Ben inaniyorum. Bu kadro iyi bir kadro. Turkiye'de her dalda ilim bilim spor bir cok konuda Avrupa ile yarisamama,Avrupali denilince tamam kesin yenerler,1.olurlar mantigi var. Sinan Guler'in Real'deki oyunculardan neyi eksik..12 Dev Adam madalya alirken Ender Arslan-Kerem Gonlum'ler sahayi dar ediyorlardi...
Su an ki durum mental.. Kamp her seyin ilaci. Sezon sonunda sampiyonluk icin hala en buyuk favori Galatasaray. Avrupa'da 4. sirada oluruz bir aksilik olmassa.
Böyle yorumlar okuyunca "Beğen" seçeneğinin yanına "Ee yuh yani!","Yavaş at tutamıyorum","Arkadaş Houston'dan mı havalandı?" gibi seçeneklerimiz de olsa da doya doya bassak diyorum.Kadroya iyi demek ayrı Real'den fark görmemek ayrı.Meseleyi türk oyunculara indirgemişsin o apayrı.Kendi çöplüğünden başka yerde ötemeyen milli takımı referans verirsek olmaz.Türkiye ligi ve takımdaşlık için gerekli çimento niteliğinde oyuncular.Eldeki en iyi yerliler ama fazlası değil.Yürek koyan oyuncular ama fazla abartmayalım.Kampla mampla da olmaz.Oyuncuyu sıkar ve gerginleştirirsin sadece(koçun bu maçı nasılsa kaybederiz düşüncesinin bir örneği gibi kampa girmek.Ters teper sahaya konsantre olurlar.Ya tutarsa yani).Herşey kampla olacaksa toplanalım 12 arkadaş 6 ay kampa girip real'in karşısına çıkalım.Kanımızda fazla "kamp" bulmazlarsa yeneriz belki