Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":2x5q21p5]Bir sezon yıllık 350bin TL alırken diğer sezon için önerilen 800bin TL yi reddebilecek kaç kişi var aramızda peki ?

Emre o konuda da açıklama yapıldı daha sonra. Meğer bu paranın içinde primler ve abisinin parası da varmış Salsa'ya göre.

Bu da demek oluyor çok değil 100 bin TL fark vardı bizimle Trabzon'un önerdiği arasında.[/quote:2x5q21p5]

Fark yüzbin olur mu Gazanfer? Abisi yüz bine oynuyordur zaten yaklaşık. Hadi yüz elli olsun ki çok çok zor. Prim dedikleri ne ki, yine yaklaşık bizim teklifin iki katına denk geliyor.

ve olaylar gelişir;
doğan hakyemez konuşur;

'Her kulüpte olabilecek tarzda bir maddi sıkıntı yaşıyoruz ama bunlar çözülecek. Evren kimseye bir şey söylemeden ihtarname çekmiş kulübe. İhtarname dün Düsseldorf maçı esnasında ulaştı elimize. Ve bugün de kampı terketti. Şu andan itibaren hukuki süreç başlayacak ve ne olacağını göreceğiz. Ancak şunu kesin bir dille söyleyebilirim ki: Evren bir daha bu kulübün kapısından giremez. Sözleşmesinde bir çıkış maddesi vardı, ne olur nasıl bir karar çıkar bilmiyorum ama çok da umrumda değil artık. Kendisi bizim için bitmiştir, istediği kulübe gidebilir. Aynı şartlarda mücadele eden arkadaşları var güçleriyle çalışırken onun bu tarz saha dışı detaylara kafasını yoruyor olmasının takdirini ise kamuoyuna bırakıyorum.'

haber salsabasket'ten.. çağlar ve alperen daha net bilgiler verebilir konuyla alakalı..

Anıl abi aldığı bilgiyi yazmış zaten Emre Abi, her oyuncunun bir tane normal sözleşme imzalama, bir tane de kiralık sözleşme imzalama hakkı var. Öyle olunca kiralık falan mı gidecek, Dodo izin verecek mi diye düşünüldü ama sözleşmesinde özel madde varmış Evren'in. İstediği yere isteği şekilde gidebilir.

Bu arada Ümit Avcı'ya yurtdışı daha olabilir gözüküyor ama Türkiye'de kalmam diye bir şey yok demiş kendisi.

Bu konu burada hoş durmuyor; en kısa sürede Erkek Takımımız bölümünde görmeyi diliyorum. Olanlar unutulsun; iki taraf da kucaklaşsın bir an önce.

Özür dilemeyecekse, hata yaptğını kabul etmeyecekse gelmesin.

Nasıl bir adamdır bu ki Trabzon'u da işine gelmeyince bırakıyor anlamadım.

Sporcunun zeki, çevik, ahlaklısı...

Valla su anda suclu gibi görünüyor ama olaylarin aslini bilmeden yargilamak yanlis. Evren disiplinli, isini iyi yapan ve cok profesyonel bir oyuncu. Yeniden bize dönmesini isterim cok önemli bir silahimiz olur.

Evren Büker Galatasaray'da

Evren Büker Galatasaray Cafe Crown'da

Galatasaray Cafe Crown, geçen sezon da takımda bulunan şutör guard Evren Büker?le 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda tekrar Galatasaray Cafe Crown formasıyla mücadele edecek olan Evren Büker'e başarılar dileriz.

Re: Evren Büker Galatasaray Cafe Crown'da

1+3 değil mi idi bu yıl kiralık üzerine 3 yıl daha gibi anlamıştım ben.

Burak çok hevesli idi başlık için sanırım online değil :(

Re: Evren Büker Galatasaray Cafe Crown'da

Super oldu gercekten hem yonetımı hemde Evrenı kutlamak lazım pısman oldugunu daha ılk haftada bellı etmıstı zararın neresınden donersek kardır dıyıp yuvaya gerı dondu. Sımdı bakıyoruımda Turkıye de gelecek vaad eden hemen hemen tum oyuncular bızde oldu. Cok ıyı bır yapılanmaya gırdık Allah utandırmazsa eger 1-2 sene ıcınde cok ıyı netıceler basarılar gelecektır.Yonetıme bır kez daha tesekkur edıyorum.

Re: Evren Büker Galatasaray'da

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":263k715f]

O birileri oyun kurucu olarak Evren'i tercih eder mi ondan da emin değilim Greer de Vidmar da kalacaksa zaten istedikleir maçlarda Greer'i kadro da tutabilirler ve normal sezon için diğer 4 uzun yeterli olabilir .

Birde dediğim gibi oyun kurucu poziyonu özelinde Evren Hakan'dan daha mı iyi yada Evren Emir yada Ömer Onan'ın ikisinden de daha iyi mi top getirir ?

Bu adam bize gelmeli diyorsun,sağlam gerekçelerim var diyorsun...:)
İnş. düşüncelerin doğru çıkar ne diyeyim...[/quote:263k715f]

Kerem (bey) Macvan'da gelmeli diyorum bu ara birde onun için duanızı alsam :)

Re: Evren Büker Galatasaray'da !

İşte beklediğim an :)

Gelmesini çok istiyordum inanılmaz sevindim şimdi :) .

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun ihtiyacımız olan bir transferdi.4 numara transferi de yapılırsa 3 şampiyon adayından biri oluruz

Hayırlı olsun Evren takımımızın çok önemli bir eksiğini kapattı umarım başarılı bir sezon geçirir sakatlıktan uzakta