Evren Büker

Shumpert'ın attığı bir üçlükte benchteki sevinci inanılmazdı.Bu sene tam verim alamadık ama seneye önemli kozlarımızdan biri olacak yine

Şutları yine girmese de bugün mücadele olarak bütün takım gibi o da çok iyiydi. Bu arada yarı final serisinde üçlük yüzdesi %10'dan bile düşük (1/11)

Evren iyi çocuktur. Sahada kenarda aynı oranda terliyor. Oyunculuğu dışında kattığı değerlerde var. Gazanfer ile görüşmek istemişse eğer ben gerçekten sevindim. Belki o kendini daha iyi ifade eder. Saha içinde aslandır saha dışında halim selim bizden biri.

Evren Büker'in bir art niyet taşıdığını hiç zannetmiyorum. Kendini daha iyi ifade etmek istemiştir büyük ihtimalle zaten aksi bir niyetle yaklaşacak olsa taraftar gözünde ne duruma düşeceğini o daha hesap edebilecek konumda.

Evren'in bu sezonki beklentilerin çok altında kaldığı gün gibi ortada. Ancak bu adamın neler yapabileceğine geçen sezon şahit olduk. Ayrıca sakat oynadığını da az çok biliyoruz. Seneye çok daha iyi olacaktır. Umarım bizimle olur..

Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu, sene başında tekrar bizimle olduğu için çok sevinmiştim ama maalesef büyük bir düşüş içinde. Çok önemli bir sakatlığının olmadığını düşünüyorum (aksi takdirde bu kadar süre alamaz,kadroya giremezdi) ve bu düşüşün sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Neredeyse 0(sıfır) yüzdeyle oynuyor. Umarım final serisinde toparlanır, yoksa Fenerbahçe karşısında işimiz zor olacaktır, kısacası onun isabetli şutlarına çok ihtiyacımız var...

Dün maç sırasında kaçırdığı şuttan sonra oyun durmuşken şöyle yaradana sığınıp kollarını yukarı kaldırararak "Allahım yeter artık neden girmiyor" tarzında bir şeyler dedi sanırım. Tribünün çok ateşli olduğu bir ana denk geldiği için gözlerden kaçmış olabilir ama o halini gördükten sonra kendisine kim nasıl kızabilir bilmiyorum...

Ayrıca basketbol oynayanlar şut ritminin,psikolojinin ve günlük performansın önemini bilirler... Sanırım Evren şu aralar bu üç noktada da biraz şanssız.
Yinede destekliyoruz...

Dün maç sırasında kaçırdığı şuttan sonra oyun durmuşken şöyle yaradana sığınıp kollarını yukarı kaldırararak "Allahım yeter artık neden girmiyor" tarzında bir şeyler dedi sanırım. Tribünün çok ateşli olduğu bir ana denk geldiği için gözlerden kaçmış olabilir ama o halini gördükten sonra kendisine kim nasıl kızabilir bilmiyorum...

Ayrıca basketbol oynayanlar şut ritminin,psikolojinin ve günlük performansın önemini bilirler... Sanırım Evren şu aralar bu üç noktada da biraz şanssız.
Yinede destekliyoruz...

ben de çok net gördüm o hareketini :)

Mç sırasında Shumpertın attığı bir baskette sevinci inanılmazdı.En içten oynayan oyuncumuz belkide.Seneye tam verimle oynayacak yine.Benim gözümde Sinan Gülerden daha değerli

Benden başkalarının da görmesi güzel. :)
Maçta pek göremiyoruz ama tekrarlarda izlediğim birçok şayet benchde olsun parkede olsun hırsına hayran kaldım.
Özellikle Göksenin'in bitirdiği pozisyonda.Biz inanıyoruz sana Evren.

Forumda bir oooo çok hırslı süpersin Evren modası olmuş. Performansı önemli şuan bizim için ve bu bakımdan Evren şuanki haliyle takımımızın en az bir level altında.

Forumu takip ediyormuş. Okuduğuna göre değer veriyordur burada yazılanlara. Yazın tatil boyunca şut çalışması yapsın. İnanılmaz düştü ve hücumda resmen 4e 5 oynuyoruz. Savunmuyorlar bile üçlük çizgisinin gerisindeyken.

Savunması için iyi çok iyi diyorduk ama son maçlarda ayakları Rancik'in ayaklarından daha beter halde hareketsiz kalıyor. Onu sakatlığa bağlayabiliriz gerçi ama şut istikrarı bence tamamen çalışmakla alakalı. Galatasarayda oynuyorsan takıma katkın olacak. Şuan Evren'in olumlu hiç bir katkısı yok malesef. Final serisinde beni inşallah yanıltır şampiyonlukta baş aktörlerden biri olur.