Re: Evren Büker'i Geri İstiyoruz . . .
Evren gelmesin olur mu hic paragöz Evren'in ne isi var bizde. Emre gelsin
Vallahi hayretler icerisindeyim bu konuda yapilan bazi yorumlari okuduktan sonra.
Evren'in iyi bir basketbolcu olmasini gectim, herseyden önce karakterli, hirsli ve sorun cikarmayan bir sporcu. Belki dogustan Galatasaray'li degildir (bunu bilmiyorum), olma zorunlulugu da yok zaten, ama oynadigi 1 sene boyunca Galatasaray icin elinden gelenin en iyisini verdi ve ligde kalmamizda ciddi bir rol oynadi. Dogal olarak da profesyonel bir sporcu olarak belli bir miktar parayi hakettigini düsünmüs olabilir, ki gercekten haketti de bence. Galatasaray ona bu parayi vermeyince de Trabzon'a imza atti. Ne var yani bunda adam takimdaki en önemli 2-3 oyuncudan biri, biraz daha fazla para isteyemez mi?
Diyelimki siz X takimi taraftarisiniz, ayni zamanda profesyonel bir sporcusunuz. Ancak o X takim sizinle ilgilenmedigi icin Y takimiyla 3 lira ücret karsiliginda 1 yillik sözlesme imzaladiniz. Ertesi sezon icin Z takimi 5 liralik bir teklifle gelmis, suanki Y takiminiz da yine 3 lira teklif etmis. Ve su anin sartlarinda her iki takim da yeni sezonda kagit üzerinde esit gücte ve asagi yukari ayni hedefin pesindeler. Siz olsaniz hangi takimi secerdiniz? Her ikisi de sizin tuttugunuz takim degil fakat siz profesyonel bir sporcusunuz, tercihiniz ne olurdu?
Trabzon meselesine gelince; Evren'in yerinde ben olsam, ben de birakip giderdim. Neden derseniz, bir sözlesme yapiyorsunuz, sözlesme yaparken karsi taraftan söz aliyorsunuz, mesele para degil sözdür. Sözünü tut(a)mayan'a da 2. bir sans daha vermem. Gönülden tuttugum, bagli oldugum Galatasaray disinda Türkiye'de hangi takim olursa olsun, birakip giderim. Mesele para degil, sözdür. Tutamayacagin sözü de vermeyeceksin bu kadar basit.
Bu arada Sühan Abi genclerin hepsi de Evren'e karsi demissin, Evren'i en cok takimda görmek isteyenlerden biri de benimdir
Edit: Evren'in neden istenmedigini biliyorum, yazdim da bunu az önce sonra tartismalara yol acmamak icin geri sildim : )