Euroleague Top 16 4. Hafta | Galatasaray Liv Hospital 65-75 Alba Berlin

Alman basketbolunu Sports Tv'de izliyorum henüz kalitesiz bir lig, Bayern dışında basketbol oynayabilen takım yok ki Bayern'i de rahat yenmiştik. Bizden seviye olarak çok aşağıdalar ama rehavetle oynarsak kötü sürpriz olabilir.

Alman basketbolunu Sports Tv'de izliyorum henüz kalitesiz bir lig, Bayern dışında basketbol oynayabilen takım yok ki Bayern'i de rahat yenmiştik. Bizden seviye olarak çok aşağıdalar ama rehavetle oynarsak kötü sürpriz olabilir.

Bizden kalite olarak aşağıda olabilirler ama Bayern den daha iyi bir takım Alba. Oyuncu kalitesi açısından da fena değiller. Redding benim beğendiğim bir oyuncu, öneri olarak da yazmıştım hatta. McLean, Banic ve Radosevic de iyi oyuncular. Organize olursak rahat geçeriz diye tahmin ediyorum.

Arroyo dün hastalığı nedeniyle antremana çıkmadı, zaten ondan önceki günler de antremana çıkamadı (!) Allah yardımcımız olsun diyelim

Bu maç da ercegin maçı olur. Bir de bu maçta arroyo olmadan sinan pocius ve carterla önde baskılı savunma yaparak oynamalıyız maç içinde dönem dönem.

Lig TV yayın ekibi öyle bir ağlıyor ki Efes ve FBÜ'nün maçlarında,artık hakem hatası varsa da ben umursamıyorum.CSKA'yla Olympiakos'a daha sıcak olabilirler fakat benim TBL'DE,TKBL'de gördüğüm kıyımların yanında hikaye bunlar.Final Four için gaza geldikten sonra doğduğu gözlenen yapısal problemlere kılıf arama çabası geliştiriyorlar.
Şu insanların gazına gelmeyelim.Daha geçen hafta Belgrad'da Ülker Arena 5. maçtan 50 katı güvenli bir ortamda basketbol oynadık.Benchin camı kaldırılırken,sadece küfür gibi para cezası verilirken neredelermiş?Yok muymuş Türk basketboluna gönül verenlerin edebilecekleri 2 kelime?

Yönetime bu maçın karşısına Diyarbakır maçını erteletip bugüne koydurmak gibi bir sivri zekalılığı nasıl gösterdiniz. Maç takvimine bakmaz mısınız?

Lig TV yayın ekibi öyle bir ağlıyor ki Efes ve FBÜ'nün maçlarında,artık hakem hatası varsa da ben umursamıyorum.CSKA'yla Olympiakos'a daha sıcak olabilirler fakat benim TBL'DE,TKBL'de gördüğüm kıyımların yanında hikaye bunlar.Final Four için gaza geldikten sonra doğduğu gözlenen yapısal problemlere kılıf arama çabası geliştiriyorlar.
Şu insanların gazına gelmeyelim.Daha geçen hafta Belgrad'da Ülker Arena 5. maçtan 50 katı güvenli bir ortamda basketbol oynadık.Benchin camı kaldırılırken,sadece küfür gibi para cezası verilirken neredelermiş?Yok muymuş Türk basketboluna gönül verenlerin edebilecekleri 2 kelime?

İsmet Badem iyicene bunamış artık söylediklerine gülüyorum, hiç ciddiye almıyorum.

Carlos Arroyo dünkü gıda zehirlenmesinin ardından bu sabahta rahatsızlandı ve serum bağlandı. Alba Berlin karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. (Basketdergisi)

maçı nerden izleyeceğiz buradan link verilecek mi?

birde sorum olacak: android tabletten seyredemiyorum, tabletten seyredebilmem için ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı?

Arroyo'nun oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakmış. Hem Alba formda hem bizde yönetim saçmalığının getirdiği krizler var, seyircisiz oynanacak olması da cabası.

Umarım bu maçta korktuğum olmaz ve kazanırız. Arroyo oynasa bile enerjisi normale göre çok düşük olacaktır besin zehirlenmesi geçirdiği için. Erceg'in çok iyi şut atması ve Carter'ın tüm maçı domine etmesi gerekiyor.

Şans bizimle olsun.

Bir maça da sorunsuz çıkalım.. Neyse farketmez rahat kazanacağımızı düşünüyorum. İçerdeki Neptunas maçıydı sanırım yine 15-20 fark öne geçeriz maç sonu yakalanırız 7-9 fark ile alırız gibime geliyor Alba Maçı.

Hangi sonuç çıkarsa çıksın teknik ekibe ve oyunculara tek laf etmem.
İsterlerse 25-30 sayı farkla yenilelim.

Bu takım bunu hak etmiyor.
Bu taraftar bunu hak etmiyor.

Oyuncular gerçekten sakatlanıyor mu, hasta mı? Bir an para meselesini de aklıma getirince sanki başka şeylerde var gibi geldi. Tersine carlosun da enderinde ve hatta diğer oyuncularında spor ahlakında çok yukarlarda olduklarını düşünüyorum. Yine de kapitalizm şartlarında "profesyonel"ler sonuçta. Ne bileyim herşey öylesine üst üste geliyor iki senedir yaşanan sakatlıklar,bu sene en kritik yerlerde gelen hastalıklar-sakatlıklar yakamızı bırakmıyor.(bu sene oly maçında ercegin olmaması).

Bugün geçtiğimiz senelerdeki kadrolarımızı düşündüm de aksilikler yaşamasak ne güzel kadrolarımız vardı. Hocaya herkes sene başında kurduğu kadro ile bitirdiği kadronun büyük kısmının değişmesi üzerinden eleştiriyor.(en son kaan kural böyle bir şeyler dedi.)Lakin bence hocanın sezon başlarında kurduğu kadroların takım kimyası-kadronun birbirini tamamlama kısmı çok iyi. Bence bu sene de iyiydi. Bu yazının yeri burası olmadı kusura bakmayın yazmaya başlayınca yazı böyle gelişti...