EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

EL için 2 yolumuz var 1) Gerçekten çok zorlu eşleşmelerden ön eleme oynayarak çıkmak, 2)FB Ülker'i 2 kez yenip şampiyon olarak direkt katılmak, sanki bu yoldan EL'e girmek daha kolay gibi

bugün ispanyol gazetelerinde bertemou nun 2 tane wild cardla ön elemeye daha takım alınacagı gördüm.Holllanda sampiyonu leidenin bütçe ve salon açısında hazır olmadıgını dusunuyorlar.15 takım 14 e duserse 2 tane daha gelicek buyuk ihtimalle sampiyon olamazsa alba berlini alırlar.
Gönül isterki şampiyon olalım bunlarla ugrasmayalım.

İstanbulda olursa büyük ihtimalle gireriz EL'e.Önemli transferler gerekli takımı üst seviyeye çıkarabilecek.Eğer EL'e girersek tüm avrupa hatta dünya tribün nasıl yapılırmış görecektir.

bence maçtan sonraki görüntüleri euroleague yetkililerine gösterirsek b lisansını verirler bize. Düşünsenize bir takım şampiyonluğu ezeli rakibine kaybediyor ama salonda alkışlar kopuyor herkes kendi oyuncularını alkışlıyor çok iyi referans olur.

Atılan maddeler konusunda sıkıntınız olmasın.

Öyle olsa Pana-Oly'yi Eurochallenge'da bile oynatmazlar :) Saras'ın açıklamaları da olayı özetledi zaten.

Bizi almazlarsa kaybedenin kendileri olacağını anlamışlardır muhtemelen, 7 Temmuz'u bekliyoruz artık.

Ben de herkes gibi çok istiyordu ama umrumda değil şu andan itibaren. Orda oyuncun ağlarken senin taraftarın gidip fenere çık dışarı görüşelim edebiyatı yapıyor. Hiç bu kadar utanmamıştım kendi tribünümde.

Ben de herkes gibi çok istiyordu ama umrumda değil şu andan itibaren. Orda oyuncun ağlarken senin taraftarın gidip fenere çık dışarı görüşelim edebiyatı yapıyor. Hiç bu kadar utanmamıştım kendi tribünümde.
bizim sahamızda bizim önümüzde şampiyonluk falan kutluyamazlar edepli olucaklar o zaman . arkadasında dedıgı gıbı atılan maddelere bakarsak saras dedı yunanıstanda holıganlık cok daha fazla burdakıler cok ınsancıl gelıyor dıye

bizim sahamızda bizim önümüzde şampiyonluk falan kutluyamazlar edepli olucaklar o zaman . arkadasında dedıgı gıbı atılan maddelere bakarsak saras dedı yunanıstanda holıganlık cok daha fazla burdakıler cok ınsancıl gelıyor dıye

Maç sonunda hiç kimse edepsizlik filan yapmadı. Yaptıklarında hepimiz eleştirdik ama bu maç sonunda kim ne yapmış edepsizlik olarak ? Adamlar şampiyon olmuş ağıt mı yakacaklar niye olduk diye ? Maç biter bitmez şişe yağmuru başladı bu terbiyesizliktir. Orda olup sen de attıysan ya da bu yapılanı haklı buluyorsan sen de terbiyesizsin demektir. Açık ve net. Terbiyesizliğin nedeni olmaz.

Maç sonunda hiç kimse edepsizlik filan yapmadı. Yaptıklarında hepimiz eleştirdik ama bu maç sonunda kim ne yapmış edepsizlik olarak ? Adamlar şampiyon olmuş ağıt mı yakacaklar niye olduk diye ? Maç biter bitmez şişe yağmuru başladı bu terbiyesizliktir. Orda olup sen de attıysan ya da bu yapılanı haklı buluyorsan sen de terbiyesizsin demektir. Açık ve net. Terbiyesizliğin nedeni olmaz.
Deniz'in bütün söylediklerine katılmakla birlikte ben tv'den izkerken epey sövdüm, o şişeleri atan kişiler burada da varsa açık açık söyleyeyim. Dümdüz gittim haberiniz olsun!

Bazı şeyleri öğrenin artık. ( Bu lafım Birkan'a değil, şişe atanlara ) Senin takımın göz yaşı döküyor, bütün oyuncuların duygu patlaması yaşıyor sen kendini tatmin etmek için Fenerlilere şişe atıyorsun. Yok öyle taraftarlık..

Yahu bi düşünün EL grup maçlarında son maç içerde Gs - Barca . Mutlak almamı lazım. Ama alamadık. Navarro klasik fauller aldı ağlanarak filan. Yine mi şişe atıcağız Avrupa'da da . Bu maçta atanlar o maçta atmaması gerektiğinin bilincinde adamlar mı ? Resmen rezil oluruz. Kendinizi Pana'yla karşılaştırmayın. Kimse terketmiyor orada tribünü , takımına hakettiği değeri göstermeden.

Haklısın ancak söz konusu olan bir debi
karşımızdaki Fülker değil Efes olsaydı sorun olmazdı diye tahmin ediyorum.
Derbi merbi.. Bazı şeyler elbette olacak ama bu oluyorsa da insanların zihninde sorun var demektir. Tahrik falan olsa anlayacağım, hiç bir şey yok ortada. Kendilerini tatmin edeceklerse eğer onun yeri Abdi İpekçi değil, gidin evinizde mastürbasyon yapın.

Laflarım geneledir, kim istiyorsa üzerine alınabilir. Neyse konu dağılıyor, uzatmadan kaçıyorum ben.

Derbi merbi.. Bazı şeyler elbette olacak ama bu oluyorsa da insanların zihninde sorun var demektir. Tahrik falan olsa anlayacağım, hiç bir şey yok ortada. Kendilerini tatmin edeceklerse eğer onun yeri Abdi İpekçi değil, gidin evinizde mastürbasyon yapın.

Laflarım geneledir, kim istiyorsa üzerine alınabilir. Neyse konu dağılıyor, uzatmadan kaçıyorum ben.

Tribünde ana avrat küfür edilrken bende çok rahatsız oluyorum şişeler atılrıken vs.
Şahsi olarak sana hak vermem malesefki bu gerçeği değiştirmez.
Play off serisinde Beşiktaşlada oynadık ilgi ne düzeydi?
Fener olunca başka oluyo işte bu gerçeği kabullenin GS-FB maçları böyle

Abartmayın o kadarı her yerde olur tribünün yüzde 80 i takımını alkışladı yüzde 20 si fenere sardı maçtan sonra.

Biz muhteşem bi basketbol taraftarıyız ne meraklısınız kendinizi küçültmeye.

Beşiktaş'la oynadığımız maçlarda 8-9 bin civarı bir taraftar vardı maçta.

Bir konu hakkında örnek vereceğim diye, başka bir konu hakkında yanlış bilgilendirme yapmayın. Ayrıca burası "Hadi koçum, nasıl koyduk?" diye taraftarın kendini tatmin edeceği bir siteden çok daha fazlası bildiğiniz üzere...