EL için 2 yolumuz var 1) Gerçekten çok zorlu eşleşmelerden ön eleme oynayarak çıkmak, 2)FB Ülker'i 2 kez yenip şampiyon olarak direkt katılmak, sanki bu yoldan EL'e girmek daha kolay gibi
Atılan maddeleri de göstermeyelim ozaman yoksa Z lisansını verirler.
bizim sahamızda bizim önümüzde şampiyonluk falan kutluyamazlar edepli olucaklar o zaman . arkadasında dedıgı gıbı atılan maddelere bakarsak saras dedı yunanıstanda holıganlık cok daha fazla burdakıler cok ınsancıl gelıyor dıyeBen de herkes gibi çok istiyordu ama umrumda değil şu andan itibaren. Orda oyuncun ağlarken senin taraftarın gidip fenere çık dışarı görüşelim edebiyatı yapıyor. Hiç bu kadar utanmamıştım kendi tribünümde.
Şampiyonluk kutlamak ne zamandan beri edepsizlik oluyor?bizim sahamızda bizim önümüzde şampiyonluk falan kutluyamazlar edepli olucaklar o zaman . arkadasında dedıgı gıbı atılan maddelere bakarsak saras dedı yunanıstanda holıganlık cok daha fazla burdakıler cok ınsancıl gelıyor dıye
bizim sahamızda bizim önümüzde şampiyonluk falan kutluyamazlar edepli olucaklar o zaman . arkadasında dedıgı gıbı atılan maddelere bakarsak saras dedı yunanıstanda holıganlık cok daha fazla burdakıler cok ınsancıl gelıyor dıye
Şampiyonluk kutlamak ne zamandan beri edepsizlik oluyor?
Her şeye tamam ama yeter artık, kurtulun bu holigan tavırlardan.
Deniz'in bütün söylediklerine katılmakla birlikte ben tv'den izkerken epey sövdüm, o şişeleri atan kişiler burada da varsa açık açık söyleyeyim. Dümdüz gittim haberiniz olsun!Maç sonunda hiç kimse edepsizlik filan yapmadı. Yaptıklarında hepimiz eleştirdik ama bu maç sonunda kim ne yapmış edepsizlik olarak ? Adamlar şampiyon olmuş ağıt mı yakacaklar niye olduk diye ? Maç biter bitmez şişe yağmuru başladı bu terbiyesizliktir. Orda olup sen de attıysan ya da bu yapılanı haklı buluyorsan sen de terbiyesizsin demektir. Açık ve net. Terbiyesizliğin nedeni olmaz.
Derbi merbi.. Bazı şeyler elbette olacak ama bu oluyorsa da insanların zihninde sorun var demektir. Tahrik falan olsa anlayacağım, hiç bir şey yok ortada. Kendilerini tatmin edeceklerse eğer onun yeri Abdi İpekçi değil, gidin evinizde mastürbasyon yapın.Haklısın ancak söz konusu olan bir debi
karşımızdaki Fülker değil Efes olsaydı sorun olmazdı diye tahmin ediyorum.
Derbi merbi.. Bazı şeyler elbette olacak ama bu oluyorsa da insanların zihninde sorun var demektir. Tahrik falan olsa anlayacağım, hiç bir şey yok ortada. Kendilerini tatmin edeceklerse eğer onun yeri Abdi İpekçi değil, gidin evinizde mastürbasyon yapın.
Laflarım geneledir, kim istiyorsa üzerine alınabilir. Neyse konu dağılıyor, uzatmadan kaçıyorum ben.