Taurasi,Alba,Sancho kupayı kaldırınca bizde kazanmış sayılıyor muyuz
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taurasi,Alba,Sancho kupayı kaldırınca bizde kazanmış sayılıyor muyuz
Olsun abi onlar istikrar takımı, yıllardır F4 oynuyorlar."Dün yediğin hurmalar ..." durumu işte
Schio maçında grupta dengeleri değiştirecek satışı yap, kendi evindeki galibiyet serini bile bile boz, sonra yeni bir seri başlatamadan kendi evinde kupayı kaptır. 2 senedir evinde kupayı GS ve Prag'a kaptıran UMMC gelsin senin evinde şampiyon olsun. Yedikleri haltı bildikleri için adaletin kendilerini dibe vurduracağını biliyorlar ondan üçüncülüğe seviniyorlar bence. Hak ettikleri yerin çok daha diplerde olduğunun farkındalar, sevinçleri bu yüzden.
Neyse 2 Avrupa kupalı tek takım biziz hala, resmi sitenin "History" kısmında bizim adımız yazmaya devam edecek. Bunun farkında olmayan ve aslında kendileri de dibi hak eden idarecilerden kurtulursak "History" kısmı Galatasaray yazısından geçilmez.
Geçen senenin şampiyonu Prag'i yenip üçüncü oldular diye bayram yaptılar inanılır gibi değil
Adam akıllı Fenerliler bile güldü. Zavallı ve acınası haldeler.
O zaman Galatasaray a yeniip ikinci olduk diye de sevinsinler.
Artık gülemiyoruz da, g.tümüzle gülme aşamasını da geçtik artık, basın toplantısıyla bir kez daha rezil olup t.şak konusu olduk Bir whatssapp grubumuz var, çoğunluk Fenerbahçeli, bir arkadaş da Galatasarylı, yeter dedi ben dalga geçemiyorum, birazda bana bırakın söyleyecek birşeyler.
. ile sansürlemeye çalıştığım kelimelerden dolayı ceza almam umarım.
Biz seneye eurolige gidebiliyor muyuz?