Euroleague Women 2015-2016

Allah size daha bişey vermezki baskaninizdaki ego kibir hep Allahin sevmedigi şeyler böyle yere cakiliyorsunuz.
Herneyse onu da gectim kupayi alsaniz ne olacakki o icinizdeki burukluk gidecek mi ? Tabikide hayir cunki o kupayı finalde bize kaybettiniz en büyük rakibinize yillardir cekemediginiz takima yillardir batti batıyor kelimelerine inat trilyonlar harcayarak almadiginiz oyuncu kalmamasina ragmen gene rezil oldunuz.
Bizim adimiz Galatasaray belki paramiz yok ama ruhumuz onurumuz var ve siz bunlarin hiç birine sahip değilsiniz Allahta vermiyor ışte hadi siz önümüzde ki senenin hayalini kurun.

Mahmut Uslu da çıkmış diyor ki 3 milyonluk takımla 20 milyonluk takıma karşı mücadele ediyoruz. :). Erkek basketbolunda yaptıkları şey başka sanki beylerin üstelik Ekaterinburgdan bahsediyor finale bile kalamadılar hala konuşuyor

Acı olan şu ki , doğru 2 transferle bu kupayı bu sene biz alabilirdik. Maalesef karşıyakanın alamadığına seviniyoruz şimdi , vizyon değişikliği şart .

Bence Cappie gelmeli tekrar karşıya.
Arada ''Galatasaray yok'' der maaşları cukkalar, taraftarı metheder... Verameyenka gibi en önemli anda yarı yolda bırakmış oyuncuyu kabul eden takım onu da alır...

Her neyse, Prag için üzüldüm bu sene şampiyon olmalarını isterdim.

Üzülmemek kızmamak elde değil Vallahi değil,Ann Wauters'de gelmişken S.Zellous,Alba veya onların ayarında kısa skorer oyuncu getirip takıma takviye yapsalar F4'de iyi işler yapıp belki hedefe bir kez daha varabilirdik bunları düşününce üzülmekten çok sinirleniyorum basketbol düşmanlarına,belki Dünya üzerinde kendi kulübü içerisinde takımına sabote edilerek zarar verilen başka kulüp yoktur herhalde.

Mahmut Uslu demiş ki bizim takımın bütçesi 3 milyon $ ancak rakibimizin bütçesi 20 milyon $ ! Yuh artık yalana bak. Nadezha'nın bütçesi de 3-4 milyon $ arası bir bütçedir. Yani kafa kafaya bir bütçe. Artı kendi evlerinde oynadılar. Galatasaray'ın önünü kesmek için türlü oyunlar yaptılar. Kazandığımız maçı oyunla masada aldılar. Allah büyük işte hak etmedikleri için yine kaybettiler.
Nadezha'ya gelince iyi takımları var. Uzun oyuncuları çok hareketli kısalar da öyle olduğu için bol içeri girip boş oyuncuları buldular. İnşallah biz de şu sponsorluk sorununu çözüp iyi bir yönetimle önümüzdeki sezon başarıdan başarıya koşarız.

Çünkü bizim şu anda mücadele ettiğimiz takımın bütçesi 20 milyon dolar, bizim bütçemiz yaklaşık 3 milyon dolar.

Bunlar şike olayında da insanları böyle aptal yerine koydular işte. Bir insan nasıl bu kadar herkesin gözü önünde yalan konuşuyor gerçekten anlamak güç. Nadezdanın bütçesi Fenerden çok daha az!

Nerde bu açıklama? Gerçekten 20 Milyon diye bir rakam telafuz etti mi? Bu adam salak diyordum ama böyle birşey demişse salak ötesi olur. 20 Milyon erkek basketbol için bile uçuk bir bütçe.

Benim izledigim kadariyla takim ismi telaffuz etmemisti.Kipkirmizi daldan dala atlayip bir seyler uydurmaya calisiyordu.

