EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Ya daha önce biz webmaster'dan eurobasket.com da Galatasaray bilgilerini değiştirtmiştik ama kişilerin özel maillerine de ulaşabilirsek çok daha etkili oluruz, varmı böyle bir bilgiye ulaşabilecek birisi aramızda.

Samil, Euroleague'de calisan bir kisinin mail adresi ad.soyad@euroleague.net seklindeydi. Ben de buradan yola cikarak diego.guillen@euroleague.net olacagini tahmin ediyorum. Bu adam takimlarin Euroleague icin uygunlugunu kontrol eden bir bolumde calisiyor, daha once Banvit'in salonunun uygunlugunu kontrol icin gelmisler. Haberde ismi geciyordu.

Bunu teyit edebilecek birisi varsa super olur. En kotu ihtimal diegoguillen@, dguillen@, d.guillen@ gibi ihtimaller de denenebilir. Ama kisilere topluca e-mail atilmasi ne kadar dogru olur bilmiyorum. Platformlar adina ortak metin hazirlanmasi daha iyi olur sanki. En azindan benim tecrubem bu yonde.

Partizan'ı Maliano ortaya attı onların hakkıymış A lisansı, B lisansları varya. Fenerli dostlarımız üzülmesin, gerilmesin onların gönlünce olsun A lisansı Partizan'a verilsin biz B lisansını alsakta olur şimdilik. Ama tabiki inşallah çabalarımız sonuç verecek ve A lisansını alacağız.

Partizan'ı Maliano ortaya attı onların hakkıymış A lisansı, B lisansları varya. Fenerli dostlarımız üzülmesin, gerilmesin onların gönlünce olsun A lisansı Partizan'a verilsin biz B lisansını alsakta olur şimdilik. Ama tabiki inşallah çabalarımız sonuç verecek ve A lisansını alacağız.

insallah alırız A B farketmez, tabi farkeder de B ye de kimse üzülmez hani amaç orda olmak.

eyildiz75 EYÜP YILDIZ
Eurolig yetkilileri kulübümüzü arayıp, mesajlardan çok memnun olduklarını belirtip görüşmeye çağırmışlar inanılmaz bir olay bu :)

Eyüp Abi'nin bahsettiği mesajlar bizim mesajlarımızsa işe yarıyor demektir :) . Gerçekleşirse gerçekten harika olur. Büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Arkadaşlar çok kısa sürede hedefimize ulaştık herkese teşekkürler.

Binlerce mail gitmiş ve Euroleague gösterilen ilgiyle şaşkına dönmüş durumda. Kulup ile iletişime geçip görüşmeye çağırdılar.

Devam..

A olur B olur farketmez. Önemli olan o oluşum içinde yer almak. Daha sonra ne de olsa oraya adımızı kazırız biz. O yüzden Partizanı alırlar vs gibi yorumlardan umutsuzluğa kapılıp desteği çekmeyelim. Evet belki Partizan'ın şansı daha yüksek olabilir ama taş atıp da kolumuz yorulmuyor. Sonuna kadar bu iş için desteğimizi göstermeliyiz.