Yemin ediyorum kazanırdık, o kadar basit hatalara maçı verdik ki... Yazık ya yazık gerçekten ..
Yemin ediyorum kazanırdık, o kadar basit hatalara maçı verdik ki... Yazık ya yazık gerçekten ..
Nihat Kardeşim çok iyimsersin bana göre, geçen seneki halimizden de kötüyüz açıkçası. Avrupa'dan zaten umudum yok da lig de geçen seneye göre çok zorlaştı. Geçen seneki gibi olacağını zannetmiyorum. Mesela ligde kötüyüz aklımız Avrupa'da diyoruz maça çıkıyoruz birkaç oyuncu dışında kimse sahada değil gibi buna koç da dahil. Hep aynı senaryoyu izledik, Ayrıca bu sene kendi evimizde de geçen seneler kadar iyi değiliz. Zaten taraftarın da o kadar ilgisi yok gibi görünüyor. Seneye oyunculardan başlamak üzere yeni heyecanlar lazım bence.
EL seviyesinde savunma yapmadan kazanmak mümkün değil, mümkünse de o maçlar bu maçlar değil maalesef. İlk yarıda yediğimiz 55 sayının ardından, umarım EL tarihimizin en ağır yenilgisini almayız dedim içimden. Ve skora baktığımda buna da şükür dedim ne yazık ki!
Oysa bizim beklentimiz Madrid deplasmanında sürpriz bir galibiyete imza atmaktan ziyade savunma yapan, parkede mücadele eden, son topa kadar oyunu bırakmayan bir takım görmekti. Bu bizim için yeterliydi ama... Gerçi bu sezon hangi maçta bu karaktere büründü ki takım?
Bu arada bazı arkadaşlar Göktürk ile Ege´nin süre almasını eleştirmiş bazı arkadaşlar. Parkedeki isimlere bundan daha ağır ve kibar bir hakaret şekli olamazdı, Ataman zekasıyla bunu yaptı. Yoksa bu hamlelerin bir getirisi olacağı beklentisinde değildi bana göre.
Acı ama gerçek sorun mali kriz, ödemelerin yapılmaması, bütçe vs değil. Sorun bu sezon ki takım kimliğimiz.