FB'nin Prag karşısında %70 avantajı olduğunu düşünüyorum. o %30 da seyirci avantaı nedeniyle Prag'a veriyorum. Viteckhova hamile olduğu için sezonu kapadı. Ki Prag'ın en önemli oyuncularındandı. Ve çok avantajlılar çünkü UMMC Kursk birbirini epey yoracak Yarı final maçında. UMMC rakip olursa FB için zor olacaktır. Kursk nispeten onlara biraz daha yakın ama F4'te tabii ki Kursk taraftarıyım. Orda küçük bir GS var
)
Bizim maça gelirsek maçlarda bazı dengeler oyunun kalitesini de maçın seyrini de değiştirebilir. Bizim maçın dengesi 1- Q 2leyince yerine giren Tuğçe'nin bir üçlük bir turnike ile 30 saniyede 5 sayı atması 2- Hakemlerin sertliğe müsade etmeyip sancho ve Nuria'yı erken faul krizine sokmasıyla geldi
Maç boyunca yumuşak oyun yüzünden dokunsan faul çalındı. E GS gibi savaşan driplingi az olan takımların faul sorunu yaşamsı normal. FB daha çok şut ve dripling üzerinden gittiğinden temaslardan uzak yaşayıp faul krizine girmedi. Maç öncesi tahminim maç sert geçecek yönündeydi. Hakemler ona izin vermeyerek aslında kanadımızı kırdılar.
Bone'a çalınan bir steps ve verilen faulle de ritm bulmamızı engellediler. Ayşegül 5 tane 3lük denemiş hiç biri sayı olmadı hatta 2 si potaya bile değmedi. Şebnem desen öyle. Bomboş şut atıp o şutun potaya değmemesini bana anlatamaz profesyonel oyuncu. 3/18 üç sayılık atış yüzdesi de bunu anlatıyor.
Nuria yetersiz denmiş bu neden dendi anlamadım
Ezber yorumlar yapılıyor gene bualarda. Hmm bizim guard üçlük atamadı öyleyse yetersiz!! Bu mudur acaba? Öyleyse bizim guard 10 rib almış Sancho yetersiz diyelim? Nuria hakemlerin izin verdiği şekilde çok iyi oynadı. Ha boşken şutunun girmemesi olayı onun için de geçerli. Bunu bana savunamaz. Ama bence sahada iyiler arasındaydı Sancho ile birlikte
Bone 1 aydır sakat olmasının dışında hantallaşmış da
Yani bir oyuncu sakat olabilir ama o hantallık sakatlıkla açıklanamaz. Büyük ihtimalle sakatım deyip yayıldı oturdu gezdi bakmadı kendine. Sporcular taxi şoförü gibidir. Şoförün tüm gelir kapısı o taxidir ona iyi bakar. Sporcu da vücuduna iyi bakmalı. Bone bu uüzden saçma atışlar da kaçırdı Q karşısında ağır da kaldı. (haftaya çarşamba FB ile lig maçımız var. O zamana kadar düzelsin)
Sancho oyunu her iki alanda ve coşkuyla oynayan bir oyuncu. Basit fauller çalıp onu sindirdiler ve Tina'nın artık temassız oynayabilmesini sağladılar. Tina dün attığı giren bir oyuncu olduysa bunu hakemlere borçlu. Gene de Sancho bizim adımıza son saniye bile maçı bırakmayan isimdi.
Nevriye'ye ise şaşırılacak birşekilde çok az top verildi. O da şut kullanmakta cimri davrandı. BAsketbol böyle ritmolayıdır o ritmi elde edemezsen psikolojik faktörler devreye girer ve orada arkanda seyircin varsa dik durursun. Tribün yarıyaroya olsa maç 18 farktan dönebilirdi. Çünkü takım, şutları girmeyince boşken bile birbirine pas atmaya başladı. Şebnem jelena bir çok defa uygunken Ayşegül'e pas çıkarttı şut kullanmadı. İşte seyircinin iyi yanı o zaman da o şutu denerlerdi.
Takım için iyi diyoruz ama cumbaba Türkiye kupası verildi F4 kaçtı. Lig şampiyonluğuna kenetlenmek ve yürümek zorundalar. Ekrem hoca ve stuff başımızın tacıdır onlar zor şartlarda büyük başarılar getirdiler bize. Ama takım bu sene için daha bir şey yapmadı bekliyorum ben. Zaten Göktürk'ün affedilmesi olayından sonra Erkek basketbol ile de alakamı kestim. Tek baktığım şube burası kaldı. Kafam dağınık. Bİraz parça pinçik bir yazı oldu. AKşamki maçı hatırlayacağım diye yazıyı tekrardan okumuyorum bile
) Prag planlarına epey zaman ayırmıştım artık sonbaharda bakarız ona
)