Arkadaşlar, İsmet Badem'in bizim maçları yorumlamasını engellemek için yapılabilecek bir şey varmı acaba? Bütün maç negatif enerji üretti adam her topa konuştu, sinir oldum.
Işıl hakkında yazdıklarınızdan sonra bu yorumu da görünce aklıma iğrenç (FB lilik) şeyler geliyor.yeter artık bi kere de son saniyede sayı yemeyelim nedir bu ya her maç istisnasız son saniye sayı yiyoruz. Bu rezil takımdan 10 sayı fark yedik söleyecek birşey yok. Micov falan bi yol alsın abi insanda biraz savunma olur enerji olur bu ne be. Nefret ettirdiniz kendinizden yeter. Bi kere de bi sorunsuz bi rahat maç kazanın be şu maçı alsak 3-1 olacak önümüzü açılacak. Sikindirik bi takıma içerde maç verdiniz hadi gidin panayı orada yenin. Futbolu da ayrı bi salaklık basketi de.
Bu arada bir sürü tantana yapılan Nikolov buysa, ne diyeyim...
bizler eleştiri kavramını sadece karşımızdakiler için biliriz aynayı asla kendimize tutmayız kulübün basketbol anlamında en güçlü internet aracı gsbasket 2 Yıldır takip ediyorum sadece eleştiriyorlar Twitter ve Facebook gibi sayfalar etkin kullanılabilir taraftarı maçlara çekmek için bu siteler üzerinden çalışmalar yapılabilirbu taraftar hiç birşeyi haketmiyor dostum kusura bakma ama her maç tribünler bomboş...
bu taraftar hiç birşeyi haketmiyor dostum kusura bakma ama her maç tribünler bomboş...