Euroleague Top 16 4. Hafta | Galatasaray Liv Hospital 65-75 Alba Berlin

Arkadaşlar, İsmet Badem'in bizim maçları yorumlamasını engellemek için yapılabilecek bir şey varmı acaba? Bütün maç negatif enerji üretti adam her topa konuştu, sinir oldum.

yeter artık bi kere de son saniyede sayı yemeyelim nedir bu ya her maç istisnasız son saniye sayı yiyoruz. Bu rezil takımdan 10 sayı fark yedik söleyecek birşey yok. Micov falan bi yol alsın abi insanda biraz savunma olur enerji olur bu ne be. Nefret ettirdiniz kendinizden yeter. Bi kere de bi sorunsuz bi rahat maç kazanın be şu maçı alsak 3-1 olacak önümüzü açılacak. Sikindirik bi takıma içerde maç verdiniz hadi gidin panayı orada yenin. Futbolu da ayrı bi salaklık basketi de.
Işıl hakkında yazdıklarınızdan sonra bu yorumu da görünce aklıma iğrenç (FB lilik) şeyler geliyor.
Oyunculardan niye nefret edelim

Bu arada bir sürü tantana yapılan Nikolov buysa, ne diyeyim...

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Daha 18 yaşında bir çocuk. İlk profosyonel maçı. üstelik 2 senedir pasaport problemleri nedeniyle maç oynamıyor. Dizinden sakat ve Carlos ile Ender olmadığı için mecburen 2 dakika sahaya sürüldü. Bu çocuk takımın geleceği. Bu forumu takip ediyorsa bence moralini bozmamamız lazım.

Bu maci tamamen yonetimin yuzunden kaybettik. Antrenman yapmadan, hic bir duzen calismadan heke iyun kyrucusuz duzen calusmadan maca cikarsak sonuc normal. Bu sartlari olusturanlar simdi gurur duyarak daha nasil kostek olabiliruz diye dusunuyorlardir herhalde.

Yönetim ve Ergin Ataman ne güzel mahvetti di mi herşeyi? Tebrik ediyorum, bravo valla.

Ya hoca allahaşkına, elli defa gördün şunu, dar rotasyonun var, bu rotasyonun esas parçaları son dakikalara girerken diri kalması gerekiyor ve sen inatla Göktürk ve Ege'ye şans vermiyorsun. Senin fark yaratacak oyuncularının son dakikalara diri girmesi için maç içinde dinlenmeleri şart, hala anlamadın mı bunu? Yahu yeter artık, Telekom, Karşıyaka, Tofaş maçlarında aynı senaryoları izledik hala aynı şey. Bıktım yahu bıktım! Erceg'in, Micov'un, Carter'ın hali kalmadı. Bir de üstüne Kerem'i de benchte unuttun.

Ya lanet olsun artık, yönetimi ayrı dert koçu ayrı dert. Ya mola almaz, ya rotasyon yapmaz. Vallahi yeter.

Bence Erceg'in de kötü şut atma sebeplerinden biri de antremansızlık.

Ve Nikolov'u da bu kadar kötülemeyelim. Sakatlıktan yeni çıktı ve daha ilk maçı.

Nikolov 2 dakikada 10 sayı 10 asist yapamadıysa satın gitsin zaten :) Şu maç cidden içime oturdu ama. Hazır Pana da kaybetmişken 3-1 le iyi moral olurdu ama realist olarak bakacak olursak guardsız çıkıp son dakikaya kadar kafa kafaya girmek bile iyiydi.

bu taraftar hiç birşeyi haketmiyor dostum kusura bakma ama her maç tribünler bomboş...
bizler eleştiri kavramını sadece karşımızdakiler için biliriz aynayı asla kendimize tutmayız kulübün basketbol anlamında en güçlü internet aracı gsbasket 2 Yıldır takip ediyorum sadece eleştiriyorlar Twitter ve Facebook gibi sayfalar etkin kullanılabilir taraftarı maçlara çekmek için bu siteler üzerinden çalışmalar yapılabilir

Benim anlamadığım bir nokta var.Grupta ilk 4 yapma şansımız kalmadı yazılıyor.Madrid ve barca maçlarına 4 mağlubiyet tahmini yapılarak bu yorumlar yazılıyor.

Ben ise taraftar önünde ikisinide yeneriz diyorum yada yenmeliyiz.1 ine bile içerde kaybetmek olmaz.

Biz grup aşamasında bile Madrid ve barca ya içerde mağlubiyet yazıyorsak,final 8 te ne işimiz var.öbür gruptan gelecek Csk ya farklı sonuçlarla yenilip elenicez bu yoruma göre.Eee ne anlamı kaldı gruptan çıkmanın o halde,içerde,taraftar önünde bile büyük takımlara karşı yenilgi yazıyorsak.

Geçen sene çıktık son 8 e.Barcelona serisi tam bir rezalete dönüştü.Yine inanmadan çıkıp,rezil gibi içerde 20 dışarda 30-40 fark yiyeceksek çıkmamak daha iyi.

En başta hocada inanç yok büyük ve deplasman maçları için.

