Re: Evren Büker'i Geri İstiyoruz . . .
evren'in menejeri GS evren'le ilgilenmiyor demiş.İnşallahta ilgilenmemeye devam ederler
evren'in menejeri GS evren'le ilgilenmiyor demiş.İnşallahta ilgilenmemeye devam ederler
Gazanfer Tosun' Alıntı:İstemiyorum.
Çağlar Şentürk' Alıntı:Bu kadar kişinin Evren'i istemesini hayretle okuyorum.Demek Emre Belezoğlu'nuda isteriz gelirse.
Evren denen kişi gelirse G.Saray basketbol şubesi ile olan ilişkimi keserim.Tam Fb'ye yakışan bir basketçi.Umarım oraya gider.
Fatih Sinan Durak' Alıntı:Gstv'de 24 saniye programında Veli Yiğit bende Evren'le konuşuyorum gitmek istediği takımlar var dedi manalı manalı Evren'in nereye gideceğinin bu haftaiçinde netleşeceğini düşündüğünüde söyledi aynı zamanda
Çağlar Şentürk' Alıntı:Sevgili Cem,para için Ts'u seçen bir adam,yarın öbür günde gider başka takımı seçip yine seni ortada bırakır.Ayrıca Ts cephesindende enteresan şeyler söylüyorlar.Açıktan para istediğine dair.
Evren belli ki parayı herşeyin önünde tutan biri.Aynı Emre gibi.Onada Fb yakışır,G.Saray değil.
Kombine alıcaktım ama şimdi bekliyecem.Eğer Evren geri dönerse ne kombine alırım nede maçlara giderim.İyi yapılan tüm şeyler benim gözümde çöpe gider.Umarım böyle bir yanlışlık yapılmaz.
Sühan Cem' Alıntı:Konu GS'lılık ise Yiğit şardan için pankartlar açılacağına ondan hesap sormak lazım. Adnan pğolattan hesap sormak lazım. Forma skandalı ve üstüne Cem akdağ skandalı yüzünden...
Çağlar Şentürk' Alıntı:Herkesin fikrine saygı duyarım.Evren'in G.Saray'dan ayrılış şekli hoşuma gitmedi.Gelmesinide istemiyorum.Zaten o parayı kim verirse ona gider.Ona yakışan klüpte Fb'dir.Umarım oraya gider.