Evren Büker

Bu yüzsüz ve yeteneksiz oyuncunun bizde 3 sezon oynadığına inanamıyorum hala.Oktay Mahmuti'nin yaptığı en büyük yanlıştı 2 sene boyunca Evren'i kovmaması.

Bu arada bu yorumu yazarken, geçmişteki yazılarada bakıyorum bir yandan.Sinan Güler'den yetenekli olduğunu iddaa eden,Jamon Gordon'dan yetenkli olduğunu iddaa eden,Josh Shipp'den değerli olduğu olduğunu iddaa eden bir dolu yorum var bu konuda.Eminim, Evren Büker konusu bu forum içinde bir ders olmuştur.

Karşıyaka'da oynayacağı sezon muhtemelen 1. ligde geçireceği son sezon olur...
 
Evren zamanında ligde kalmamızda en büyük payı olan oyuncu olduğu içinmi bu yorumlar ...10,4 sayı-3,8 ribaund-4 asist-1 top çalma ortalamalarıyla oynadığı içinmi o sezon en iyi oynayan yerliydi lütfen galatasaray basketbol şubesi 2010-2011 de kurulmadı....
 
Nankör olmaya gerek yok. İlk senesinde bize çok faydası dokundu, sonra kendi hatalarından kaybolup gitti. Karşıyaka onun için bir diriliş sayfası olacaktır.

Saygılar.
 
Zamanında, Gazanfer ile konuşmak istemesi aklıma gelen Galatasaray efsanesi. Konuşma olmadı diye biliyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? :)
 
Son düzenleme:

Üst