Evren Büker

Berkan, yok artık Lebron James...

Oyuncu burayı takip ediyor diye nasihat vermeye kalkarsak, resmen küçük düşürür gibi ''o sahadayken 4-5 oynuyoruz'' diye yazarsak gerçekten işimiz var.

Ya adam madem burayı takip ediyor onu eleştirmek yerine hele ki finale-şampiyonluğa giderken moral verseniz, iyi dileklerde bulunsanız ne olur yani içiniz mi kararır ?

Lütfen yapmayın takım şampiyonluk yolundayken lütfen.

Bu kadar da abartmayın lütfen.

Ne yani Evren bunu okuduğunda performansı mı düşecek, morali mi bozularak. Şampiyonluk yolunda bunları mı takacak maça çıkarken aklına bu mu gelecek maç içinde yada?

Playoff bitsin Evren hakkında birşeyler yazılıt zaten, playofftan dolayı ortalık bulandırılmasın diye üstü kapatılan konular var. Öğüt vermek haddime değil o zaten kendini biliyordur, sadece bu eksikliğini dillendirdim.

Ayrıca forumu okuyorsa, eleştiriye kapalıysa, eleştiri yapanlara karşı tahammülü yoksa ve daha önemlisi bunlardan dolayı performansı düşecekse okumasın buraları. Sezonun en önemli maçı öncesi de aklında başka şeyler de olmasın.

SEnin nedne sezonun en önemli maçı öncesi aklında başka şeyler var Berkan? O kadar ay durdun durdun bişi yazmadın da takımın finale yürümesini mi bekledin? Benim bildiğim kadarı ile Evren 2 senedir GS'ın oyuncusu.

Şu mesajlara bi son verin artık bununüstüne yazılan mesajları sileceğim haberiniz olsun tehdit falan yok Evren tamamen iyi niyeti ile merak etmiş belkide kendini anlatmak istedi, bunları konuşmanın ne zamanı ne yeri. Kapatın bu konuyu.

Taraftar olarak arkandayız Evren, 2. maçta takımla birlikte senin de performansının yükseleceğine olan inancımız tam. Daha çok çalışma, daha yüksek konsantrasyon ile olacak bu iş.

Bu sezon her maç bir oyuncumuz öne çıkıp o maçta büyük pay sahibi oldu fakat Evren bunu başaramadı.Evet Evren tam sırası,biz hazırız.Sıra sen de,parke senin..

evren gecen sene rancikle beraber geri donusumuzdeki en onemli oyunculardan biriydi simdi bakıyorum da istenmeyen 2 adam olmus bu ikisinin bu takım icin yaptıkları unutulmamalı mevcut kadroda daha iyisini yapabilecek birisini tanıyormusunuz

Geçen yılki Evren'i beklemekten yorulduk artık.Geriye kalan maçlarda bu durumun değişeceğini düşünmüyorum.Keşke beni yanıltsa.Artık Oktay Hoca önümüzdeki yıl ona bir şans daha verirse,İnşallah o zaman geçmiş yıllardaki Evren'i parkelerde görürüz.Tek temennim bu kendisi için.Eğer gönderilirse de yolu açık olsun.

Geçen yılki Evren'i beklemekten yorulduk artık.Geriye kalan maçlarda bu durumun değişeceğini düşünmüyorum.Keşke beni yanıltsa.Artık Oktay Hoca önümüzdeki yıl ona bir şans daha verirse,İnşallah o zaman geçmiş yıllardaki Evren'i parkelerde görürüz.Tek temennim bu kendisi için.Eğer gönderilirse de yolu açık olsun.

Eğer yerli olarak ondan daha iyisi gelmediği sürece(sinan,muratcan,ömer onan gibi)kesinlikle kalması gereken bir oyuncu..Bu sene evet beklediğimiz oyunu sergileyemedi geçen seneye oranla ama seneye daha iyi bir evren izleyeceğiz buna eminim..ki bu sezon lig daha bitmedi,daha kalan maçlar ve kaldıracağı kupa var inşallah...

inşallah seneye bir takıma transfer olursun ...ohh kebap 2 maç garanti olur bizim için...böyle bir kısa görmedim adamm bomboş 3 lüğü potaya yetiştiremiyor

Geçen sene Evrenin ben bir maç 6/6da üçlük attığını hatırlıyorum.Şimdi bu oyuncu nasıl bu kadar kötü şut atar akıl sır ermiyor.:(

Çok kritik Evren'in performansı. Hücumda katkı alırsa Fb ne yapacağını şaşırır. Çünkü ciddi anlamda riske ediyorlar Evrenin savunmasını. 3. maç üst üste 2 şut sok bu yetecek hücumda rahatlamamıza.

Hücumu zaten sene boyu kötüydü ama savunması hayal kırıklığı oluyor bende. Sakatlıktan olabilir tabi ama inşallah geri kalan maçlarda geçen seneden kesitler izletir bize. Seneye takımda kalmaması taraftarıyım ama eğer şampiyon olacaksak Evrenin katkısı çok önemli olacak.