Euroleague Top 16

Real Madrid'le hesabı kapatmamız lazım gerçekten, futbol takımının yaptıkları, basketbol takımının Efes'e yaptıkları, sağlam bir ders vermeliyiz bence..

CSKA Moskova, Partizan, Real Madrid, Zalgiris, Maccabi Tel-Aviv, Bayern ve D Grubu üçüncüsü.

Ben Panathinaikosu bekliyorum d grubu üçüncüsü olarak. Burada ve Yunanistan da onları yenebiliriz bence.

Panathinaikos'un lobisi sağlam.. Geçen sene de başlarda kötülerdi TOP8 gördüler ama.. Zaten 3 tane lobisi sağlam takım gruptayken bir de Pana yı istemem açıkçası.. Kuban gelirse geçen senenin ifadesini alırız, Laboral gelirse grup daha da dengelenir bizim adımıza.. Gruptan çıkmak için daha da iddialı oluruz..

Ben de Laboral'i istiyordum oradan ancak Kuban'da çok kötü değil.İçerde Real ve Cska maçları olmak üzere en fazla 2 fire verip , Kuban'dan 2'li averajı alırsak gruptan çıkarız

Bizim deli Galatasaray bu grubun tozunu attıracak güce sahip :) Bu performansla gruptaki her takımı yenecek güçteyiz. İnşallah istikrarımız Top16 boyunca yükselir. Ergin Hoca Top8 hedef diyor, ben daha da ileri olabileceğini düşünüyorum.

Pana ne kadar kötü olursa olsun bir şekil kendini Final 8'e atar. Bu yüzden Pana gelmesin kafi. Madrid maçını 4 gözle bekleyeceğim.

Hackett olmadı Erick Green'den biri alınırsa takım çeyrek final yapabilecek güçte.Kaldı ki mevcut kadroyla bile çeyrek finalyapabilir.Ama Gordon'un pozisyonu doldurulmalı

Grubumuz bence gayet güzel...
Real Madrid Bu grubuda rahat bir şekilde lider bitirir...Grubun açık ara iyi takımı...
CSKA'da Pargo ve Teodosic çok kötü bir sezon geçiriyor...Aaron Jackson oynadığı dönemlerde ikisindende iyiydi ama nedense şans bulamıyor hala...Khryapa izlediğim en kötü sezonunu geçiriyor...Krstic her geçen sezon kötüleşiyor...CSKA'dan hiç çekinmiyorum...Barcelona'dan 10 kat daha iyidir..
Maccabi geçmiş yıllardaki takım oyunundan eser yok bu akşamki maç dahil bireysel yıldızları ile maçı götürüyorlar..Uzun rotasyonunda büyük sıkıntıları var...
Partizan genç oyuncuların hiçbirini beğenmiyorum açıkçası üç galibiyetle tur geçti adamlar...Bence grubun en zayıf takımı ama küçümsendikleri zaman tehlikeli olduklarınıda gördük...
Zalgris diğer grup üçüncülerine baktığımız zaman Barcelona - Malaga-Laboral gibi takımlar, onlara göre zayıflar..Ancak tecrübeli uzunları ve günlerinde olduğu zmn şut sokan kısalarıyla tehlikeli bir takım...
En kötü günümüzde yendiğimiz Bayern'i her zaman yenebiliriz...
Pana - Laboral - Kuban bence denk takımlar ..Hangisi gelirse çok farketmez... Kuban'da Derrick Brown ve Hendrix gününde olduğu zaman her takıma tehlike...Maric gibi bir Pivot..Williams, Kalneitis, Bykov gibi tehlikeli kısaları var...Pana'nın adı var ama Diamantidis böyle devam ederse zorlanabilirler...Laboral'de bizim gibi normal sezonda en çok sakatlıklardan çeken takım..Her maça 3-4 eksikle çıktılar..Top 16'da sağlığına kavuşursa grubun en güçlü takımlarından biri...

Maccabi-Pao-Galatasaray bu 3 takım 3-4 için çekişir, burda şansı en az olan biziz çünkü deplasmanda pek de iyi oynayamıyoruz.. İç sahada Madrid hariç herkesi yenmek gerek.

Bende grubu beğendim.Zalgiris Bayern ve Partizan gelebilecek diğer takımlara oranla daha iyiler.Hem her takıma çelme takabilecek türden olmalarıda iyi.Real Madridle oynamak çok iyi olacak hem tecrübe hem maç olarak.Cska eski Cska değil kötü olduğundada kazanan bir Cska gitmiş maç içlerinde zorlanan bir takım görüntüsü var inşallah ekstra bir takviye yapmazlar.Maccabi ise klasik Maccabi evinde fark atabilir ama evimizde kesinlikle yeneriz.Son takıma gelincede Laboral gelmesini istedik ama 1 sayıyla yenicekte ölme eşeğim ölme.Kuban ve Pao kalıyor geriye bir yanım Pao diyor Kuban ters yapısı nedeniyle Yunan lobisi ve seviye ilerledikçe performans yükselten yunan takımlarını düşününcede Kuban gelsin istiyor insan.

