Euroleague Fantasy Challenge

Evet Gurovic Euroleague e gayet iyi basladı. Zaten Prokom' un yıldızı kendisi. O atarsa birseyler olur anca.
Ki CSKA karsısında atması da cok fayda etmiyor tabi :)

Benim takımım hakkında yorum yok mu Arda Abi :)
Dimitris Diamantidis Panathinaikos 88 88 - 0.0
Will Bynum Maccabi Elite 47 47 - 0.0
Shooting Guards and Small Forwards
Davor Kus Unicaja 60 60 - 0.0
Larry Ayuso Cibona 52 52 - 0.0
Nikos Hatzivrettas Panathinaikos 38 38 - 0.0
Derrick Sharp Maccabi Elite 47 47 - 0.0
Power Forwards and Centers
Andre Hutson Efes Pilsen 57 57 - 0.0
Oguz Savas Fenerbahce 32 32 - 0.0
Blagota Sekulic Real Madrid 34 34 - 0.0
Ansu Sesay AJ Milano 41 41 - 0.0

Tamam geldi tekrar kadrolar dün yoktu..Best -2,Pashutin -1 almış..Allah'tan Gurovic 26 aldı :)

Benim takımım da;

Best (Prokom) -2
Greer (Olympiakos)

Gurovic (Prokom) 26
Pashutin (CSKA) -1
Mumbru (RM)
Tepic (Partizan)

Teletovic (TAU)
Splitter (TAU)
Oğuz (FB)
Hutson (EP)

İlk gün acayip kötü geçti benim için.

Zoran Planinic Tau Ceramica 68 68 - 0.0

J.R. Holden CSKA Moscow 59 50.15 9.9 + 9.9

Berni Rodriguez Unicaja 53 53 - 0.0

Davor Kus Unicaja 60 60 - 0.0

Omer Onan Fenerbahce 29 29 - 0.0

Zakhar Pashutin CSKA Moscow 32 27.2 -1.0 -1.0

Andre Hutson Efes Pilsen 57 57 - 0.0

Loren Woods Efes Pilsen 53 53 - 0.0

Mario Kasun Axa FCB 57 57 - 0.0

Stanko Barac Tau Ceramica 31 31 - 0.0

Hoskin kadromdaydi, Nejat Sayman buyuk bir zevkle isinirken sakatlandigini soyledigi an bu oyuna onem verdigimi anladim.

Best yaktı adeta beni...acaip düştü gerçekten...neyseki gurovic iyiydi...bugün nicholas da çatır çatır atıyor,ender fena değil ama hutson kötü ve böyle giderse eksiye düşer...

Bu akşam Hutson 24,Tepic 13 puan kazandırdı..
Bu arada Pekovic'i alan varsa 40 puan aldı..Haftanın da MVP'si olur kesin..

Toplam 30 puanım var ya.Bir adamım 0 bir adamım -3 aldı.Bu işi biraz ciddiye almam lazım.Kerem bile bizi geçiyorsa düşünmemiz lazım. :D :D :D

O kadar araştırma yaptık yahu..Tamam takip edemiyorum ama iyi araştırdım yani..McIntyre'yi de iyiki satmışım elimde patlayacaktı :D

Re:

Kerem SEÇER' Alıntı:
O kadar araştırma yaptık yahu..Tamam takip edemiyorum ama iyi araştırdım yani..McIntyre'yi de iyiki satmışım elimde patlayacaktı :D
Sorma benim Avrupam zayıf.Nba de gelin bana ;)

daha ilk haftadan içeri gittik.. gerçi bu akşam da oynayacak adamlar var ama kendimizi kurtaramayacağız gibi görünüyor. hepimizin oyuncusu hutson iyi başladı, içerdeki maçlarda daha çok puan toplar.. ancak tau bu akşam şov yapar , planinicle teletovic de 20 şer ranking falan yaparsa üst sıralara çıkarım.. zaten ligde 50 takım var :)) neyse klasik lafı söyleyeyim.. lig uzun bir maraton :)) sanki kısa maraton varmış gibi..

Bu 50 takımlı ligimizle bu sezon cok keyifli gececek gibi gorunuyor.
Diger arkadaslar gibi kayıtsız sartsız iddialı degilim ama bu yastan sonra bu tarz heyecanlar bile yetiyor gercekten :) Yavas yavas hayatınız monotonlasmaya baslayınca boyle kucuk heyecanlar keyif veriyor.

oo bende sezona ii başlayanlar içerisindeyim sanırımm:D 50 takımlı ligde 7.yim ama takım uyum sorununu atlatsın daha yukarlara çıkıcam inş:p

Re:

Hüsnücan Ardil' Alıntı:
Arkadaşlar ben yanlışlıkla 2 kadroyla üye oldum benim hüsam'ı çıkartırsanız sevinirim.

hüsam'ı çıkartacağım. yanılmıyorsam başka iki takımlılar da var.

khan 1905'in 3 takımı var gibi. böyle örnekler vardır. herkes sadece bir takımla gsbasket.org ligine katılsa iyi olur. Sonuçta ödül var. değil mi?

Birden fazla takımı olanlar hangi takımlarının silinmesini istediklerine karar versinler. onlar adına bu kararı ben almayayım.