Euroleague Fantasy Challenge

arda,
3 haftadır yatırım yaptığın ama bir şey olmayan şu kadrona bir baksak diyordum :)
cem inde bu haftaki efsane kadrosunu görmek ister bu gözler...

Hakan Lafcı' Alıntı:
arda,
3 haftadır yatırım yaptığın ama bir şey olmayan şu kadrona bir baksak diyordum :)
cem inde bu haftaki efsane kadrosunu görmek ister bu gözler...

Cem ile iskeletlerimiz hemen hemen aynı aslında ama her hafta yaptıgımız 3 er degisikler farklılık gosterebiliyor. Yoksa Cem' in de super bir kadrosu olmadıgını biliyorum.

Hepiniz kadrolarınızı yazıyorsunuz ama Cem ve ben bu konuda biraz kapalıyız. Evlenmeden olmaz desek :p

Kadrom rakiplerle tamamen ters orantılı..Onlar kötüyken ben iyiyim ben kötüyken onlar iyi..Özellikle Cem ve Kenan'la inanılmaz ters bir kadro yapımız var..

Gökçe 3 puandan ne olacak ya..Zaten Marc Jackson'la ilşkimize son veriyorum bu hafta :) Sürpriz bir adam alıp forvete sağlam bir transfer yapmayı düşünüyorum..

arda
cem le de amma iskeletleriniz tutuyor :) 80 puanlık farkı 3 oyuncu mu yapıyor?enteresan oyunculara sahipsiniz anlaşılan.
evlenmeden olmaz diyorsan saygı duyacağız napalım :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kadrom rakiplerle tamamen ters orantılı..Onlar kötüyken ben iyiyim ben kötüyken onlar iyi..Özellikle Cem ve Kenan'la inanılmaz ters bir kadro yapımız var..

Gökçe 3 puandan ne olacak ya..Zaten Marc Jackson'la ilşkimize son veriyorum bu hafta :) Sürpriz bir adam alıp forvete sağlam bir transfer yapmayı düşünüyorum..
O 3 puanı, hangi açılardan baktığına göre değişir Secher ;)

Bu hafta büyük bir farkla kendi rekorumu kırdım. 136.6 puan aldım ve çok iyi bir puan aldığımı düşünüyorum. Vitkovac beni hayal kırıklığına uğratsa da bazı oyuncularımdan (özellikle hiç beklemediğim Hatzivrettas'dan) çok yüksek puanlar aldım. Sıralamada da üst sıralara yükseliyorum. Umarım devamı gelecektir...

Point Guards
Zoran Planinic Tau Ceramica 11.0
Milt Palacio Partizan 7.0
Shooting Guards and Small Forwards
Nikos Hatzivrettas Panathinaikos 22.0
Carlos Jimenez Unicaja 13.2
Dusan Vukcevic AJ Milano 5.5
Cedomir Vitkovac Partizan -6.0
Power Forwards and Centers
Andre Hutson Efes Pilsen 33.0
Loren Woods Efes Pilsen 20.9
Mario Kasun Axa FCB 13.0
Roberto Chiacig Virtus Bologna 17.0

TOTALS 136.6

Hakan Lafcı' Alıntı:
arda
cem le de amma iskeletleriniz tutuyor :) 80 puanlık farkı 3 oyuncu mu yapıyor?enteresan oyunculara sahipsiniz anlaşılan.
evlenmeden olmaz diyorsan saygı duyacağız napalım :)

Inan ki aynen o sekilde. Sanırım 6 oyuncumuz aynı ve ben kalan 4 oyuncudan toplamda bu hafta sadece 10 puan kazandıgımı belirtirsem fark ortaya cıkacaktır :)

Forumda Yöneticiler bölümünde ne taktik savasları dönüyor bir bilseniz eheh :D

kadrolarınız gizli,taktik savaşları yapılıyor,beyin fırtınası,takım çalışması... biz ise burada sakat olmayan oyuncu bulmakla uğraşalım.2 haftadır q.woods,bracey wright denen odunlara bel bağlayalım.

istikrarlı düşüşe son vermek gerek artık.pivotları sağlamlaştırıyorum.

emrecim,

o kadroyu değiştir.bu hafta sürpriz yapmışsın ama her hafta olmaz.

