Euroleague Top 16 2.Hafta | Real Madrid 93-78 Galatasaray

Sinan 3 saniyede sahayı baştan sona koştu ve smaçladı:25-24.Young'ın üzerinden oynamanın cezasını kaçırdığı 4 sayıyla çektik.Maçtan önce istemeyeceğimiz şekilde koş koş basketbolu oynanıyor.Şutlarımız girmese farklı gerideydik.Hep böyle devam etmeyebilir.O yüzden tempoyu düşürsek "nasılsa atıyoruz" zannına girmesek iyi olur diye düşünüyorum.

Ben anlamıyorum Micov ve Pocius bize gelmeden önce oynadıkları takımlarda gerçekten muazzam şutörlerdi ama ne hikmetse bize geldikten sonra bomboş topları bile sokamıyorlar istikrarlı biçimde.

Hiç gitmeyin abi böyle oynayacaksanız rezillik yani ayıp.
Bize gelen oyuncular boş şut kaçırma konsun da yıldızlaşıyorlar şuan bize karşı oynasalar hepsi 10 sayı üstüydü. yazıklar olsun aldığınız paralara yazık

Çok kötü savunma yapıyoruz, hatta hiç savunma yapmıyoruz. İlk yarı 55-39. Adamlar nerdeyse her hücümda ellerini kollarını sallaya sallaya atıyorlar. Bu gidişle maç +30 biter gibi...

Hocayı da anlamak güç bazen, takım iyi giderken iki değişiklik yapıyor ve işler tersine dönüyor, cidden beğeniyorum Atamanı ama bazen anlamıyorum. Örneğin tamam Yoyung iki kritik hata yaptı ama herkes yapabilir fakat rakipte özellikle Slaughter ve Reyes oyundayken Young kesinlikle sahada olmalı keze Carroll girdi, ilk periyot fırtına gibi olan Sinan oyunda yok, İBB maçında dahi düşünülmeyen Göktürk giriyor, ilginç.

Hücumda problem yok.Madrid ile deplasmanda oynuyorsun.Bir devre de 39 sayı bulmuşsun.6/17 üçlük kesinlikle kötü değil.Sorun savunmada.Ben bu kadar kötü savunma yapan takım hayatımda görmedim.

Erceg'in attığı her sayının içine tüküreyim.Tuttuğu Reyes 8 dakikada 10 sayı yaptı kenara gitti.Yerine Nocioni geldi.O da 8 sayı yaptı

Bu takımdan bu sene bir şey olmaz.
Seneye ;
- Arroyo'nun takım olmaktan çıkmalıyız.
- Savunma yapabilen oyuncular olmalı , özellikle pota altı
- Carter dahil tüm yabancılar değişmeli.
- Oyucuların paraları kesinlikle zamanda ödenmeli

Ya 2 senedir deplasmanda böyle oynuyoruz, niye şaşırıyorsunuz ki :)
Geçen sene de böyle fark yiyorduk aynı tepkiler vardı :)
Ama çeyrek final yaptık, ligte de final oynadık ;)
Allah'ın izniyle yine çeyrek final yapacağız Euroleague'de:)
Yine Allah'ın izniyle ligte de yine final oynayacağız ;)