Evren Büker

Re: Evren BÜKER Tranzon'da

Lige yeni çıkmış Trabzonun 10 M. bütçesi varsa bizim başarısızlığımızdır..

Düzgün bir sponsor kaç senedir bulamadık adnan polat hiç bir şeyde başarılı değildir ama ben arkasındayım çünkü kulube sahip çıkan birtek polat en borçlu dönemde adnan öztürk niye çıkmadı adnan çıktı televizyonlara bağırdı unutmadık o günleri..

Evren geleceğini de düşünerek profesyonel anlamda işinin gereğini yapmıştır.

Aslında Evren'in bu hareketi ile anlatmaya çalıştığı, vurgu yaptığı derin konular var ama çoğu kimse takmış gamsızlığına ve ''satışına'' çok garip...

Çocuk diyorki bu zaman kadar teklif gelmedi. Formda olduğu vakit bugünler düşünülerek iş bitirilmeliydi. Şube de acemiler magandası toplanmış ne federasyon da lobi var ne de ses çıkarma ha bire tokat yiyip oturuyoruz...

Çok merak ediyorum karpuz sallayan Murat KAYA, Çakma Kobi-Hidayet kokteyli Erdem TÜRETKENLER kaç paraya oynadı ve oynuyorlar ki hiç birisi Evren'in verdiği katkının 10/1'ini gösteremediler bile...

Bİz kandırılıyoruz artık iyice anlayın Adnan POLAT'ın varsa yoksa işi gücü futbol onda da rezilleri oynuyoruz!!!

suçlu evrenMİŞ...

vay arkadaş ne hallere düştük ya, illa birilerine toz kondurmayacağım diye bu kadar da sığ düşünülmez ki.

açın gözlerinizi açın ve bu gidişata bir dur deyin, her sene her branşta çorap değiştirir gibi oyuncu-hoca değiştiriyoruz, elimizde parlayan ender isimleri de çok kolay bir şekilde başkalarına kaptırıyoruz...

Hasan S. Saçak' Alıntı:
Lige yeni çıkmış Trabzonun 10 M. bütçesi varsa bizim başarısızlığımızdır..

Düzgün bir sponsor kaç senedir bulamadık adnan polat hiç bir şeyde başarılı değildir ama ben arkasındayım çünkü kulube sahip çıkan birtek polat en borçlu dönemde adnan öztürk niye çıkmadı adnan çıktı televizyonlara bağırdı unutmadık o günleri..
Çünkü Adnan Polat tanınan biriydi,Adnan Öztürk'ü o dönemlerde camia içinde tanıyan biri yoktu,Ayrıca Adnan Öztürk Galatasaray için birşey yapıyorsa onuda gizli yapıyor hiçbir zaman reklam yapmıyor kulübe yaptığı katkıları.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Hasan S. Saçak":qzwfpwpn]Lige yeni çıkmış Trabzonun 10 M. bütçesi varsa bizim başarısızlığımızdır..

Çünkü Adnan Polat tanınan biriydi,Adnan Öztürk'ü o dönemlerde camia içinde tanıyan biri yoktu,Ayrıca Adnan Öztürk Galatasaray için birşey yapıyorsa onuda gizli yapıyor hiçbir zaman reklam yapmıyor kulübe yaptığı katkıları.[/quote:qzwfpwpn]

Bayram anlat bilelim o zaman o katkıları,aydınlat bizi .Gizli katkıları bildiğine göre,bir paylaşımın olmuş..

Bir zamanlar maçlarımızı olimpiyat stadında oynuyorduk bizim tekrar Ali Sami Yen'e dönmemizde büyük katkısı vardır.Florya'daki alt yapı binasının ve Ali Sami Yen stadyumunun eski açık trübününün yenilenmesinde büyük payı vardır.Seyrantepe projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen 4 kişilik heyetteki kişilerden biri odur.Mezun olduğu Galatasaray Lisesine büyük katkıları ve yardımları vardır,Lisenin tüm yatakhaneleri kendisi tarafından yeniletilmiştir.

Bunları alakasız bir şekilde yazmak istemezdim,Konunun Adnan Öztürk'le hiçbir alakası yok ama sorduğun için yazmak zorunda kaldım.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Hasan S. Saçak":17by9czl]Lige yeni çıkmış Trabzonun 10 M. bütçesi varsa bizim başarısızlığımızdır..

Çünkü Adnan Polat tanınan biriydi,Adnan Öztürk'ü o dönemlerde camia içinde tanıyan biri yoktu,Ayrıca Adnan Öztürk Galatasaray için birşey yapıyorsa onuda gizli yapıyor hiçbir zaman reklam yapmıyor kulübe yaptığı katkıları.[/quote:17by9czl]

Adnan Öztürk gelse bile Branşlarda FBnin önüne geçemeyiz artık ben kime ne desem boş evreni tutamıyoruz caner ile tekrar anlaşıyoruz..

Bizim iyi şeyler yapmamız için tehditmi ediyolar yönetimi bilmiyorum.Bigün İnşallah Adnan Öztürkde gelir oda birşeyler yapar belki ama bunları yapmaz.

Birşeyler beklemek için insanlara şans vermek lazım en azından 1 dönem,Adnan Polat'ın bu 3. yılı,Yani 3 yıl Adnan Polat'a şans verilmiş,Halada veriliyor şansını iyi kullanamazsa ve Adnan Öztürk göreve gelirse onada aynı şans verilmeli ama benim tahminim çoğu kişi böyle birşey olursa önyargıyla yaklaşacak ve hemen liseli zihniyeti gibi laflar edecek.

