G
Guest
Misafir
Kesinlikle euroleague de oynamak için çok iyi bir altyapıya sahip olmak lazım ki antreman salonumuz floryada olduğu sürece genç sporcuların galatasarayı altyapıda tercih etmemesi doğaldır.Her sene değişen bir kadro ile bırakın euroleague i uleb de bile zor başarı görülür ne yazık ki bu günübirlik yabancı transferleri ülkemizde moda oldu.Euroleague için yapılacak en akıllı adım sene sonunda 2-3 tane genç (24-25 yaş altı) yerli oyuncu almak, antonio graves i ne yapıp edip takımda tutmak(hiç sanmıyorum ama çok iyi olur) MS 'i türk statüsüne geçirip kiralamak akıllıca olabilir.Milo-Gurovic-Ziziç ise çok tartışmalı bir karar olur.Bana kalırsa uygun imkanlar karşılığında bu 3 oyuncuyla da anlaşılabilir ancak eğer avrupada bir başarı istiyorsak bu başarı 1 senede gelmeyeceğinden bu oyuncuların yaşları herkesi düşündürüyor,bana kalırsa milo ile devam edip gurovic ve ziziç yerine yine sırp ekolünden gelen oyuncular almak.Buducnost gibi bir tane yabancısı bulunmayan bir takımın şut yüzdesini,setlerini ve oyuncuların yaşını gördük.Çok zor bir şey değil ancak Ahmet Dedehayır la olmaz bu iş.En önemli konulardan biri ise SALON ve TARAFTAR.2 sene önce Barcelona ya gittiğimde Nou Camp ı gezmek için koyldum yola vardığımda ise gördüğüme inanamadım o gün ne bir basket ne futbol maçı vardı (navarro nun barca da olduğu dönem) ancak gördüğüm sıra beni şaşkınlığa uğrattı en az 400 kişi sırada bir buz pateni gösterisi için ayakta dikiliyodu.Biz ise baskette ortalama 1000 taraftarla oynuyoruz işte olay bu.Salonumuz a.ipekçi - a.şahenk olduğu sürece sadece büyük maçlara taraftar çekeriz.Taraftarın gelmesiyle bitmiyor iş , bugun fener maçında 4000 e yakın taraftaar vardı ama dikkatinizi çekti mi bilmem çoğu oraya fenere küfredip su atmaya gelmişler.Yahu bilet fiyatları 5 lira millet hala bedavaya girebilirmiyiz diyo forumda sonrada takımın gelişmesini bekliyor.Ayıp vallahi ayıp hangi parayla gelişsin klüp peki sen 5 lira vermezsen ? Takımının sahasını kapattırırsan ?
Saygılarımla Doruk Ünlü
Saygılarımla Doruk Ünlü