Euroleague Women Çeyrek Final Serisinde Rakibimiz Fenerbahçe

Yenen 40 sayı çok fazla,ilk iki maç 60 üstüne çıkarmamıştık.İkinci yarı savunmayı sertleştirsek bile ekstra atmamız gerekiyor.İnşallah direnç gösterir,geri dönebiliriz.

Bone sayı atamadığı gibi ribaund da alamıyor.. Bu kadar isteksizsen gelmeseydin be Bone.. Nevriye-Sancho-Jelena devreye girmeli de bakalım girebilecekler mi? Onlar Tuğçe'den ekstra 6 sayı katkı aldılar.. Bizim de ekstra sayı üreten oyuncumuz olmazsa zor

Şu takıma nasıl takviye yapılmaz yahu? Koç bir ara yönetim yapmak istedi biz oyuncu bulamadık dedi, açıkçası inanasım gelmiyor buna. Yazık günah, o kadar kısa var takımda ama yine 3 lük atsın diye Nevriye ye bakıyoruz.

Bütün oyuncuların kötü gününe denk geldi bu maç. Jelena+Sancho+Nevriye'den 25 dakikada toplam 12 sayı bulmamız başka türlü açıklanamaz. Bone zaten çok kötü. Şebo da üçlük atmayı unuttu.

Maca 7-2 basladıgımızda moladan sonra oyuna giren Tugce canıtez'in bir üclük ve bir basketi ile kazandırdıgı ekstra 5 sayı bütün dengemizi bozdu . Ardın dan da 15-0 lık seri yedik .. Biz neden Bahar'ı rotasyona sokmuyoruz acaba.. Bir tugce canıtez katkısı veremeyecekse kapatıp gidelim.. Bone cok formsuz, bu aksam rezalet oynuyor . Nedir bu bone ısrarı.. Casas zaten ne oynadigi belli degil .. Şu takıma adam gibi bir kıta dısı skorer almayan yonetime sevgiler

Bu kadar kötü oynarsan olacağı bu.. Ne yapalım, canları sağ olsun.. Geçen sezonun kredisi çok daha.. Şu şartlarda buraya kadar gelmeleri bile güzel.. Ehh artık lige daha çok konsantre olup saha avantajını kaptırmamak lazım..

Lig daha önemli bu sene ligi almak lazım ama bu kısalarla olmaz.Kısa transfer hakkımız var mı? Bir tane skorer lazım kesinlikle herşeyi uzundan beklememeli.Bu Casas çok boş transfer hücumda iş yapacaksın savunmada işçiyi yerlilerden de bulursun.Zellous yerine transfer yapmayıp uyuttular bir güzel

Geçmiş olsun. Şu takımda Casas'ı bir daha izlemek istemiyorum artık. Ah yönetim ah,bir tane adam gibi kısa alamadınız şu takıma.

Bu kadar kötü oynarsan olacağı bu.. Ne yapalım, canları sağ olsun.. Geçen sezonun kredisi çok daha.. Şu şartlarda buraya kadar gelmeleri bile güzel.. Ehh artık lige daha çok konsantre olup saha avantajını kaptırmamak lazım..
Saha avantajı olsa da fener alır bence.Uzunlarımız onlardan iyiydi ama biraz olsun dengelemeyi başardılar.Tine ve Q ile iyi karşılık veriyorlar.Bunun dışında kısalar arasında dağlar kadar fark var.Bizimkiler hep 2.el oyuncu gibi.Merak ediyorum kaç 3'lük atıyoruz diye.Şut kabiliyetleri yok,hücumda hiçbirinin bir numarası yok.Bir tane skorer,sorumluluk alabilecek kısa lazım bu takıma bence.

Bu takımın kredisi sonsuz. Kızıp küsemeyiz ki.. Varlığınız yeter! Kadronun yetersizliği apaçık ortadayken fazla da birşey söylenmez zaten.