Euroleague Top 16 Grubumuz

Evimizdeki 4 maçı ve deplasmanda 1 maćı alirsak totalde 7 galibiyetle hersey pana ile 2'li averaja kalabilir..
Bu mesaj unutulmasın..
O yuzden pana maçı gereken farkla alınmalı..
Neden olmasın..

Evimizdeki 4 maçı ve deplasmanda 1 maćı alirsak totalde 7 galibiyetle hersey pana ile 2'li averaja kalabilir..
Bu mesaj unutulmasın..
O yuzden pana maçı gereken farkla alınmalı..
Neden olmasın..
Standings - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL
Bu saatten sonra Pao ile 2 li averaja felan kalmak Kaf dağının ardında.Adamlar 5 galibiyet yapmış biz daha 2 deyiz..Bir ümit Barça'yı geçebilirsek..bir ümit..

Her iki grubun ilk 4 ü belli artık..Sadece Laboral Efes'i geçebilir..

Bizim işimizi çok zor görüyorum altımıza alma ihtimalini düşünebileceğmiz Pao bile 3 maç önümüzde.Barca deseniz oyun olarak kötü durumda olsalar da sakatlar dönünce ritim tutacaklardır.Onu geçtim Alba var daha.Alba'yı zayıf halka olarak düşünüyorduk şimdi iyi kötü yarışın içindeler oradaki deplasmandan maç almak hiç kolay olmayacak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efes'in işi zor 4.lük yerleri kesinleşti gibi hatta haftaya Laboralle kritik maçları var Laboral yenerse iki takımda 4-4 oluyor orada ayrı bir rekabet başlar.

Fenerbahçe Ülker'in F4 şansını pek kolay görmüyorum.Saha avantajı denen şey Top 8'de çok önemli.Hele hele Maccabi ve Pao bunu çok iyi kullanan 2 ekip Barcelona çıksa karşılarına belki bir nebze ama FbÜlker,Cska ve Olympiakos maçlarını evinde vermenin acısını gruplar bitince yaşayacaktır o maçları ucuz verdiler.