Şamil'e katılıyorum. Muhteşem bir taraftar vardı. Bu ülkenin bence salonlarda gördüğü en iyi taraftardı.
Şamil, bende o 20lik kısmı söylüyorum zaten ayrıca ne o atmosferi ne de kendimizi küçültecek şeyler söylemem. Söylersem Galatasaray'lı olamam.. Ancak senin takımın takdire şayan bir performans göstermiş, maç boyunca acayip destek vermişsin, oyuncuların maç bitiminde göz yaşı dökerken Fener'e yabancı madde atıpta kendini tatmin etmeyi anlayamam. Bunu da kimse anlatamaz.. Yoksa diğer her şeye laf edilir mi? Benim kızdığım nokta bu, o güzelim ortamda bu olmamalıydı. Çünkü o an çok başkaydı, taraftarda takımda ağlıyordu. Yoksa Gs-Fb maçlarında artık bu olağan karşılanıyor.. Maalesef.. =)Abartmayın o kadarı her yerde olur tribünün yüzde 80 i takımını alkışladı yüzde 20 si fenere sardı maçtan sonra.
Biz muhteşem bi basketbol taraftarıyız ne meraklısınız kendinizi küçültmeye.
Beşiktaş'la oynadığımız maçlarda 8-9 bin civarı bir taraftar vardı maçta.
Bir konu hakkında örnek vereceğim diye, başka bir konu hakkında yanlış bilgilendirme yapmayın. Ayrıca burası "Hadi koçum, nasıl koyduk?" diye taraftarın kendini tatmin edeceği bir siteden çok daha fazlası bildiğiniz üzere...
benim gordugume gore mac bıtısınde saha ortasında zıplayarak goğüslerı tokusturuyorlardı . bunun bı derbı oldugunu taraftarında böyle seyler yapabılecegını bılıyorlar . adam gıbı kutlasınlar bırbırlerını , ayrıca bıraz ınsanlık olsa gelır bızım oyuncuları tebrık ederlerdı emınım bız sampıyon olsak tutku gıbı ısımler gıder once tebrık ederdı . o zıplamalar tepısmeler olmasaydı ınanmıyorum kı taraftar sahaya bısey atsınMaç sonunda hiç kimse edepsizlik filan yapmadı. Yaptıklarında hepimiz eleştirdik ama bu maç sonunda kim ne yapmış edepsizlik olarak ? Adamlar şampiyon olmuş ağıt mı yakacaklar niye olduk diye ? Maç biter bitmez şişe yağmuru başladı bu terbiyesizliktir. Orda olup sen de attıysan ya da bu yapılanı haklı buluyorsan sen de terbiyesizsin demektir. Açık ve net. Terbiyesizliğin nedeni olmaz.
resmi siteeki açıklamayı okudumda, euroleague'de çok büyük olasılıkla ön eleme oynayacağız denmiş. aksi bir ihtimal var mı ki? yani eurolealue ön ekemesi oynayamama gibi birihtimal mi var? düşükte olsa çok can sıkıcı bir ihtimal öylese .. biri bana yüzde verirse çok memnun olurum