketbol forması
3-) GSbasket.Org tshirt u
Lütfen en pahalı yerden olsun Arda bey. :)

Re:

Ahmet Arif' Alıntı:
ANKARA CAFE CROWN (cavush) *******************
Ahmed GS (Ahmed_Salih) Ahmed salih
Ahmetarif74 8063 (Ahmetarif74) Ahmet arif
Barut's Team (Barut's Team) burak barut
Cem Longhorns (cemcemgs) cemcemgs
Cimbombasket (3Wade) serdar aslan
Denizland_Spor (deniz_pierce) DENİZ BASKIN
ENTES (ARdaQue) Arda Ezer
FU Basketbol (ozkuran) ****************************************
GALATASARAY SK (KillaFace) ****************************************
GALATASARAY TEAM (vollqano) Volkan Kaba

GALATASARAY*** (Se_Bo) serbey şener
GS 1985 (KeOpS) ****************************************
GalataSaray (billups_b) ****************************************
Gsankara (muratgs) ****************************************
ISTANBUL BULLS (CMYLMZ80) CEM YILMAZ
Kenan Galatasaray (Kenan) kenan inan
New York Knicks (starburyy) gökçr başaran
Oguzhanspor (oguzhan-1905) OĞUZHAN PARLAK
Onur Basket (Onur Basket) onur balcı
SAHIN CAFE CROWN (turgutsahin) turgut şahin
Secher Basket (Secher) KEREM SEÇER
Tracy mcgrady Burak Ceyhan
arda öztürk basketbol team (duman 1905) arda öztürk
beka1905 (beka) muhammet kaan
bulut_team (natrus3) ****************************************
ceyhunbasket (ceyhunua) ****************************************
dream team of hakan bilgin (halakan10) hakan bilgin
emre cafe crown (emreozdogan) EMRE OZDOGAN
esrefpasali (husnucanardi) husnucardi
hakanistan4 (hakanistan6) ****************************************
impetus clover (timur764) timur
invinceable (invinceable) ****************************************
khan1905 (khan1905) hakan lafçı
kosecki35 Hakan Türk
ouz cafe crown (oguzun) OGUZ UZUN
piramid beyond imagination (mendez) ****************************************
takım taklavat (PAINMAKER) emre yüksel
theo papalaukas (xmehmetx) mehmet tuncer
uA_teAm (ogzhnsglk) oğuzhansağlık
ultrAs_ITU (ultrAs_ITU)Fırat Altıntaş
ultrAslanyilmaz (liseliaslan)Yılmaz Yıldırım
yldz-gs (yldz-gs) erdem yazıcı
İU_BİO_EMRE (emre_gs_7) emre doğan

kırmızı renkli yıldızların sahipleri kimlerdir?

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Abi sadece 3 adam mı değiştirebiliyoruz ya :?

Kuralları okumadım ama öyle galiba..Ben de geçen hafta sıkıştım değiştiremedim 2 değişiklik daha yapacaktım olmadı..Velickovic'i zorla almak zorunda kaldım..1 puan aldı zaten..

Best ve Gurovic'den 34,
Velickovic ve Tepic'den 18.7,
Hutson'dan 14.3 alarak devam ediyorum..

Geriye kaldı Mumbru,Greer,Teletovic,Splitter ve Stefansson..Kadroyu ortaya serdik ama olsun :D

Benim takım bu hafta bir takım katakullelere maruz kaldı ama yine de gelecekten umutluyuz. Ilerleyen haftalarda daha iyi oynayıp yitirdigimiz puanları telafi edecegiz :)

Butun amacımız odulu baskasına kaptırmamak. Kendime ödül vermeme gerek yok malum hahaha :D

Bende Sarunas'tan 13.2, Hutson'dan 14.3, K.Lavrinovi'ten 17.0 aldım... Diğer isimler bekliyorum...
Charles, Reyes, Kerem T., Stefansson gibi isimleri bekliyecez...

kosecki35 benim takımım.bu arada pepe sanchez 24.2,nicholas 18.7,maciulis 14.3,hutson 14.3 kazandırdı bu hafta ama iki haftadır reyes oynamayarak batırıyor beni.bir de sadece iki oyuncumu değiştirebiliyoruz her hafta.

bu pepe sanchez ( barcelona) in insan olduğuna inanmıyorum.. böyle bir saha görüşü, böyle bir top hakimiyeti olamaz.. adam basketbol oynamıyor sanki araba kullanıyor..şu istatistiğe bakar mısınız ; 6 sayı , 8 ribaund, 6 asist ve 4 top çalma.. Bir de istatistik kağıdına yansımayan hareketler var tabii.. rkg puanı da 22 bu arada..takımımda olmasını isterdim..

bu arada ben iki haftadır bojan popovic ve sani becirovic in satışlarına rağmen galiba 19. sıraya çıkmışım..becirovic nerede bilmiyorum zaten.. nicholas, planinic ve teletovic in sırtına bindik gidiyoruz.. alex mumbru için de kendimi kutluyorum.. hafaya artık neşteri vuracağım takıma.. takımın kimyasına uymayanı gönderirim :) son alarak "wake up haislip" demek istiyorum..

Maşallahım var, hem haftanın hem de ligin lideri oldum..Pota altım o kadar güçlü ki karşımda Shaq olsa nafile :D

Kötü bir hafta gecirmeme ragmen 10. sıraya yukseldim.

Gercekten de zor bir oyun. Bir onceki hafta -2 puan alan bir oyuncu diger hafta 30 puan alabiliyor. Cok buyuk riskler alarak takım kurmak lazım.

48.likten 29.luğa yükseldim.
ayrıca içlerinde real madridli hamilton ın da bulunduğu 3 oyuncum forma giymedi.yavaş yavaş öğrenecez artık.