Ezel

Abi bildiğin bir şey mi var? Varsa açıkla.. :D

Açıkcası ben ölümüne "tatmin olmuştum." Hiç bu şekilde düşünmemiştim, eğer bu şekilde bir şey çıkarsa benim için tam bir ters köşe olacaktır. Bir de Can'ın eklediği haber bir yerlerde konuşuluyor mu yoksa tv eleştirmeni falan mı yazdı? Aslında finale yakın enteresan olaylar konuşuluyor, böyle olursa da güzel bir final yapmış olabilirler..

Yeni bölüm fragmanı da yayınlanmış ayrıca..

http://www.youtube.com/ezel#p/u/0/V_h6kYYRDnA
 
68. bölüm öyle "mükemmel"di ki bir ara final yapıyorlar sandım. İkinci sezonun uzak ara en iyi bölümüydü diyebilirim. Hem plan hem kurgu hem de gelişen olaylar epey kafa yordurttu bizlere. Ali vurulması olayının plan olduğunu sezmiştim, yani inanmamıştım ama içimde de az bir şey de olsa hani dedirtti. Ayrıca Ramiz'i tekrar görünce de bir "acaba" dedim yine. Hatta o dakika Onur Abi'nin üstteki iletileri geldi aklıma. :)

70'lerin Ramiz'i ve Kenan'ı da görmek güzeldi, bence o sahne çok güzel kurgulanmış. Final'e 2 kala bakalım neler olacak. Ramiz yok Kenan yok, mahşerin dört atlısı tekrar aynı masada, son iki bölüm çok enteresan geçecek gibi.
 
ATV'nin 2 hafta sonra final yapacak dizisi Ezel'in finali 20.00'a alınmıştır. Dizi 20 Haziran 2011 Pazartesi 20.00 da final yapacak.

Dip Not : Dizi 1 bölüm tekrarı yayınlamıştı 2 hafta önce. Bundan dolayı final 13 Haziran'dan 20 Haziran'a çekildi
 
'Ezel'in finali nedeniyle, haftaya Çubuklu 29'da 250 kişilik davet düzenleniyor. Ekibin buluşacağı geceden canlı yayin yapılacak!

EFSANE DİZİYE DEV DAVET
atv ekranlarında iki sezondur yayınlanan 'Ezel' dizisi, gelecek hafta pazartesi akşamı yayınlanacak bölümle ekrana veda ediyor. Ay Yapım, dizinin son bölümü icin müthiş bir sürpriz hazırladı. Çubuklu 29'da 250 kişilik görkemli bir organizasyon yapılacak.

EKİP BİRLİKTE İZLEYECEK
Oyuncular, yönetmen, yapımcı, senarist ve set ekibinin tam kadro katılacağı davette, son bölüm topluca izlenecek. atv, Çubuklu 29'a canlı bağlantı yapıp herkesin heyecanını ekrana taşıyacak. Davette diziye veda eden oyuncular da anılarını izleyiciyle paylaşacak.
 
Son bölümü tam bir dejavuya çevirmişler..Gözler dayıyı ve Kenan Birkanı arıyor her daim..şunu farkettim bu dörtlünün hikayesiyle dayı ve kenan birkanın hikayesi dizi içinde başka bir diziymiş adeta..
 
Keske tum bu olanlar Eysan'in evde uyurken gordugu bir ruya olsa.

Nilay abla; ben Ezel'i ezberleri bozduğu için çok sevdim. Bu dediğin olursa çok sıradan olur gibi geliyor bana.

Gerçi ben aynı durumu Sağır Oda da yaşamıştım. Harika harika dedim sonra berbat bir final olmuştu. İnşallah Ezel'i bitirirken de "farklı" olmayı başarabilirler.
 
Monte Kristo Kont'un da Ezel karakteri Eysan karakterini alip gidiyordu. Bu son hos olmadi. Ezel hapis ya da olum. Eysan olum. Kazanan Cengiz olmamali.
 
Ezel'in Finali Canlı Görüntülerle Başlayacak !


İki sezondur ekranlarda olan başarılı dizi Ezel, 20 Haziran Pazartesi akşamı eski saati olan 20:00'da final bölümüyle ekranlarda olacak.

Ezel, "Son Oyun" adı verilen canlı görüntülerle başlayıp, final bölümüyle yayınına devam edecek.

Binbir Gece'yle başlayan canlı final modasına Ezel de katılıyor. Dizi, 20 Haziran akşamı saat 20:00'da yayınlanacak olan "Son Oyun" adlı canlı görüntülerle başlayarak, çekimleri yarın (18 Haziran Cumartesi) Şile'de tamamlanacak olan final bölümüyle ekranlarda olacak.
 
Son bölümde Cengiz'e sövmeyen yoktur herhalde, adam hem tecavüz etti hem bıçakladı. Amma psikopatmış Cengiz'de.. Onun haricinde Ezel'in Eyşan'ı Ali ve ailesine kabul ettirme çabaları ve sahneleri güzeldi, son bölüm olan 71. bölümü merakla beklendirdi derken adamlar 4 yeni fragman yayınladılar.

Fragmanlardan ilk anladığımız şey; Eyşan ölmüyor, Ezel ise polislerin elinden kurtuluyor. Ama 70 bölüm devamlı ters köşeye yatıran senaristler son bölümde de süpriz yapabilir. Bekliyoruz "son oyun'u".. : )

Bu arada, finalin 20:00'da olması kesin mi Can?
 

Üst