Euroleague Fantasy Challenge

Re:

Mert Genç' Alıntı:
Tamam benim sonradana aldığım takımı atabilirsiniz.Bir yanlışlık olmuş kusura bakmayın.Kötü takımımla lige devam edebilirm.Diğeri atılsın.

Bak sonucta kimse buyuk iddialarla bu lige girmedi. Hepimiz sitenin sakinleri olarak senelerdir buyuk bir aileyiz; onemli olan yarısmak ve eglenmek. Gerek yok bu tarz olaylara. Direk antipatiklik yaratıyor.

Sen bu topic in basından beridir "Ben bu oyunu cok iyi oynarım, gecen sene bilmem kacıncıydım" falan gibi mesajlar yazıyorsun ve bu da insanlar tarafından antipatiklige yol acıyor. Bu konu hakkında bana bircok kisiden elestirisel özel mesajlar gelmisti; ama "sakin olun insanların hırslı olması cok kötü birsey degildir" diyerekten olayları yumusatmaya calısmıstım ama bu hafta yapılan katakulle hic ama hic hos degil.

bende çok şükür bugün yeni katıldım fantasy lige :D :D biraz geç oldu ama :D :D

Kadrom bu;

Tre Kelley
Mark Dickel

Charles Smith
Yotam Halperin
Jasmin Hukic
Omer Onan

Boniface Ndong
Andre Hutson
Mirza Teletovic
Luksa Andric

Arkadalar yenilmez armada ve ı miss you ülkerspor(4) silindi. ayrıca khan 1905'in 3 takımından ikisi ve halakan 10'un iki takımından biri daha ligden ihraç edildi.
Son durum bu: cinlikler olmaması için şifreyi değiştirdim. yanında yıldız olan takımların forumumuzda hangi kullanıcılara ait olduğu bilmiyorum. Kim oldukalrını belirtirlerse ileride bir sorun yaşamayız

ANKARA CAFE CROWN (cavush) *******************
Ahmed GS (Ahmed_Salih) Ahmed salih
Ahmetarif74 8063 (Ahmetarif74) Ahmet arif
Barut's Team (Barut's Team) burak barut
Boğaziçi (Volpenotte) Cem YILMAZ
Cem Longhorns (cemcemgs) cemcemgs
Cimbombasket (3Wade) serdar aslan
Denizland_Spor (deniz_pierce) DENİZ BASKIN
ENTES (ARdaQue) Arda Ezer
FU Basketbol (ozkuran) ****************************************
GALATASARAY SK (KillaFace) **********************************
GALATASARAY TEAM (vollqano) *******************************
GALATASARAY*** (Se_Bo) serbey şener
GS 1985 (KeOpS) ***************************************************
GalataSaray (billups_b) *********************************************
Gsankara (muratgs) **************************************************
I Miss You Ülkerspor (1) (YKBL3201) mert genç
ISTANBUL BULLS (CMYLMZ80) CEM YILMAZ
Kenan Galatasaray (Kenan) kenan inan
New York Knicks (starburyy) gökçr başaran
Oguzhanspor (oguzhan-1905) OĞUZHAN PARLAK
Onur Basket (Onur Basket) onur balcı
SAHIN CAFE CROWN (turgutsahin) turgut şahin
Secher Basket (Secher) KEREM SEÇER
Tracy mcgrady Burak Ceyhan
arda öztürk basketbol team (duman 1905) arda öztürk
beka1905 (beka) muhammet kaan
bulut_team (natrus3) ******************************************************
ceyhunbasket (ceyhunua) **************************************************
dream team of hakan bilgin (halakan10) hakan bilgin
emre cafe crown (emreozdogan) EMRE OZDOGAN
esrefpasali (husnucanardi) husnucardi
hakanistan4 (hakanistan6) *****************************************************
impetus clover (timur764) timurhan
invinceable (invinceable) ********************************************************
khan1905 (khan1905) hakan lafçı
kosecki35 (kosecki35) **********************************************************
ouz cafe crown (oguzun) OGUZ UZUN
piramid beyond imagination (mendez) ******************************************
takım taklavat (PAINMAKER) emre yüksel
theo papalaukas (xmehmetx) mehmet tuncer
uA_teAm (ogzhnsglk) oğuzhansağlık
ultrAs_ITU (ultrAs_ITU)****************************************
ultrAslanyilmaz (liseliaslan)Yılmaz Yıldırım
yldz-gs (yldz-gs) erdem yazıcı
İU_BİO_EMRE (emre_gs_7) emre doğan

Teşekkürler Yılmaz Bey, yukarıdaki listede sizi de güncellemiş olduk. şu yukarıda ************** gösterilen kullanıcıları da bulursak iyi olacak.