Bu konu bizi niye ilgilendiriyor? Beko basketbol liginin olduğu yere açsanıza şu konuyu...

Re: Evren BÜKER Trabzon'da

galatasarayı istemeyen oyuncuyu zorla tutamayız boş yere evrene üzülmeyin gitti diye çünkü profösenelce 1 yıl galatasarayda oynadı adam para peşinde 3.kuruş için trabzona gitti .kimse takmasın evren niye gitti diye. içinde galatasaray sevgisi olsaydı .3 kuruş için sözleşmeyi imzalardı

Evrene suc bulan arkdaslar 300 bin tl fark var :) matematik hesabı bılmeyen bir adam bile aradakı farkın kbüyüklügünü anlar.

Evrenın babasının klübü degil bu kadar degerli idi yönetım gözunde`de neden sene ortasında sözlesme yenılemediler.

Bırakın artık emre suclu,evren suclu,ali suclu ,veli suclu demeyi.Bir suclu varsa yönetimdir.

Büyük hoca Muhtesem İmparator MURAT ÖZYERİ gördük bu sene tt de vede bizde harcadıgı paralarla yaptıgı işleri birde bu sene yapılan işleri.Murat hoca gıbı suan yonetımede toz kondurulmuyor ,Adnan baskanın bir senesi kaldı olucak olanlarda bellı gibi ben bu filmın sonunu biliyorum galıba

hakan çoşkun' Alıntı:
galatasarayı istemeyen oyuncuyu zorla tutamayız boş yere evrene üzülmeyin gitti diye çünkü profösenelce 1 yıl galatasarayda oynadı adam para peşinde 3.kuruş için trabzona gitti .kimse takmasın evren niye gitti diye. içinde galatasaray sevgisi olsaydı .3 kuruş için sözleşmeyi imzalardı

Sevgili kardeşim sen 300 bin tlyi az diyorsan vede 3 kuruş gibi basit görüyorsan,ya hayatında o kadar para görmedin yada sallamak için başkasının adıyla yazıyorsun.

Baksan o paraya bizim takımda kimler oynuyor yazayım.

Murat KAYA:300 BİN TL SENELİK

Tufan ERSÖZ :300 BİN TL. SENELİK

Fatih SOLAK:300 BİN TL SENELİK

Cemal NALGA:300 BİN TL SENELİK

Şimdi aklıma gelmedi ama yeni sözleşme imzaladık,oda o paralara oynuyor,şimdi basketbolu az bilen biri bile Evren'in bu adamların aldığının 3 katı bir değerde olduğunu bilir.

Sen neyi savunuyorsun bize ,iş bilmez yöneticilerimi? eğer savunacaksan daha somut bilgilerle savun.

Senin 3 kuruş olarak gördüğün o paraya millet koca sene oynuyor.

Cemal Nalga'nın bu konuyla ne alakası var Mithat abi?

Sonuçta geçen sezon ceza alana kadar oynadığı oyun tam bir pivot oyunuydu.Ceza almadan 1-2 gün önce Fenerbahçe'nin pota altına karşı tek başına yaptığı mücadeleyi görünce "7-8 Yıl pivota başka bir oyuncu almayız." diye düşündüm.Ama ceza aldı ve bir daha buraya dönmeyecek bir şekilde gitti.

Erdal Avcı' Alıntı:
Cemal Nalga'nın bu konuyla ne alakası var Mithat abi?

Sonuçta geçen sezon ceza alana kadar oynadığı oyun tam bir pivot oyunuydu.Ceza almadan 1-2 gün önce Fenerbahçe'nin pota altına karşı tek başına yaptığı mücadeleyi görünce "7-8 Yıl pivota başka bir oyuncu almayız." diye düşündüm.Ama ceza aldı ve bir daha buraya dönmeyecek bir şekilde gitti.

Erdal kardeşim Cemal bizde bu sene oynasaydı 300 bin tl alacaktı belki %10 fazlasıda olabilir o yüzden örnek olarak yazdım.

yani farkın kastedilen gibi 3 kuruş olmadığını belirtmek amacıyla şimdi oldumu.

Re: 16 # Evren Büker

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Milli takıma alınmadı, çok sevindim.

Beter olsun.

Hak haklıda kalmalı, emanetim sırrım saklı kalmalı, saklı içim pasaklı, tövbelerim hasarlı...

Elbet görüşeceğiz seninle Evren, mutlaka yolumuz kesişecek. Bu kulüp senin gibi nicelerine tekrar kapısını açtı, sana da açar. Fakat yaptığını asla unutmaz.

Re: 16 # Evren Büker

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Milli takıma alınmadı, çok sevindim.

Beter olsun.

bence evren de pişmandır..
imzayı çok erken attı, hiç havayı koklamadı.. tek tercihin para olduğunu sanmıyorum.. O günlerde Galatasaray'ın iyi bir takım kuramayacağı falan konuşuluyordu..Sonra Oktay Hoca geldi, transferler v.s .. Zaman makinasına binme şansı olsa Evren de Galatasaray'a imza atardı ama geçti artık.. Bence biz de uzatmayalım.. İşimize bakalım.. Gülelim,eğlenelim, sevelim, sevilelim..