G
Guest
Misafir
Re:
Sende aynı bendensin ya...Ben de her dakika lgileri falan takip ederim her aynrtıyı...Özel msj attım msnimi yazdım msn de daha ayrnıntılı konuşuruz eklersen...Başarılar diyecem ama başarı dilemem birişey dğeiştirmeyecek çünkü şampiyon ben olucam.
hakan bilgin' Alıntı:Türkiye genelde 2.bitirmiştim ama en az 10 hafta Türkiye'de 1.ciydim.3.yada 4.hafta haftalıkta 4 puan farkla 2.oldum.232 puan almıştım.Aslında ne oldu ise ondan sonra oldu.Yani bir anda kendimi genelde 5.likte buldum.Aslında şansım Alex Acker ve Jordi Trias'ı kadromda bulundurmaktı.Cenk ve Hatvertizas'ında ilk başlardaki harika performansları önümü açtı.Sonradan Mirsat ,Haislip ve Vujci'in en yüksek puan yaptıklaı haftalarda benim takımında olmaları büyük bir şanstı.Bitiriş kadrom muazzamdı navarro hariç.Vujciç ve Massey'i hiç satmadım.Wright lar,Niçeviç ler ve diğer birçok iyi oyuncu takımıma girdi çıktı.Yakanlardan biride Bellinelli'ydi.Sadece bir hafta katkı vermişti.
Bu senede birkaç sürpriz oyuncu belirledim.Onlardan beklenen katkı gelirse ki liglerinde harika gidiyorlar umarım gelir bu sene bende çok iddialıyım.Tek rakibimi zaman olarak görüyorum.Malum ciddi yarışmak çok zaman istiyor.Ama bu seneki stratejim 50 takım kurup en iyi 5 takımı çok iyi takip etmek.
Sende aynı bendensin ya...Ben de her dakika lgileri falan takip ederim her aynrtıyı...Özel msj attım msnimi yazdım msn de daha ayrnıntılı konuşuruz eklersen...Başarılar diyecem ama başarı dilemem birişey dğeiştirmeyecek çünkü şampiyon ben olucam.