Euroleague Fantasy Challenge

yavaş yavaş yükseliorum bu hafta 7.likten 6. lığa yükseldim. yanlız bi kaç oyuncu bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı revizyon şart:D

Revizyon yaparken dikkat edin arkadaşlar..Sadece 3 oyuncu değiştirme hakkımız var..Önce Player Market'ten oyunculara bakın öyle değiştirin..

A team with less than ten (10) players on its roster once the weekly playing cycle begins will not be a valid team. Such teams will receive no score for that week. Each team will be allowed to substitute three (3) players per week. The substitution period begins shortly after all weekly Euroleague games are complete and will expire one (1) hour before the start of the next week's first game. Unlimited changes will be allowed between the end of the Regular Season and the start of the Top 16. Once the Top 16 starts, a limit of three (3) changes will be allowed between weeks, the same as during the Regular Season.

Unlimited changes will be allowed between the end of the Regular Season and the start of the Top 16. Once the Top 16 starts, a limit of three (3) changes will be allowed between weeks, the same as during the Regular Season.

Bu da gayet normal yani. Sonucta tum kadron top 16 ya kalamayan takımlardan oyuncularından olusuyor olabilir ;)

Bu sebeple sınırsız degisim hakkı verilmesi mantıklı ve dogru.

Recoland üyelikli ismim ve Knight Online adlı tkaımımla dünyada 95.sıradayım şuan bekle beni Madrid...

Valla geçen hafatada daha iyiydim ve 22. sıraya kadar yükseldim.

İki adamım da oynamadı zaten. :(

Neyse her zaman dediğim gibi:

Yarışı kazananlar yavaş ve devamlı gidenlerdir...

bu hafta 5. olmuşum,genelde ise 6. lığa yükselmişim.

pota altım bayağı güçlü.oyunc kurucular tam felaket.ikisinden ancak 12 puan alabildim.bu haftada iki oyuncu dışında galibiyetleri tutturabildik.
birde ibrahim kutluay ı 3 oyuncu değişlikliği nedeniyle satmamıştım,oda bu hafta oynamamış.
haftaya puanlarım düşecek gibi.acil oyun kurucuya ihityacım var...

euroleauge yeni katılmama rağmen aldığım 82.8 puanla şuan 33. sıradayım :D :D

Bundan sonra fbülker'den oyuncu falan almam Vidmar yaktı beni :D :D

Hatzivrettas, Ender ve Maciulus çok kötüydü.İbrahim Kutluay da oynamadı ancak Mumbru ve Splitter beni kurtardı..David Andersen bir an önce toplansa benim için iyi olacak..Bu hafta 9. genelde 12.yim..

Bu hafta kadro değişikliğini yapmakta geç kaldım malesef ve mecburen bu hafta da geçen haftaki kadromla yarışıyorum. Pek iyi bir puan alacağımı düşünmüyorum ama belli de olmaz tabi.

Bu hafta kötü bir hafta geçirdim..125-130 civarı puan alırım..Üstelik Pekovic'ten 37 almama rağmen :(

Bir de kelepir bulmuştum bu hafta 15,4 alıyor bilin bakalım kim :D

Ortalama birşeyler aldık heralde.

Gene yükseleceğimi düşünüyorum beni hep kısalar yakıyor haftaya daha iyi kısalar alacam.

Bu hafta berbat bir haftaydı ama yine de 120 gibi bir puanla kapatacagım sanırım. Bircok oyuncum ortalamalarının cok altlarında kaldılar, hatta sıfırın altında puan alan bile oldu ama yine 120 puan gayet basarılı .

Ki genelde tum takımların dusuk puan alacaklarını dusundugum bir haftada bu puana ulasmak fena sayılmaz.

Aha puanlar acıklanmıs 126 yapmısım. Puansal olarak en yuksek aldıgım hafta ama genelde kadromdaki oyuncular kötü performans gostermislerdi.

7 oyuncum ortalamanın altında puan almış,118.1 aldım..Liglere henüz girilmemiş liderliği kaybettim mi acaba..

Ortalamalarının altında kalan 8 oyuncum var (4 tanesi ortalamanın yarısının da altında) ama yine bu hafta toplamda aldıgım puan kabul edilebilir.

Onumuzdeki maclara bakıyoruz. Bu haftaki puanda ilk 3 e girecegim gibi gorunuyor. Toplamda daha henuz ilk 10 da olmalıyım herhalde ...

Bu Lynn Greer'a kaç para vermişlerdi ya..Şok yaşıyorum resmen..Fiyatı da düştü..Kazık yedik ya..Travis Best de öyle..

İleriki haftalarda bu iki isim ne yapar yorumlarınızı bekliyorum :p