Fatih Solak

Benim bu senenin yildizi olmasini bekledigim isim.Forum kapanmadan once beklentilerin o kadarda fazla olmadigini gormustum.Hala aynimi dusunuyorsunuz acaba?
Ozellikle su anda Hollanda macinda 5 dakka icinde yaptigi 5 blok beni dahada umutlandiriyor.Umarim bu hirsi sezon icindede devam eder.Tek istegim bu.
 
tek hucumda 3 blok yaptı
inanılmazdı

içeriyi süper kapatıo
ve çok hırslı

bize çok faydalı olcakk işalla böle dewam ederr
 
Fatih, tartışmaları yaptıklarıyla bitirdi. Memlekete hayırlı olsun, yönetimde allah rızası için 2 kalburüstü yabancıyı getirsin şu takıma,izleyelim şu takımı.

Bu arada bizden önce Houston koymuş ikiliyi Mutombo-Yao 'yla... :)
 
FATİH BLOK SOLAK

3lük attığı için pişman oldu sonra hemen tanjevic e baktı.. tanjevic rus coachlar gibi kenara alır sandım ama moralini bozmadan fatihin oyunda tuttu.. sonra boş zamanda alkışlatarak kenara aldı...
bu da oyuncu nasıl kazanılır dersiydi...
toplam 7 blok yaptığı söylendi ben 6 saydım ama olabilir.. ofansı biraz artsa süper star olacak. gurulu izledi herkes sizde heyecanla onu izleyin.......
 
Adamın kapasitesi 5 ise 5 ini de sahaya koymaya çalışıyor. Hırsını alkışlamak lazım. Ancak 6 ya çıkmaya çalışınca saçmalıyor.Ribaundunu alsın, bloğunu yapsın her maç 8-10 sayı atsın görevini fazlasıyla yapmış olur. Gaza gelip kendini aşan hareketler yaparsa takıma zarar verir.
 
Fatih'i burda kimsenin tartışmaması lazım..Arda Fatih içerde çok iyi işler yapcaklar,en çok onlardan umutluyum..
 
Ligin blok ve ribaund kralı olmaya en büyük aday. İzleyelim ve görelim. Eminim cok iyi maclar cıkaracak ve tabi ülkerin de istahı kabaracak. Belki sene ortasında bile geri isterler !
 
Dicek laf yok?

Fatih süper oyuncu alldığımızda cok sevindim SEKO nun dediği gibi bonservisi bizde olsa zaten Fatih iyi oyuncu bide bizde oynamayı cok istiyor daha basarılı olacaktır bence. :lol:
 
Yeni buldugum bilgiler.Baya ilginc.2002 draftina girmeden onceki bilgileri.
Full Name: Fatih Solak
Position: Center
Height: 7-0 (2.13 m)
Weight:270 (122.5 kg)
Team: Besiktas (Turkey)
Birthdate: July 25, 1980
Birthplace: Istanbul, Turkey

HIGHLIGHTS
Big man who started playing basketball only a few years ago.
Played soccer for many years and was a goalie until he literally grew out of the sport and into basketball.
Played his first season at the highest level in Turkey this season and has been an effective rebounder (8.4 rpg) and shotblocker (2.5 bpg) while averaging 5.1 points.
Played on Turkey’s Under-21 Team.
Prior to playing for Besiktas this season, played a few seasons in lower divisions in Turkey.
Played for Yesilyyurt (1999-2000) and Istanbulspor (2000-2001) in Turkey’s Division II.

According to scouting reports, is a good athlete from his soccer days and is already an effective defender and rebounder.
The reports note he is not instinctive on offense and has few offensive moves at this point, but that he is a hard worker and should be able to improve.
The report notes his impressive physical strength that is natural and has not been the product of weightlifting.


----

Her not dikkat cekici.
Ama son cumle cok hosuma gitti acikcasi =)
 
Fatih Solak ülker yolunda

Arkadaşlar gazetede okuduğum bu haberle şok oldum.Maalesef takımımız yaşadığı maddi sorunlardan dolayı hala Fatih'le sözleşme imzalayamamış.Bunu fırsat bilen Ülker'de Fatih'le temasa geçmiş.Fatih İstanbul'a döndükten sonra cevabını verecekmiş.Bu sene erken kaptırmaya başladık oyuncularımızı ne dersiniz? Böyle basiretsiz yönetim olamaz.Şok oldum açıkcası...
 
Bende okudum bu haberi ama hem yazan gazete bakımından hemde ülker takımının Fatih in yerine aldığı litvanya lı sebebiyle bu haberin doğruluğu konusunda şüpheliyim .
 
Ne bu becerisizlik yaaw.

Arkadasar gazetenin yazdığı haber aynen söyle:Geçtiğimiz yıl Ülkerspor'da hemen hemen hiç forma şansı bulamadıktan sonra bu sezon Galatasaray'a kiralanan Fatih Solak'ın turuncuyeşillilere geri döneceği belirtildi. Bogdan Tanjeviç tarafından A Milli Takım kadrosuna alındıktan sonra, Dream Team maçlarındaki performansıyla göz dolduran Fatih, Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde özellikle yaptığı bloklarla tribünlerin gönlünde taht kurmuştu. Ülker Koçu Ergin Ataman'ın 2.16'lık oyuncunun performansından etkilenerek geri çağırdığı öğrenildi.


FATİH SOLAK BU HABERİ OKUDUYSA LÜTFEN GERCEĞİ SÖYLESİN.
 

Üst