Euroleague Women 2015-2016

Ülkedeki bu son güvensizlik ortamı ile bu kararın değiştirileceğini düşünüyorum. Işid ve pkk tehditi varken bu turnuvayı takımlarını izlemeye gelecek yabancı taraftarları geçtim, sporcuları getirmeye ikna etmek bile zor olacaktır.

Nadezhda iyi diyorduk ama koçu görünce hemen fikrimi değiştirdim: INUGIEZ...
Prag bu sene de şampiyon buraya yazıyorum.

Ben nadezhda'nın bir sürpriz yapacağını düşünüyorum Kayla McBride ve D.Bonner üzerinden gidiyorlar genellikle ben fb nadezhda yı geçerse şampiyon olur diyorum.

Prag Taurasi'li Ummc'yi yenemez, kendi evinde Taurasi'nin olmadığı maçta kazanmaya benzemez, üstelik Alba ve Sancho gibi iki winer daha var takımda, Lange'ye rağmen Ummc kupayı alır...

Fb finale kalacak ise rakibinin ne oynadıklarını bildiğimiz USK olmasını tercih ederim...UMMC'de Taurasi'nin atmasını beklemek? şutları girmez falan gerek yok seyirci desteği ile 3.periyot fişi çekerlerse kimse şaşırmaz.

5 senedir üst üste F4 yapıyorlar bu sefer ev sahipliği avantajı ile kupaya çok yakınlar bakalım neler olacak ...

Onlar looser'liğe ( kaybetmeye ) alışıklar kendi sahalarında bile finale çıkamazlarsa veya çıksalarda kupayı rakiplerine kaptırırlarsa şaşırmam.

Harcanan milyon dolarlar, yeni transferler, yeni bir hoca, F4 ev sahipliği ve yine elenen FB...

Yıllardır trilyonlarla yapamadıklarını 1 sezondaki yüreğimizle yaptık.
2013-2014 Euroleague şampiyonu GALATASARAY
EKREM MEMNUN varsa sıkıntı yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkesin adaleti şaşar, Allah'ın adaleti şaşmaz.
Kendi sahalarında da kazanamadı ezikler.
Nadezha şampiyon olursa şaşırmam.
Taş gibi kadro ve oyun var.

Eka rahat şampiyon olur, Taurasi bu yıl kupayı alıp Eka'ya veda eder umarım, dünyanın en iyi oyuncusu, keşke bizde daha fazla forma giyebilseydi...

Roberto Iniguez'e FB taraftarı demediğini bırakmamıştı. Şimdi Iniguez'in takımı evinde FB'yi eleyip finale çıktı. İster misin FB ile 2 kere final kaybeden koç bu sene şampiyon olsun?

Futbolda 4ncü yıldız için uğraş,bayan baskette el şampiyonluğu için bin dereden su getir ama bir türlü Galatasarayın başarılarına erişme Allah hakedene veriyor demek ki.

Maçtan hemen önce ismini hatırlamadığım yetkililerinden biri maçı seyrettiğim Tivibu Spor kanalı muhabir veya görevlisiyle uzunca bir söyleşi yaptılar adam öyle emin konuştu hatta hızını alamayıp turnuva dışında kalan takımımız hakkındada biz GALATASARAY'ı kupalarda geçtik dedi,öyle eziklerki iddiamızın kalmadığı turnuva yarı final maçından önce bile adamın ağzından Galatasaray düşmüyor onlardaki hezeyan ve eziklik bu derece büyük.

Elenmelerine gelince Spor ve kazanma kültürü bambaşka olay,o kültürün kendilerinde olmadığını rekabet düşmanı yönetimlerinin gitmediği müddetçede ol(a)mayacağını bugün kendi sahalarında oynayıp kaybederek bir kez daha ispatladılar.