Re: Evren Büker'i Geri İstiyoruz . . .
Sühan Cem' Alıntı:
Öyle olmuyor işte Kutay. Lincoln Tam yetki ile takıma gelen Rijkaard'a gösterildi mi mesela? Necati Skibbe'ye gösterilmedi hadi tam yetkisi yoktu diyelim. Yönetimler her zaman güçlüdür. Basketbol coach'larının şanslı olmasının sebebi, Ülkedeki herkes gibi yöneticilerinde Futboldan anladığını sanması ama basket konusunda bilmediklerinden uzak durması. Bu yüzden yönetimi ayıktırmak istiyoruz Evren konusunda.
Adnan Polat sıcak davranmıştı havalanında çocuğa bir sorun yoktur belki
Süreci tam bilmiyorum ama Evren'in kalmadığı dönemde ipler kimde idi şimdi kimde sanırım bazı şeyler değişti o arada.Cem akdağ ile devam edilecekti bir anda Mahmudi geldi.Bütçe de aynı falan deniyor ama Bir oyuncuya 2 milyon bonservis önerebilecek durumdayız şu an bir diğerinide bonservis ödeyerek aldık.
Yani evrene kızgın birileri varsa o günkü kadar yetili olmayabilirler belki.
Senin de dediğin gibi yönetiminde birilerinin Evren'e kafayı takmış olma olasılığı futbola göre çok çok daha az.Bir de bana MAhmudi Rijkaard'a Skibbe'ye falan benzemez gibi geliyor.
Tabi öte yandan belkide kadromu kurdum Melih ile Göksenin'e güveniyorum diyordur.MAhmudi istiyor mu bu transferi onu da biliyor değilim ama herşeyden önce savunmada agresif olması ile onun çok seveceği tarzda bir oyuncu.
Onun dışında Shumpert Türk oldu ise 1 ve 3 numaralarda belli kalitde yerli oyuncumuz olmuş oluyor .Birde kalbur üstü yerli uzununumz var.2 numara o açıdan zayıf kalıyordu.Bu açıdan da iyi transfer.
Sonra Taylor ve Tutku'nun savunması soru işareti deniyor gereğinde 1 numada oynayıp savunma sertliğini artırmayı sağlayabilir.
Atletik ve kuvvetli bir guard boyu da kısa sayılmaz.Shipp'in de atletik ve 196 boyunda bir guard olduğunu düşünürsek.3 kısa ile baskılı savunma yapmamız daha kolay olabilir.Shipp ve Evren ikilisi ile fizik olarak da fazla ezilmeyiz.
Sonuç olarak olsun bu iş ..