Evren Büker

Re: Evren Büker Galatasaray'da !

Gidişine çok üzülmüş ve aynı zamanda sadece para için gs yi bırakıp ts gitmesine son derece kızmıştım ancak her şeye rağmen bu habere çok sevindim gerçekten ihtiyacımız olan bölgeydi ...transfer forumundaki anlamsız tartışmalr yerine bu sezon takımımıza gereken desteği vermeliyiz diye düşünüyorumm...

Hem kulup olarak hemde oyuncu olarak bu olaydan iki tarafindan ders cikarmasi gerek

Kulup elindeki gelecek vadeden oyuncularla son dakkaya birakmadan sozlesmesini yapacak ve sezon sonuna birakmicak

Oyuncuda bulundugu kulubun buyuklugunu hedefini vizyonunu kariyerini dusunerek sadece para icin basketbol kulturu ve gecmisi olmayan kulupleri tercih etmeyecek

Sozlesmenin 3 yilik olmasi gereken dersin alindigini gosteriyor

Ben gecen seneki performansindan dolayi evreni ayakta alkisladim her mac gidisi icimi burktu kizdim ama infaz etmedim hicbir zaman ona kizdigim kadar yonetimede kizdim son dakkaya biraktigi icin..

Bunlar geride kaldi simdi evren armasinin kiymetini bilecek ve daha iyi performans gosterecek,bizde o zaman yine bagrimiza basicaz!

Evren'in transfer başlığı dolup taşmaz. Herkes diğer başlıklara fazlasıyla yazdı. Bize burdan sadece hayırlı olsun demek kalıyor. :)

Allah sakatlık vermesin.Takımın en değerli yerli oyuncusu olacak ileride.Belki de kaptanı.

muhteşem harika inanılmaz yerli rotasyonumuz çok iyi ama dışarıda kalacak kim olacak merak konusu
tutku taylor göksenin
shipp evren melih
caner haluk shumpert
andric rancik
ermal sertaç (başka unuttuğum varsa affola ama sanırım göksenin dışarda kalacak bu yıl :( )

Re: Evren Büker Galatasaray'da

Kutay Çamcı' Alıntı:
Kerem (bey) Macvan'da gelmeli diyorum bu ara birde onun için duanızı alsam :)

Tamamdır doktor bey hemen sistemi işleyişe geçirelim...:)

Bu adam bize gelmeli diyorsun,sağlam gerekçelerim var diyorsun...
İnş. düşüncelerin doğru çıkar ne diyeyim...:)

Noktasına,virgülüne dokunmadım...

Hayırlı olsun,

Daha öncede defalarca belirttiğim gibi çok iyi oldu bu bizim adımızada Evren adınada.

iyi bir transfer kulubümüz adına evren pişman olmasa gelmezdi tekrar tekrar hayırlı olsun 4 numara için macvan iyi bir seçenek ama onytel woods prokomun oyuncusu nasıl pahalı olabilir ama tam bize göre

Hayirli olsun yilin transferini yaptik bence, bu sezon en önemli oyuncumuz olur.

Hayırlı olsun, senenin en önemli hamlelerinden biri bana göre. Şimdi herkes kırgınlıklarını, kızgınlıklarını bir kenara koyup desteğini sürdürmeli bana kalırsa...

Hayırlısı olsun.Demekki pişman olmuş.Umarım bazı şeyleri anlamıştırda gelmiştir...

pişmanlıkla alakası yok.bu arada az once evrenın gittiği zamankı donemın yazılanlarına baktım yerden yere vurulmus simdi geri dondu nerdeyse kırmızı halı serılecek.bir garip dunya...