EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Ben de kısaca bir mail attım.Çok uzun yazmaya gerek yok, hepsi satır satır okunmuyordur zaten.

Bu organizasyonu yapabilecek kapasitede bir kulüp olduğumuz, hem ekonomik olarak, hem taraftar olarak durumumuzu anlatmak yeterli olur..Galatasaray'ın adını duymayan yoktur Avrupa'da. Anlatılacak bir şeyimiz yok.
Ne kadar istediğimizi belli edelim yeter.

Oncelikle bu guzel organizasyon icin tesekkur ederim. Tek sorum su, webmaster bu e-mailler icin dogru kisi mi? Isterseniz Euroleague organizasyonu icinde bu islerle ugrasan kisilerin e-mail adreslerini almak icin ugrasabilirim.

En kisa surede bir metin hazirlayip buraya koyacagim. Isteyen arkadaslar kullanabilirler.

Bizim için çok büyük bir şans bende mail attım. bizden başkasınıda seçeceklerini sanmıyorum tabi daha fazla kişinin mail atması gerekiyor

Bu lisansı isteyen başka takımlar belli mi?
Her ülkeden max. 3 takım alabiliyor sanırım.İspanya kafadan elendi böylece.Onlarda 3 tane var.Yunanistanda 2 dev dışında kimse alamaz.Adriyatik takımları zaten genelde hep maddi sıkıntı yaşıyorlar.Partizan dışında devamlılığı olan yok.Rusya'dan takımlar olabilir belki, bir de İtalyadan Milanonun ciddi yatırımlar yapması bekleniyor. Thy'nin sponsor olması ve gelecek sene dörtlü finalin ülkemizde yapılacak olması elimize güçlendirecektir. Bende kısa bir mail attım. Umarım uzun süredir hayalini kurduğumuz Eurolig'e kavuşuruz.

Mailimi attım, umarım hak ettiğimiz yerde oluruz, bizim yerim kesinlikle Euroleague olmalı.

Ayrıca bu kadar örgütlü ve güçlü bir taraftar grubu ile beraber olmak onur verici.

Attım maillerimi farklı mail adreslerimden, inşallah alabiliriz A lisansını. Tanjevic'e de teşekkürler Roma'nın 9.olup playoff dışında kalıp, lisansının iptal edilmesinde büyük etkisi olduğu için:D

Arkadaslar,

Diego Guillen - Competitions Director Euroleague Basketball

Ugrastim ama bu adamin e-mailini bulamadim. Gonderdigimiz maillerin webmaster'dan ileriye gitmemesi ihtimaline karsi, bu adama direk olarak baski yapmaliyiz diye dusunuyorum.

Eger bu tarz islerde usta olan bir arkadas bu adamin e-mailini bulabilirse, cok daha etkili bir baski yapabiliriz.

Ekleme: Euroleague organizasyonu icinde calisan baska bir kisinin mail formatindan gordugum kadariyla, e-mailinin diego.guillen@euroleague.net olmasi lazim.

Dear Euroleague Ceo,
We jsut request you to give us a chance for F..### Fenerbahçe in euroleague as well,it would be very appreciated ,if you would do it.
Thanks in advance

Arkadaslar,

Diego Guillen - Competitions Director Euroleague Basketball

Ugrastim ama bu adamin e-mailini bulamadim. Gonderdigimiz maillerin webmaster'dan ileriye gitmemesi ihtimaline karsi, bu adama direk olarak baski yapmaliyiz diye dusunuyorum.

Eger bu tarz islerde usta olan bir arkadas bu adamin e-mailini bulabilirse, cok daha etkili bir baski yapabiliriz.

Jordi Bertomeu'ya kadar ulaşmamız lazım, işin bir diğer tarafı da hangi maçtı bu sene hatırlamıyorum ama fenerbahçe ülker'in bir euroleague maçına gelmişti ve devre arası sine büyüka ile röportaj yapmıştı,orda türkiye'den daha fazla takımın katılımı için yeşil ışık yakmıştı.şöyle bir olay da var: efes pilsen ve fenerbahçe ülker istanbul'dan takımlar 3. istanbul takımına ne kadar sıcak bakacaklar diye düşünüyorum ama istanbul dışına çıktın mı o organizasyonda bir takım görünmüyor. istanbul'un bazı avrupa ülkelerinden bile daha kalabalık bir yapıya sahip olması da bir anlamda içimi rahatlatıyor. yani şu anda hali hazırda iki istanbul takımından biri başka şehirde olsaydı ben bu iş için kesin oldu gözüyle bakardım.

Ya daha önce biz webmaster'dan eurobasket.com da Galatasaray bilgilerini değiştirtmiştik ama kişilerin özel maillerine de ulaşabilirsek çok daha etkili oluruz, varmı böyle bir bilgiye ulaşabilecek birisi aramızda.

Elimden geldigince, ingilizcemin yettigi kadar özellikle Euroleague'e her türlü hazir oldugumuza vurgu yapmaya çalistim.
Bu da gönderdigim mesaj..

Dear all,

Galatasaray is candidate to have a licence A to play in EUROLEAGUE. Galatasaray is one of the biggest club in the world with his 25 millions fans.

All fans want to play in EUROLEAGUE. We are ready; our team, coach, financially, and especially supporters are ready as never they are.

You will never regret Galatasaray in Euroleague..

Thank you

Arkadaşlar merhabalar. Forumu sürekli takip ediyorum. Basketbol kültürüm sizler kadar iyi olmadığı için şu ana kadar forumu takip etmekle yetindim. Bu forumda ilk postum. Ben de mail göndermek istiyorum. Mail metni konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.