Sakatliklar bu ara cok dert cidden. Bir onceki haftada 5 takimimdaki toplam 15 degisikligin 14unu sakatlari degistrirek yapmistim. Bir de ustune ustluk saglam gozuken Hoskin de oynamamisti. Iyi oldugum haftalarda da soyluyorum kotu olduklarimda da. Oyun biraz takip, biraz Avrupa basketbolu bilgisi, biraz strateji ama asil baya bir sans ve kismet gerektiriyor.

Hakan Lafcı' Alıntı:
emrecim,

o kadroyu değiştir.bu hafta sürpriz yapmışsın ama her hafta olmaz.
Evet benim içinde sürpriz oldu açıkçası. Tavsiyen için teşekkürler Hakan abi mutlaka dikkate alacağım. Ayrıca oyuncu tavsiyesi yaparsan da sevinirim abi. Pek anlamam Euroleague'den :)

@ emre

kerem in dedeği gibi penn ve velickovic i al kadrona.forvetlerde de (-) yapan oyuncun yerine puanın varsa yotam halperin,alex mumbru,charles smith gibi adamaları al.charles smith real madridli 42 lerde puanı var.ucuz sayılabilecek bir oyuncu...

ben de son haftalarda iyi puanlar almaya başladım.ilk haftalardaki acemiliğimi üstümden attım sayılır :p .gs basket liginde 14. sıraya kadar çıktım.ama nedense 2-3 haftadır kadromdaki bir iki oyuncu son andamı sakatlanıyor nedir anlamıyorum.oynamıyorlar.bu haftada ndong oynamadı.bluthenthal de pek süre alamadı nedense.geçen haftaki kadrom şu şekildeydi.fazla değişiklik yapmam.belki bir iki değişiklik yaparım.

Point Guards EUROLEAGUE

Scoonie Penn Efes Pilsen 24.2 +
Sarunas Jasikevicius Panathinaikos 11.0 +
Ramunas Siskauskas CSKA Moscow 28.6 +
Dusan Kecman Partizan 22.0
David Bluthenthal Maccabi Elite 2.2 +
Bracey Wright Aris TT Bank 2.0
Andre Hutson Efes Pilsen 33.0 +
Boniface Ndong Unicaja -
Mirza Teletovic Tau Ceramica 23.1 +
Omer Asik Fenerbahce 4.0

TOTALS 150.1

Evet beyler degisiklikler icin son 18 saat icine girmis durumdayiz. Top 16 ya iki kala onemli maclar bizleri bekliyor.

Bu hafta belki de sezon basindan beridir aldigim en buyuk riskleri aliyorum, bakalım neler olacak :)

TOP 16 öncesi son 2 maç..Ben de 1-2 uygun fiyatlı oyuncu alarak 25.30 kredi içeride bıraktım..TOP 16 esnasında kullanıcam..Kadromu yazmıyorum bu hafta :p

Hakan Lafcı' Alıntı:
@ emre

kerem in dedeği gibi penn ve velickovic i al kadrona.forvetlerde de (-) yapan oyuncun yerine puanın varsa yotam halperin,alex mumbru,charles smith gibi adamaları al.charles smith real madridli 42 lerde puanı var.ucuz sayılabilecek bir oyuncu...
Teşekkür ederim Hakan abi tavsiyelerini uyguluyorum...

Niyetim Velitkovic'i almaktı ama az bir farkla param yetmediği için Tsartsaris'i aldım. İşte kadrom:

Point Guards
Zoran Planinic Tau Ceramica 68 60.43 11.0 + 15.1

Scoonie Penn Efes Pilsen 35.08 35.08 - 11.5

Nikos Hatzivrettas Panathinaikos 10.73 12.34 22.0 + 4.7

Carlos Jimenez Unicaja 25.08 27.6 13.2 + 6.9

Dusan Vukcevic AJ Milano 26.41 45.13 5.5 + 11.3

Romain Sato Montepaschi 34.67 34.67 - 9.9

Andre Hutson Efes Pilsen 57 65.93 33.0 + 16.5

Loren Woods Efes Pilsen 53 63.7 20.9 + 15.9

Kostas Tsartsaris Panathinaikos 45.74 45.74 - 11.6