Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Euroleague Top 16 4. Hafta | Galatasaray Liv Hospital 65-75 Alba Berlin
Maalesef Ender kesin yok. Carlos ile büyük ihtimal olmayacak. Eğer her iki oyuncuda tesislerde kampta iken yedikleri yemekten zehirlenmiş ise diyecek söz bulamıyorum.
İşimiz zordu hem Arroyo hem Ender yok daha da zor maç bizi bekliyor.Hem seyircisiz hem eksik hem sorunlu bir takım.Umarım yürek koyup kazanırız bu maçı top8 için.
Bir takımın, koçun başına bu kadar şansızlık gelir ya. Gerçekten nedir bu anlayamıyorum. Ender kesin yok Arroyo'da zor diyorlar. Bir de bu durum kesin kazanmamız gereken, seyircisiz oynanacak bir maç öncesinde oluyor. Allah yardımcımız olsun, inşallah kazasız atlatırız. Güveniyoruz takımımıza, koçumuza.
Oynayabiliyor, koç süre verebilir. Taraftar da yok tersi bir baskı heyecan da oluşmaz. Umarım -eğer süre alırsa- aldığı sürenin hakkını verir ve formayı alır.
Kimse kusura bakmasin ama ya Carlos ile Ender bilerek oynamıyor ki bence bu ihtimal bence çok yüksek değil. Ya da bu 2 oyuncu zehirlendi ki bence bu birincisine göre daha yüksek ihtimal.
Zor işimiz gerçekten çok zor.
Ergin Ataman bu sefer şapkadan tavşan değil fil çıkarmalı.
Oyun kurucu olarak muhtemelen Sinan başlayacaktır. Carter ile sinan dönüşümlü 1 numara oynayacaktır muhtemelen. Bu arada Nikolov un da süre alması muhtemel bence.
Bu maçı da kazanırsak şubeyi Ergin Hocanın üstüne yapalım Bu arada arkadaş insan biraz dikkat etmez mi yediğine içtiğine, bence bu kadar şanssızlık fazla yahu. Bir de bu kadar kritik maçta Ergin hoca asla Nikolova şans vermez, bir faul yahut sakatlık vs. olmazsa. Ama bence vermeli, hem şu çok övülen nikolovu da görmüş oluruz. Bence beklenti çok büyüdü benim çok çok beklentim yok açıkçası.
Arroyo ve Ender'in bilerek oynamadığını düşünen varsa ayıp eder. twitter'daki 12 numara.org adlı çöp hesap da bunun üzerine gitmeye çalışıyo şu an. (burda çok ciddi küfür ederdim de beş para etmez insanlar için ban yemiyeyim)
Nikolov'un pek süre alacağını sanmıyorum bu kadar fiziksel bi maçta. Sinan 37-38 dakika oynayacaktır. Carter belki hiç çıkmayabilir. Burda Pocius'un katkısı çok çok önemli. Her ne kadar Carlos burnumuzda tütüyo olsa da, eksikliği takımı sertleştirme fırsatı olacaktır. Alba'nın bizden savunma sertliği beklediğini sanmıyorum, sürpriz olacaktır onlar için.
Sinan ve Justin getiriyorlar topu. Bu ikisini dinlendirmek içinde arada birkaç dakika Nikolov'a süre verdi Ergin hoca. Şu serbest atışlarda girse oyun tamamen kontrolumuzde olacaktı. Bu arada Alba Berlin bu hızla faul yapmaya devam ederse maç sonunu bir çok oyuncusu getiremez.