Hadi diyelim Ekaterinburg için söyledi. Bu da bir şeyi değiştirmez çünkü 2 sene önce kafalarına vura vura yendik. Hemde Rusya'da. Bu kontrolünü kaybetmiş malum şahsiyet ise Nadezhda gibi kendi ayarlarında bir takıma yenilerek finale kalamadı hemde kendi evinde yenildiler. Bütçe muhabbeti yapacaklarsa kralını biz yaparız çünkü Avrupa'da kimleri hangi bütçelerle dize getirdiğimiz ortada. Bu sene de Ekaterinburg'a karşı saha avantajı bizde olsaydı muhtemelen onları da elerdik. 2 senedir bu takımı görmezden gelen dinazorların alayına selam olsun. Bu çaresiz takım sizin eseriniz. Ülker Sports Arena'da bir kupa daha kaldırıp onlara bir utanç daha yaşatabilirdik ama izin vermediler.

Eka gerçekten 20 M bütçeye mi sahip? Şimdi de çıkmış ''galatasarayı beşiktaş karşısında da göreceğiz'' diyor geçen gün ki derbiye atıfta bulunarak. Çok iyi oynadık ya :)

USK Prag gibi katı ve oyunun iki yanını da iyi oynayabilen bir takımla eşleşmediği için final-four'a avantajlı başlayan Fenerbahçe , dünkü mağlubiyetiyle aslında abartıldığı kadar meziyetli bir takım olmadığını bir kere daha göstermiş oldu . Fenerbahçe'nin başındayken , Fenerbahçe forumlarında topa tutulan , Ros Casares Valencia'nın çırağı olarak nitelendirilen Roberto İniquez 'e ise şu sıralar methiyeler düzülüyor ! Mahmut Uslu'nun büyük bütçelere dem vurmasına karşın , Fenerbahçe'nin özellikle Zafer Kalaycıoğlu sonrası basketbola harcadığı ve bir türlü karşılığını almadığı para ortada . Örneğin geçtiğimiz sezon Tina Charles'a 1 milyon dolar ödeyen Fenerbahçe , bu sene de oyuncularına iyi paralar ödedi . Ancak bir Prag , bir Ekaterinburg ile oynamayan Fenerbahçe basketbol çevreleri tarafından çok abartıldı. Alice Quigley bu sene iyi skor atmasına rağmen kesinlikle hedefleri olan bir takımın guardı olamazdı. Buna Birsel Vardarlı'nın evlilik sonrası formsuzluğu da eklenince Fenerbahçe istediğini yine alamadı . Kupa başlamadan önce benim favorim Prag idi . Ekatarinburg'un savunma takımları karşısında aciz durumlara düştüğü durumları biliyorduk. Ama bu sefer olmadı , Ekaterinburg Prag'ı yendi . Nadezhda -Ekaterinburg maçı zor geçecek . İki takımda bu sene gruplarda birbirlerini deplasmanda yendiler . Eğer Nadezhda savunmasını oturtabilir , Taurasi üzerinde baskı kurabilir ve onu düzen dışına çıkartabilirse avantajı eline geçirebilir , ama yine de favori doğal olarak iyi kadrosuyla Ekaterinburg.....

Kontrolünü yitirmis malum zatın yaninda dura dura mahmut'un da iyice şirazesi kaymis .. . Herşey ipekci'de alınan makas ile başladi ...

Ummc Ekaterinburg 72-69 Nadezhda
Şampiyon Ummc Ekaterinburg...
Nazdezda kazanmaya çok yaklaştı, tüm maçı önde götürdü, maçın sonunda Taurasi sahneye çıktı, müthiş maçtı...
Taurasi kazandığı için mutluyum ama bugün maçın en iyisi olan Bonner için çok üzüldüm, kazanmak için her şeyi yaptı...
Taurasi 22 sayı, Sancho 18 sayı 12 ribaund...
Bonner 26 sayı 9 ribaund, Kayla 20 sayı...