Ezel

Masadan kalkan kim olacak? Yeni bölüm tanıtımı çıkınca belki belli olur...

Yiğit´in dediği gibi, dizi ters köşe yapmayı seviyor. Sırf bu nedenle masadan kalkacak kişi Ali olur diye düşünüyorum.
 
Bencede ters köşe olacağız arabadan ilk Cengiz indi dedim al işte huylu huyundan vazgeçmez bu hain.Sonra Kenan telefonda Eyşanla konuştu oradan uzaklaş diye.Eyşan inmek için bahane ararken Ezel indirdi onu oğlumun annesine bişey olmasını istemiyorum diye.Buluşma yerine Cengiz geldi Eyşan dediği yerde bekliyor kafa karıştı :p

Şimdide masadan Ali kalkar.Ama hain diyemi yoksa adamları görüp sıkmak içinmi bilemeyiz :roll:
 
Dayının Ezel'e verdiği derslerden benim çıkardığım kesin Cengiz, yerimi öğrenmek isteyecek mümkünse sadece adres kendisi ve kimse yokken gibi bir şey söyledi bunu yapan Cengiz. Eyşan'da kim iyi gelir dayına gidelim ama bende yanında olacam dedi buradan Eyşan değil diyebiliriz sanırım. Ayrıca Temmuz zaten haine bi noktada oradan uzaklaşmak isteyebilirsin, dikkat edemeyiz diye uyardı Eyşan olsa bir de Kenan mı uyarmış olacak.

Bence hain Cengiz, zaten Bahar'ın katili konusunda Kenan ile anlaşmalı bir şekilde Eyşan'a yalan söyledi Ezel yaptı dedi. Ama masadan kim kalkar derseniz o anlamıştır dayının bi önlem alacağını ve haini aradığını bence masadan kimse kalkmayacak. Haini sonraki bölüm belki başka bir şekilde öğreniriz ama masadan kalkan olmayacak bana sorarsanız.

:) :)
 
Dayı oradakilerin hayatını tehlikeye atmamak için kendi adamlarına rastgele sıktırır, masadan kalkan hain tespit edilir, sağlam ekip oradan uzaklaşır diye düşünmüştüm ama Temmuz geldi. Gerçi dizi bir ileri bir geri yapıyor. Belki biraz geriye sararlar, Dayı düşündüğümü yaptırır, Temmuz boşa gelmiş olur.
 
Bir de bana kızıyorsunuz yok böyle bir dizi deyince. :) Alın size dizi işte, yine yaptılar yapacaklarını.

Öyle bir dizi yapıyorlarki nasıl tahmin yapsak boşa çıkıyor. Şimdi de en önemli soru hain kim? İlk başta kesin Eyşan'dır dedim, öyle bir done verdiler ki tamam kesin bu dedim sonunu getirmediler. Bu sefer Cengiz için done verdiler, hah Eyşan değilse kesin budur dedim ama onunda ucunu açık bıraktılar ve en sonunda ibre Ali'ye döndü, "yok ya olamaz, Ali değildir" dedim bu sefer dayının verdiği doneler var ama bunun da ucu açık.

Bir de conversli katil Temmuz var. Bu adam telefonla konuştuktan sonra "seninle çalışmak güzel olacak" gibi bir şey dedi, o ekipten kiminle bu derece de konuşur? Büyük ihtimal Ali'yle ama kestiremiyorsun işte, o masada yüzde yüz ters köşeye yatacağız. Bir de 6 ay meselesi var.. Haftayı iple bekletmekten zevk alan bir senarit grubu var önümüzde, o yüzden ne tahmin yapsak tutmaz..
 
Ali'nin hâlâ niye ihanet ettiğini bilmiyoruz, şimdilerde Ezel'in güvenini kazanmak için herşeyi yapıyor ama tekrardan satar mı bilinmez. Özet'te yayınlamadılar ki fikir üretelim, bu arada Facebook'ta yeni bölümlerden bir kaç adet fotoğraf dönüyor. Eğer o fotoğraflar bu haftaki bölümden ise Ali kesinlikle hain değil, sanırım çatışma falan çıkıyor ve Ali'nin yüzü çiziliyor, yani fotoğrafta öyle.. :)

Dayı, Ezel ve Ali üçlüsü İstiklal'de dolaşıyorlar, Ali hainde olmasın zaten.. =)
 
Kenan o kadar şey vaadetti ki kim olsa satardı, aferin Cengiz. :p Ezel'in, Mert'in ölümünü telefondan izledikten sonra çıldırışı ve o çıldırışından sonra yere kapaklanıp yan bakma sahnesi neydi öyle, çok afilli bir bakış olmuş.. :)

Bir de 1971 yılındaki hikayeden de ayrı bir dizi çıkar yahu, o sahneler çok hoşuma gidiyor benim. Aslında bir değil iki dizi çekiyor ve izlettiriyorlar, bazen tam bir sinema tadı alıyorum o yıllardan.. =)
 

Üst