Ezel

İzleyici açısından güzel bir durum ama dünkü bölümde çok az reklam vardı. Şu izleyiciye de bir türlü yaranamıyorlar... Reklam çok da olsa, az olsa da sorun yaratıyorlar. : )
 
Demek ki yapımcı işin suyunu çıkarmak yerine en çok beğenilen yerli diziler arasındaki yerini korumasını tercih etmiş. Takdir etmemek elde değil.
 
Ezel'in saati Pazartesi 22:00 olarak değiştirildi. Bu hafta deneme aşamasında bu saat, eğer istediklerini alırlarsa reyting olursa dizinin saati artık 22:00 olacak
 
Bence dizinin b... çıktı artık, geçen seneden beri aynı muhabbet. Ali vurmaya niyetlendiğinde dedim daha o iş öyle olmaz başka plan yaparlar, vuracakmış gibi yapıp herkesi güya şaşırtırlar diye. 8 karakteri biraz daha kalıcı olsa belki daha ilgi çekici olablirdi dizi ama artık sürekli kendini tekrar ediyor.
 
Kerpeten Ali'nin kestiği parmak yeniden uzadı!

Ezel dizisinde Temmuz karakterinin Azad'ı markette sıkıştırdığı sahnede sağ el işaret parmağı tetiğin üzerindeydi... Ancak Ezel'in müdavimleri daha önceki bölümlerden iyi biliyor ki, Kerpeten Ali, Temmuz'un sağ el işaret parmağını kesmişti... Temmuz'un işaret parmağına senaristlerin ilerleyen bölümlerde nasıl bir numara çekeceği merak ediliyor

Böyle psikopat ve karman çorman bir kurgu içinde böyle bişeyin olmasına hiç şaşırmadım açıkçası...
 
Bence iyi gidiyor, ikinci sezonun ilk bölümlerinde biraz dağıtsa da sonradan iyi toparladı. Bu kesik parmak konusunda da protez falan bir şeyler yapmışlardır, koskoca Kenan Birkan'ın tetikçisi ne de olsa. :)
 
Son iki haftadaki reytingleriyle en düşük iki reytingini alan ve bu hafta ilk kez total reytinglerde ilk 10 dışında kalan Ezel'in saati 22:00 olarak sabitlendi. ATV 20:00'a Herşeye Rağmen programını koydu
 
Koca bir bölüm "bekaret" konusuyla geçti. Bade, Ezel'e bakire olduğunu söylediğinde ki surat ifadesi de bu konuda ki tabuyu özetliyordu.

Son bölümlerine iyi dedik ama bu bölüm harbiden fos çıktı.
 

Üst