Kızılyıldız deplasmanını kazanarak grubun 5. sırası artık bizim,haftaya da Alba'yı yenersek 14. haftaya kadar Final Eight iddiamızı sürdürürüz demiştik.Olympiakos maçından bu yana bir yığın zorluk paralelinde oluşturulan hikaye hepimizi istim üstünde tutuyordu.Fakat haftaiçi işin boku çıktı.Yapılamayan antrenmanlar bugünü ne ölçüde etkiledi,Ergin Ataman maç sonu neden basın toplantısına çıkmadı,Ender-Arroyo ikilisine son 2 günde ne oldu bilmiyorum.Pek de kafa yormak istemiyorum zira bu sıkıntılar çözüme ulaşmıyor,hiç yoksa 2-3 haftada bir hortluyor.
Grupta ilk 4'ü yakalamamız klişe ifadeyle küçük çaplı bir mucizeyi gerektiriyordu.Barcelona,Panathinaikos,Maccabi üçlüsünden birini devre dışı bırakmak Euroleague'in ezberini bozmak demek zira.İlk 4'ü belli bir gruba düşsek de grubun çizgisini keşke Mart ortasında kanıksasaydık,yakaladığımız enerjinin karşılığı buydu.
Bugünden sonra Top 16'nın her anından keyif almaya çalışmakta,skorlarla yaşamamakta fayda var.

Forumda yazılanları okuyunca bazen iyiki Ülker bize sponsor olmamış diyorum. Her sene 30 milyon dolar harcayıp hiçbir başarı elde edemeseydik bu forumda yazılanlar ne olurdu düşünmek istemiyorum.
Seyircisiz oynuyoruz, oyuncular hafta boyunca antrenman yapmamış, takımın en önemli 2 oyuncusu yok ve bir mağlubiyet aldık diye. Ne hocanın basketboldan anlamaması kaldı, ne insanların şerefi kaldı. Herkesi kapının önüne koyduk.
Bana kalırsa tek suç Ergin hoca ile oyuncularda 2 senedir yoktan varetmeye alıştırdılar. Her maç şapkadan tavşan çıkmasına alıştık. Basketbolun gerçekleri ile yüzleişnce maalesef kabullenmek istemiyoruz. Dün akşam Alba bizden daha iyi oynadı ve dün akşam bizden daha iyiydi. Bu kadar basit.
Aynı şartlarda (seyircisiz Carlos ve Ender olmadan) o maç 10 kez oynansa Alba 9 unu kazanır. Çok büyütmeye gerek yok.
Her sene milyon Euro ları harcayan Ülker FB ve efes yıllardır top 8 göremez iken biz geçen sene bunu yaptık ve bu sene de şansımız fazlasıyla var.
Eleştirirken de biraz insaf diyorum.

Kızılyıldız deplasmanından alınan ekstra bir galibiyet işleri bizim adımıza kolaylaştırmıştı. Ancak Galatasaray'ın en kötü huyu olan işler iyi gittiği zaman kaos çıkma huyu yine ortaya çıktı ve hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Yensek 3-1 ile önümüzü daha net bir şekilde görme fırsatını kaçırdık. 2-2 olduk şimdi ve haftaya Pana deplasmanındayız. OAKA'da herhangi bir Türk takımının galibiyet çıkarması çok ama çok zor lakin benim içinde halen bir umut var. Çıkmadık candan umut kesilmez hesabı. Bu arada ALBA maçına gençlerle çıkalım önerisini getiren Can Topsakal , Allah seni de bildiği gibi yapsın. Şöyle vasfı olmayan adamları bu takımda yönetici olarak görmek beni kahrediyor. Takım yenildikten sonra 2-3 kendimize gelemiyoruz ama bu sorumsuz adamların yaptığına bakın. Seve seve ödeyeceksiniz kardeşim oyuncuların maaşını. Sizin işiniz çözüm bulmak bahane üretmek değil.

İlk 4 haftayı şöyle özetleyebiliriz ;

Okyanusu geçtik ama derede boğulduk.

Beni bilen bilir şuana kadar maç kaçırmadım. Bu sen maça gelmedin haketmiyorsun, sen geldin hakediyorsun işine bakarsak en çok şeyi ben mi söyleyeceğim. İnsanların rahatsız olduğu şeyleri söylemesi doğal ki yaptığımız rotasyon hataları yüzünden Alba Berlin gibi 3.sınıf bir takıma evimizde 10 sayıyla maç verdik.

Gençlere şans verilmez, gençler şansı alır ama burda daha farklı bir konu var. Rotasyon yok. Micov son 5 dakika yürüyordu ki basit bir top kaybı yaptı bunun yüzünden ve üçlük yedik fark 5'e çıktı. Ya bu rotasyon yapmama konusu cidden canımı sıkıyor artık 2.sınfı takımlar gibi sırtımızı yabancıya dayayıp 35 dakika adamların canını çıkartıyoruz. Bu bu yüzden kaybettiğimiz ilk maç değil, son maç da olmayacak.

Biz artık az bütçeye çok iş yapan bir takım değiliz. Karşı yakada işler nasıl yürür bilmiyorum. Benim iç sahada artık bu tip saçma sapan mağlubiyetlere tahammülüm yok. Kaldı ki yukarıyı hedefliyorsak olmamalı da.

2-3 sene onceye kadar basketbolu takip etmeyen,basketbol nasil oynanir bilmeyen adamlar yonetici olursa biz daha cok okyanusu gecip derelerde boguluruz.....