Euroleague Women Çeyrek Final Serisinde Rakibimiz Fenerbahçe

Bende Ayşegül'ün önemli bir potansiyel oldugunu düsünüyorum . Bu seviyelerde cok katkı vermesede gelecek adına onemli kozlarımızdan biri olabilir . Savunma ve mücadele yönüne hücumuda eklerse uzun yıllır verim alabiliriz. Bu macta neredeyse attıgı hic bir şut girmedi . Macın da buradan donme ihtimali yok artık . Sezon başından beri Casas'ın kocaman bir balon oldugunu yazdım burda . Şutu olmayan 2 numara almak kimin aklına geldiyse tebrik ediyorum . Ligin de elden gitmemesi icin bir kıta dışı şutor almamız gerekiyor .

Bende Ayşegül'ün önemli bir potansiyel oldugunu düsünüyorum . Bu seviyelerde cok katkı vermesede gelecek adına onemli kozlarımızdan biri olabilir . Savunma ve mücadele yönüne hücumuda eklerse uzun yıllır verim alabiliriz. Bu macta neredeyse attıgı hic bir şut girmedi . Macın da buradan donme ihtimali yok artık . Sezon başından beri Casas'ın kocaman bir balon oldugunu yazdım burda . Şutu olmayan 2 numara almak kimin aklına geldiyse tebrik ediyorum . Ligin de elden gitmemesi icin bir kıta dışı şutor almamız gerekiyor .
Sadece şut kabiliyeti olmasa neyse.Işıl'da yetenekli değildi ama top çalıp boş turnike bırakırdı,hücumda tıkanınca faul alıp çizgiye giderdi.Yani oyun zekası vardı bu kızda o da yok malesef

Fb Angeli kaybetmis kagit uzerinde bizden guclu degil..Yenildigimiz nokta yine deplasman fobisi yine futbolda olsun fb yi deplasmanda yenememe fobisi..Baskada bir sey degil.. Iki takimda sahalarinda 15 er mac yapsin futbol baskette biri digerini deplasmanda mucize olmadan yenemez.

Topu içeriye her indirişimizde hiç çekinmeden yardım savumasına geldiler. İkili sıkıştırmalarla sürekli bunlattılar uzunlarımızı . Maç Jelena ve Duba'nın birebirlerine kalınca sonucun böyle olması çok doğal. Savunmada daha az risk aldılar ve savunmayı içeride uzunlarımızı birebir bırakmama yönünde, topun arkasına geçip sürekli yardım getirerek kurdular. Onların almış olduğu risk ; dış atışımızdı -tabi bu riskse ! . Böyle bir savunma sistemiyle bize karşı oynamak için dahi olmak gerekmiyor , takımın bir tane kısa skoreri dış atıcısı yokken bu tip savunma karşısında hücumda tıkanmak çok olağan .

Bu yapılanmayla , bu zorluklara ve birilerine RAĞMEN ( hani diyorlar ya bazıları twitterda rağmenli tezahüratlar diye ) geldiğimiz nokta başarıdır . Bravo kızlar ve Ekrem Hoca... Bu taraftar senin kıymetini elbet bir gün daha iyi anlayacak .Çok büyüksünüz ...

Maça beklediğim gibi başladık fakat 11-5'den sonra kendi basketbolumuzu sahaya yansıtamadık. Akıllı oynayamadık. Fenerbahçe pota altı savunmasında her oyuncuya yardım getirdi. Dış rotasyonumuz da geçen senenin yarısı bile olmayınca Fenerbahçe gibi kaliteli bir takım karşısında hem de deplasmanda yapacak pek fazla bir şey kalmıyor. Şu şartlar altında bile ellerinden gelen en iyisini yaptıkları için takımı ve hocamızı tebrik ediyorum. Son şampiyon olduğumuz şu turnuvada yönetimin göz göre göre müdahale etmeyişi de akıllardan hiç çıkmayacak.

Hepinizin eline sağlık Sultanlar, biz bugün onlara kaybetmedik. Biz bu sene kendimize kaybettik, en büyük rakibimiz kurulu düzeni bir bir dağıtanlar oldu.Üzülecek veya sinirlenecek bir durum yok bugünkü tablodan sonra. Biz son şampiyon olarak Prag'da olmalıydık, Jelena 100 atıştan 1'ini kaçıracağı boş turnikeyi o maçta atmasaydı Prag'da idik. Onlar bile stres bitti diyor, Avrupa macerasını Galatasaray galibiyeti ile sınırlıyorlar...
Euroleague Final Four'unu oynatmaya gerek bile yok. Kupayı Ekaterinburg'a ikinciliği Kursk'a şimdiden verseler olur.

Canınız sağolsun büyük yürekli takımımım ve Koçum. Hepinizi seviyorum. Üzmeyin kendinizi siz masum kişilersiniz.

Fb Angeli kaybetmis kagit uzerinde bizden guclu degil..Yenildigimiz nokta yine deplasman fobisi yine futbolda olsun fb yi deplasmanda yenememe fobisi..Baskada bir sey degil.. Iki takimda sahalarinda 15 er mac yapsin futbol baskette biri digerini deplasmanda mucize olmadan yenemez.
Angel gidiyor ama adamlar gidip Zellous'u alıyorlar.Bizim gibi transfer yapmamazlık etmiyorlar.Biz alacaktık güya Zellous'u.Bizim tüm kısalar bugün 24 sayı atmış fenerde Zellous ve Bibcizka sadece ikisi 24 sayı atmış.Üstelik Zellous sadece 9 sayı atabilmiş.Yani fark bariz kısalarda.Zaten bu fenerin kısaları bizden hep iyiydi.Ancak Pondexter,Angel gitmesine rağmen kısaları bizden iyiyse sorun bizde demektir.Bu arada bizim uzunları bugün iyi savundular ve oynatmadılar.Kısalar da beceriksiz olunca durum bu.Kesinlikle skorer bir kısa şart

FBTV bu maç kayıtlarını aman kaybetmesin :D Çevirip çevirip yayınlayacakları tek kadın basketbol maçı olacak çünkü bu sezon...

Casas + Nuria + Aysegül . Birsel-Bojovic-Zellous-olcay cakır - tugba palazoglu . Kagıt üzerinde bakıldıgında bariz üstünlükleri var fakat insiyatif alabilecek potansiyelli bir SG transferi herşeyi degistirir . Tabi bizim yonetimin böyle bir şey becerebilme ihtimali yok.

Casas + Nuria + Aysegül . Birsel-Bojovic-Zellous-olcay cakır - tugba palazoglu . Kagıt üzerinde bakıldıgında bariz üstünlükleri var fakat insiyatif alabilecek potansiyelli bir SG transferi herşeyi degistirir . Tabi bizim yonetimin böyle bir şey becerebilme ihtimali yok.
Şu Bibcizka' işi bozuyor hiç 4 numara gibi değil kısa oyuncu gibi oynuyor ben onuda kısa sayıyorum.1 becerikli kısa alırsak gerisini Ekrem hocaya bırakabiliriz.Var mı acaba transfer hakkı yok mu bu konuda bilgisi olan

Yandan, önden, havadan, karadan final serisinde bunları biz öperiz. Hemde seve seve. Yeter ki liderlik avntajını kaçrmayalım. Bu haftaki İstanbul Üniv. maçı çok çok önenmli kırılma noktası.

UMMC bunların eline çokomuzu verip gönderir.

Geçen seneki şampiyonluk öyle bir acıtmış ki rövanşı aldık falan diyor geri zekalı yöneticileri :) Madem rövanş kupa nerde o zaman :)