Yarınki maç bence Laboral ile Kuban anlaşır ve Kuban alır maçı, bize Pana gelir, mantıken ikisi de Pana ve Maccabi bir gruba gitmişken, grupta Real, CSKA varken, ayrıca Galatasaray, Zalgiris ve Partizan gibi Euroleague'in seyirci ateşi bakımından en zorlu deplasmanları varken bizim gruba gelmek istemezler..

Real ve Cska Çıkar zaten kalan 2 takım için ise biz ve macabi çıkarız.Fakat 2. bile olma şanşımız var Cska Çok formsuz gerçekten.

Real Madrid'i içerde yeneriz kimse dün Efes'in yediği farka aldanmasın.Sergio Rodriguez'ın drive yoluna bu kadar yoğunlaşasırsan patır kütür 3 lük atar.Zaten içerde kazanmalıyız da. Panathinaikos'lu grupta ilk 4 o kadar da kolay değil.

Panathinaikos'u mantık olarak istemek bana biraz saçma geldi açıkçası. Tamam adamlar kötü gözüküyorlar ama Laboral , Kuban , Panathinaikos üçlüsünün hepsini zaten içerde tokatlarız. Dışarda da en rahat deplasman Laboral gibi duruyor. Malum Krasnodar'a gitmek , Kuban'ı yenmekten daha zor. Pana da Türk takımına karşı her türlü pisliği yapar Oaka'da. Fakat Laboral daha medeni şartlara sahip bir deplasman. En azından orada işler saha içi faktörlere göre belli oluyor.
Real'i ayrı tutuyorum ve iç sahadaki maça bilenmiş durumdayım. Cska ve Maccabi'nin adı bile bizim nesile korkunç geliyor. Ben kendimi bildim bileli İsrail ve Rusya'da kazanan Türk takımı hatırlamıyorum bu 2 takımla oynayan. Fakat içerde yenilmeyecek takımlar değil bunlar. Hatta içerde 2sini de yeneceğimizi iddia ediyorum ben.
Bayern , Zalgiris , Partizan üçlüsü ise bana iç sahada 3 kek maçtan fazlasını ifade etmiyor açıkcası. Deplasmanlar ise sıkıntılı gözükse de grup için belirleyici ölçekte olması çok büyük avantaj. Grupta '' iç sahada ağırlık koyamayan'' takım olmaması , bizim gibi net favori olmayan takımlar için oldukça güzel bir durum. Bu 3 takımdan 5 galibiyet çıkarsa biz bu turu geçeriz bi şekilde.
Sonuç olarak bugün gelecek 8. takım kim olursa olsun ; bu grupta - Real hariç- vurup geçecek bir takım olduğuna inanmıyorum. Bu yüzden içerde maç kaybetmezsek bu gruptan büyük ihtimal çıkarız. 9 galibiyet bizi çıkarıp Barca'nın karşısına atar diye düşünüyorum.

Pana da bizim gruba düşerse bizim grup EL'in yüzü olur. Partizan Zalgiris Pana GAlatasaray ve Maccabi tribünleri arasındaki savaş kızışır. Ben de Pana'yı istiyorum. Çünkü Laboral ile oynasak tribüne 7-8bin kişi gelir ama Pana maçına dışarısı bile full olur. O salon full olduğu sürece GS avantajlıdır. Ki kadrosunda Gİst-Ukiç falan var Pana bu sene daha gevşek gibime geliyor.

Gruptaysa ben en çok maccabi'den çekiniyorum bir çoğunun aksine. İçeride deplasmanda bir oyunları var bozmuyorlar. Real bu anlamda daha olumlu. Bence Real'in grubu da onu biraz parlattı. Milano Zalgiris Efes Broose gibi takımları iki maçta da GS yenemez diyen var mı aranızda? Real de bunu yaptı. Top 16 Real'in de gücünü test edeceği bir platform olacak bence. Tabii ki küçümsemiyorum Real'i ama öyle düşünüldüğü kadar iyi olduğunu da düşünmüyorum. CSKA ritme giriyor yavaş yavaş. Regular season'dan daha iyi bir CSKA göreceğiz

İçerideki tüm maçları kazanmak ilk hedefimiz olmalı. Bunun dışında D4'den gelen takım Bayern ve Partizan'ı dışarıda da yenmek hedefi büyütmemizi sağlar. Seyirci gücümüzü düşününce aslında grupta ilk 2'ye kalmak F4 için de büyük avantaj sağlar bize.

Maccabi güçlü takım, ritim bulduklar anda vurup geçiyorlar ama biz öyle vurup geçilecek bi takım değiliz. Pana'nın korkulacak bir durumu yok aslında. Diamantidis'i tutsak yeter.