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Boğaziçi (Volpenotte) ************************************ Ahmet abi bu Cem Yılmaz diye biliyorum.
o zaman cem yılmaz'ın iki takımı oluyor. birini yok etmemiz farz olur :) ama önce ona özelden soralım. ya da forumda iki cem yılmaz var?

galiba volpenotte Cem YILMAZ'a ait

ve istanbul bull's ise CEM YILMAZ'a ait.

Forumda 2 Cem YILMAZ var dogrudur. Hicbiri de komedyen Cem YILMAZ degil :D

Birin forum nick i Cem YILMAZ , digerinin ise CEMYILMAZ.

Ama hangi takımın hangisinin oldugunu acıklamaları gerekiyor.

arkadaşlardan özür dileyerek başlayayım.
ne güzel takımımızı kurmuşken,bir iki arkadaş geldi yok bilmem kaçıncıyım,türkiye şampiyonuyum,benim üstüme adam yok,elli takımım var,kıroyum ama para bende tarzı yazışmlar yapınca bizde gaza geldik bir kaç takım daha kurduk.

1 hafta internete giremedik baktık takımlarımız tırpanlanmış.iyi olmuş.ama hangi takımımızın tırpanlanacağını bari biz seçseydik.(13 puan için bu kadar yüzsüzlük yapılabilir diye düşünüyorum)

böyle daha iyi olmuş.
bu haftadan dersimizi aldık;önümüzdeki maçlara bakacağız.

Hakan Lafcı' Alıntı:
arkadaşlardan özür dileyerek başlayayım.
ne güzel takımımızı kurmuşken,bir iki arkadaş geldi yok bilmem kaçıncıyım,türkiye şampiyonuyum,benim üstüme adam yok,elli takımım var,kıroyum ama para bende tarzı yazışmlar yapınca bizde gaza geldik bir kaç takım daha kurduk.

1 hafta internete giremedik baktık takımlarımız tırpanlanmış.iyi olmuş.ama hangi takımımızın tırpanlanacağını bari biz seçseydik.(13 puan için bu kadar yüzsüzlük yapılabilir diye düşünüyorum)

böyle daha iyi olmuş.

Sak sak sak tam benim tarzımla yazmıssın, okurken sanki kelimelerinde kendimi gordum gercekten :)
Bu adaletsizligin sorumlusu Ahmet Arif elestirilere nasıl cevap verecek bilmiyorum :p
Yonetime darbe mi yapsak nedir ...

abi bu benim
theo papalaukas (xmehmetx) ********************************************************

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Hakan Lafcı":0e6cb]arkadaşlardan özür dileyerek başlayayım.

böyle daha iyi olmuş.

Sak sak sak tam benim tarzımla yazmıssın, okurken sanki kelimelerinde kendimi gordum gercekten :)
Bu adaletsizligin sorumlusu Ahmet Arif elestirilere nasıl cevap verecek bilmiyorum :p
Yonetime darbe mi yapsak nedir ...[/quote:0e6cb]

aklın yolu bir diyelim. 8)
cevap verecek bir durum yok.direk haksızlık var.idam edilecek suçluya bile son isteğini sorarlar ya hu.13 puan bu ya.alın teri.kolay kazanılmıyor.zaten alex mumbru da olmasa kadroda galibiyet yüzü görmemiş olacaktı benim takım.

yürüyoruz biz bu yolda,göğüs gerdikkk zorluklara.... ;)

kopenhag kriterleri gsbasket forumlarında da uygulansın.bir şeyler yapılsın.ne bileyim ? ulusoy istifa etsin...(çok fazla yaygara yaparsak hakemlerden bir kaç iyi düdük alabiliriz diye düşünüyorum)

Re:

Arda EZER' Alıntı:
GSBASKET.ORG ligine birden fazla takımla katılan kullanıcıların sadece tek takıma dusmeleri gerekiyor.
Ahmet Arif munferit kullanıcıları ligden cıkarırsa sevinirim.
Ayrıca lige sonradan bir takım daha sokan I MISS YOU ULKERSPOR' un da etik olmayan bu davranısı nedeniyle ligden ihrac edilmesini talep ediyorum. Mevcut takımı 12 ya da 13. yken , lige daha basarılı baska bir takımını sokan ve direk liderlige yukselen arkadas cin olmadan adam carpma sevdasında. Kime ne ispat etmeye calısıyorsa baska ligde ispat etmesini rica ediyorum. Burası bir aile ve katakulleye gerek yok.
Ahmet Arif' in gerekeni yapacagını dusunuyorum.

