iste liderim .Arda EZER' Alıntı:40 Takıma ulasan GSBASKET.ORG liginin su an itibariyle son durumu asagıdaki gibidir.
Ahmed GS (Ahmed_Salih)
Ahmetarif74 8063 (Ahmetarif74) :atki
Barut's Team (Barut's Team)
Boğaziçi (Volpenotte)
Cem Longhorns (cemcemgs)
Cimbombasket (3Wade)
Denizland_Spor (deniz_pierce)
ENTES (ARdaQue)
FU Basketbol (ozkuran)
GALATASARAY SK (KillaFace)
GALATASARAY TEAM (vollqano)
GALATASARAY*** (Se_Bo)
GS 1985 (KeOpS)
GalataSaray (billups_b)
Gsankara (muratgs)
I Miss You Ülkerspor (1) (YKBL3201)
ISTANBUL BULLS (CMYLMZ80)
Kenan Galatasaray (Kenan)
New York Knicks (starburyy)
Oguzhanspor (oguzhan-1905)
Onur Basket (Onur Basket)
SAHIN CAFE CROWN (turgutsahin)
Secher Basket (Secher)
Yenilmez Armada (Fatalrhymer)
adnan polat (halakan10)
arda öztürk basketbol team (duman 1905)
beka1905 (beka)
bulut_team (natrus3)
ceyhunbasket (ceyhunua)
dream team of hakan bilgin (halakan10)
emre cafe crown (emreozdogan)
hakanistan4 (hakanistan6)
impetus clover (timur764)
invinceable (invinceable)
khan1905 (khan1905)
kosecki35 (kosecki35)
ouz cafe crown (oguzun)
takım taklavat (PAINMAKER)
theo papalaukas (xmehmetx)
uA_teAm (ogzhnsglk)
ultrAs_ITU (ultrAs_ITU)
ultrAslanyilmaz (liseliaslan)
yldz-gs (yldz-gs)
İU_BİO_EMRE (emre_gs_7
hakan bilgin' Alıntı:Arkadaşlar ben geçen sene genelde 50.olarak bitirmiştim.Mert arkadaşım iddialı ama geçen sene Navarro yu 110 para biriminden alıp 70 birime düşene kadar sabretmeseydim birinci bile bitirebilirdim.Demek istediğim bende çok iddialıyım bu sene.Geçen sene takımımın adı Malik Dixon idi.Umarım birinci bu sene Türkiye'den çıkar.Birde ben bu sene 50 takımla katılacağım.20 sini yaptım.30 u için son günleri bekliyorum.Bu yarışmada oyuncuların haftalık performanslarını takip etmek ve puanını yükseltecek oyuncuları almak çok önemli.Geçen sene 500 birimle başlayıp 800 birimde bitirmiştim.
Burak Barut' Alıntı:Ben bu oyunun bu kadar ciddiye alındığını bilmiyordum açıkcası :? 1 takım kurulur gırgır yapılır sanıyordum :? Fakat 50 takımlardan Avrupa birinciliklerinden bahsediliyor ben hala oyunun eğlence havasındayım.Elimden geleni yaparım gerisi oyuncuların elinde
Kuralım abi.Ama kazanırsan biletin teki benimdir.Seni tanımıyorum ayaklarına yatmayalım lütfen.Murat İnal' Alıntı:Gökçe banada bir kadro kursaydık be