Euroleague Top 16 2.Hafta | Real Madrid 93-78 Galatasaray

Jamont Gordon saglikli veya sagliksiz bu takimda olusu oynar ....Bu kadar basit.Tek ayakla bile kalsa Jamont Gordon'u ilk 5'e koyacaksin

Bence sorun savunmada değil, hücumda... Savunmamız Real gibi takımları durdurabilecek sertlikte değil. Eldeki oyunculardan nasıl bir beş parkeye sürersek sürelim, Real her çeyrek +20 sayı bulur. Biz ancak hücumda yüzdeli oynarsak kazanabiliriz. İlk yarı 6/17 üçlük atmışız. Micov 1/4, Pocius 1/3 atmış. Üstelik bu kaçan üçlüklerin çoğu normalde sokmamız gereken şutlardı.Young'ın acemiliği yüzünden kaçanları saymıyorum bile...

madrid deplasmanında savunma yapmadan kazanmak imkansız.atarak değil tutarak başedilir ancak.maalesef rezalet bir savunmamız var.sadece bu maç için demiyorum.çoğu maç böyle.

Caroll gibi Avrupa´nın en yüksek yüzdeyle ceza şutlarını sokan adamı 2 kere bomboş bıraktık. Sonra da ritme girdiler.tamam hedef maç değil bu ancak biraz daha mücadele bekliyor insan...

Ikinci yari Arroyo-Sinan-Micov-Maric-Young lu ilk 5 maci kafa kafaya getirir. Marici ve Young ayni anda sahada kafa karistirmak lazim 3.ceyrek alley oopslar baslamadan!

Nihat Kardeşim çok iyimsersin bana göre, geçen seneki halimizden de kötüyüz açıkçası. Avrupa'dan zaten umudum yok da lig de geçen seneye göre çok zorlaştı. Geçen seneki gibi olacağını zannetmiyorum. Mesela ligde kötüyüz aklımız Avrupa'da diyoruz maça çıkıyoruz birkaç oyuncu dışında kimse sahada değil gibi buna koç da dahil. Hep aynı senaryoyu izledik, Ayrıca bu sene kendi evimizde de geçen seneler kadar iyi değiliz. Zaten taraftarın da o kadar ilgisi yok gibi görünüyor. Seneye oyunculardan başlamak üzere yeni heyecanlar lazım bence.

Erceg 40 sayıda atsa tuttuğu adamlar bizi elek edecekse varsın ne sayı atsın nede biz burada sinir krizi geçirelim. Adamı sözleşmesine faul yaparsa ceza verme maddesimi koydurduk

Hocaya cidden tebrikler, şu maç cidden sinir etti beni yahu Egeyi oyuna almak nedir hem adamın özgüvenini kıracaksın hem takımın geri döneceği varsa çok basit bir topta iki sayı kaybedeceksin. Eğer koştur koştur ve baskılı savunma ile oynayacaksak en uygun beş Ender-Sinan ya da Pocius-Carter-Micov ya da Erceg ile Young zaten maç başından beri bu oyuna hiç uygun olmayan Marici, Keremi oyunda tutmanın alemi ne?