Gerekenler yapıldı...

hakan Lafçı kardeşime de bu arada cevap vereyim. herkesin tek takımla katıldığı ve sonucunda ödül olan turnuvada 2 takımla yer alıp yüksek olan takımla devam etmek hangi adalet (hak) anlayışına uygundur? rakiplerinize karşı size bir avantaj teşkil edecek durumun engellenmesi haksızlık değil bilakis rakiplerinize karşı yapılacak olan haksızlığın önüne geçilmesidir. Silerken ben yine de puanlara falan bakmadım. silme kısmında puanlar gözükmüyor zaten. geri dönüp "a bu takımın puanı şu kadarmış durun onu sileyim" gibi bir kaygım olmadı anlıyacağınız. Neyse değil 13, 1113 puan için kimsenin kırılmasını istemem. mevcut takımınızı çıkartıp fazla puanlı takımı alabiliriz. özelden bana arzunuzu bildirirseniz sorunu çözeriz.

Tesekkurler Ahmet Arif.

Bu arada bir ödüldür gidiyor; insanlar ödülün ne oldugunu bilmek isterler.
Pek tabi ki ödül olarak ev-araba verecek durumumuz yok eheh ama ödülün içeriği direk benim şahsi kararımdır ve cebimden de olsa bu ödülleri bizzat kazanana takdim edeceğiz. Ödüllere ek yapmak isteyenler asagıda belirtirlerse ödülün yukselmesini saglayabilirler. Dolayısıyla ödüller miktar olarak cogalıp cok daha kayda deger hale gelebilir.

Ben lig sonunda ilk 3 takıma ödül vermeyi uygun buluyorum. Bu sayede daha heyecanlı bir sezon yasanabilir. Ben sadece sampiyon takıma verilebilecek ödülü yazıyorum. 2. ve 3. olacak takımlara nasıl bir ödül verilebilecegini dusunelim.

SAMPIYON KULLANICI/TAKIM :
1-) 2008-2009 sezonu basketbol kombinesi
2-) Galatasaray basketbol forması
3-) GSbasket.Org tshirt u

Re: Re:

Ahmet Arif' Alıntı:
[quote="Arda EZER":298c6]GSBASKET.ORG ligine birden fazla takımla katılan kullanıcıların sadece tek takıma dusmeleri gerekiyor.
Ahmet Arif munferit kullanıcıları ligden cıkarırsa sevinirim.
Ayrıca lige sonradan bir takım daha sokan I MISS YOU ULKERSPOR' un da etik olmayan bu davranısı nedeniyle ligden ihrac edilmesini talep ediyorum. Mevcut takımı 12 ya da 13. yken , lige daha basarılı baska bir takımını sokan ve direk liderlige yukselen arkadas cin olmadan adam carpma sevdasında. Kime ne ispat etmeye calısıyorsa baska ligde ispat etmesini rica ediyorum. Burası bir aile ve katakulleye gerek yok.
Ahmet Arif' in gerekeni yapacagını dusunuyorum.

Gerekenler yapıldı...

hakan Lafçı kardeşime de bu arada cevap vereyim. herkesin tek takımla katıldığı ve sonucunda ödül olan turnuvada 2 takımla yer alıp yüksek olan takımla devam etmek hangi adalet (hak) anlayışına uygundur? rakiplerinize karşı size bir avantaj teşkil edecek durumun engellenmesi haksızlık değil bilakis rakiplerinize karşı yapılacak olan haksızlığın önüne geçilmesidir. Silerken ben yine de puanlara falan bakmadım. silme kısmında puanlar gözükmüyor zaten. geri dönüp "a bu takımın puanı şu kadarmış durun onu sileyim" gibi bir kaygım olmadı anlıyacağınız. Neyse değil 13, 1113 puan için kimsenin kırılmasını istemem. mevcut takımınızı çıkartıp fazla puanlı takımı alabiliriz. özelden bana arzunuzu bildirirseniz sorunu çözeriz.[/quote:298c6]

yok be abi kırılma filan da olmadı.sadece biraz espiri yapalım dedik.en iyisini yapmışsın.
herhangi bir sorun yok.bende zaten ilk yazımda arkadaşlardan özür dilemiştim.
ilgin içinde sağol diyelim ve 13 puanı elimizin tersiyle itelim.canın sağolsun abi
8) tekrar çalışır yaparız nice 13 puanlar.maksat gönüller kırılmasın.