Dünkü bölüm mükemmele yakındı. İlk önce Dayı'nın cenazesinden başlayayım. Başlarında bende Onur Abi gibi düşünmüştüm, katılımın fazla olacağını umarken sadece üç kişi vardı. Bence bu bilerek yapılmış bir törendi, çünkü Dayı'nın öldüğünü kimse bilmeyecek dedi Ezel. Sanırım finalde ya da finalden bir önceki bölümde duyuracaklar. Ezel'de o zamana kadar intikamını alacak, böylelikle büyük temizlikten sonra ölüm haberi verilecek aleme.
Yanlız Ezel artık başka bir adama büründü. Hem Cengiz'e, hem Ali'ye, hemde Bade'ye Ezel olarak veda etti. Bence Ramiz Karaeski'nin genç hali olacak bu kalan 7 bölümde. Çok farklı rolde izleyeceğiz gibi geliyor kalan haftalarda. Silah ve bıçak kullanarak adam öldürmeye bile başladı ayrıca Kaya'yı öldürdüğü sahne de de bence müthiş bir oyunculuk ve kurgu vardı. Ali'nin "o artık Ezel değil, o artık Ezel de değil" demesi özetliyordu her şeyi. Bence kafasında öyle bir plan yaptı ki dizinin sonunda hepimiz çok beğeneceğiz. İşe de Kaya'dan başladı, yakında Temmuz, Cengiz ve finalde de Kenan gider gibime geliyor.
Son olarak Kenan İmirzalıoğlu'ndan bahsetmek istiyorum.
62. bölümüyle acayip tavan yaptı adam, ezik halden bir anda vahşi bir hayvana dönüştü. Senelerdir kendisini takip ediyorum, rol aldığı bütün projelerini izlemiş biri olarak söylüyorum ki bu adam olmuş hocam. Ben bu dizinin topicini açarken de bir sürü şey yazdım ancak Ezel de acayip derece de üstüne koydu, her zaman geliştirdi kendisini. Dün bunu açıkca gördüm. Hani Amerika da falan olsa ortalığı dağıtır.. Bir ara Hollywood'a gitme olayları vardı, sırf bunun için bir yaz boyunca Amerika da dil dersi de almıştı. Artık ünü Amerika'ya Hollywood'a aşmalı. Gerçekten hakediyor, jön jön diye tutturan Türkiye de jönün kralıdır kendisi..
Çok büyük aktörsün Kenan İmirzalıoğlu.