Fatih Solak

Arkadaşlar olay maalesef resmileşti.Basketbolseverler.com olayı doğruladı ve Fatih artık Ülker'de kesin olarak.Haydi hepimize geçmiş olsun.
 
yaa dün maçta dedikki

işalla fatih kasımda ülkere geri dönmes die
ne çom ağzımız warmış
adam bgn gitti ülkere

nese geçmiş olsun

umarım arda flnda kasım aralıkta efese gitmes
 
Onun gideceği allahın emriydi.Bugün gitmese devre arası gidecekti.Bence yapılan sözleşmeler 2 yıldan az olmamalıki takım olabilelim.
 
Arkadaşlar gazetede bende okuyunca şok geçirdim doğru olmadığına kanaat getirmek istedim.mili maçta M.Kosova'nın ve M.Baturalp'in keyifli bir biçimde Ülker'de kaldı demesiyle maçı izlemeyi bıraktım.
Ülker'in yaptığı spor kamuoyunda şu sıralar esen fairplay anlayışına ters
E.Ataman F.Solağı geri istemiş T.Kupası Fınalfour maçlarında Galatasaraylılık dersleri vermeye kalkan nutuk veren sırasıyla B.Tolbert
A.Micthel'i alan kaderimizle oynayan Ataman anlaşma yapılan oyuncuyu geri çağırıyor.gerçek yüzünü gördük bizi pilot takım gibi gören biri Galatasaraylı olamaz.
H.Üner'in sitemize verdiği röpartajında dediği gibi bizi sırtımızdan vuranlar
Galatasaraylıyım diye geçinenler.sitemizde ataman göreve bile çağrıldı gerçek yüzü ortaya çıktı e.ataman ve fenerli hakan artış bu transferi engelledi.
Burası Galatasaray Basketbol Şubesi bir oyuncuya bel bağlamaz herkezin yeri fazlasıyla dolar.
MEZARLIKLAR YERİM DOLMAZ DİYEN KİŞİLERLE DOLUDUR.
 
HAber doğruymuş sanırım. Hemen heryerde FAtihin Ülkerde kaldığına ilişkin haberler var. İlk 5 te oynaması düşünülen adamlardan birini kadromuza gelmeden kaybettik. Şimdi pota altına yabancı allahın emri oldu.
 
NTV nin textinde okudum. Ülkerin FAtih'i kesin olarak göndermeyeceği yazıyor. KAdrolarında tutma kararı almışlar (KAynak NTV)
 
Fatih Solak şu saat itibariyle http://www.galatasaray.org daki basketbol kadromuzda mevcut..O isim ordan kalkana kadar ben böyle bir habere inanmam..
---------------------------------
Dostum resmi site GS sayfasındaki kadroyu daha yeni düzenledi. 1 ay öncesine kadar geçen senenin oyuncuları gözüküyordu. Bu haber bugünün haberi. Fatih'i anca 1 ay sonra çıkarırılar oradan..Yine de inşallah dediğin gibi yalan haberdir ama NTV text te yazıyor yalan olma ihtimali çok düşük.
 
EWET ya kusra bakma ama ne olursa olsun( rakip takima weya ne biliyim kötü hakeme bile )ASLA!!! küfretmeyelim.Taam hakl1s1n ama sunuda unutma 6 senemi werdiim bu subeye su haberden sonra herkesten fazla üzüldüümü sölememe zaten gerek yok.Ama hiç 1 sekilde argoya gerek yok .Zaten hayat1m1z yeterince argo olmu_. Bunlar1 buraya tas1maya hiç gerek yok...
 
FAtih bize gelse ilk 5 başlayacaktı ve belki de milli takım çok iyi bir pivot kazanacaktı. Şimdi Ülkerde 2-3 dk süre alacak adam benchte paslanıp gidecek. Müessese takımlarını bu yüzden sevmiyorum. "Belki lazım olur" diyerek kullanmayacakları adamları kadroda tutup türk basketboluna zarar veriyorlar.
 
hey allahım...

çene yapıp ülkere laf atmak çok saçma.Sen klübü çemişgezekspor gibi yönetirsen bunların hepsi müstehaktır. Neymiş efendim anlaşmışlar da sözleşmeyi eylülde yapcaklarmış.Sen Haziran'da anlaştığın adamlar sözleşme yapmayı 3 ay sallarsan başına bunlar geldiğinde ağlamayacaksın. Sen bu kadar işbilmrzken Ergin Ataman ne yapsın. Sırf Galatasaraylı diye ekmek yediği yeri düşünmesin mi???
Azıcık düşünüp öyle konuşalım.
 
nasıl ya sen bir adam alacaksın (ya da kiralayacaksın) ona göre takım yaratacaksın (bizim için geçerli olmasa da) bütün hazırlıklarını sistemini ona göre kuracaksın (biz de sistem olmasa da) sonra kiralık veren kulüp ben vermiyorum geri verin diyecek biz de vereceğiz.

hadi ya yağma hasan böreği. senin yönetimin adam gibi sözleşme yapsa ülker bu saatten sonra kol saati bile alamaz. ama yönetim kimbilir ne yaptı nasıl bir sözleşme imzaladı (ya da imzalamadı) da fatih gidebildi o muamma. onun için alvin az bile söylemiş.
 
Dusununce bana mantikli geldi.Yine yabanci bir uzun alacaklari.Hatta bu isim bile belliydi.Litvanyali.
Ama Ibo gidince 3 numara eksikleri dogdu.Mecburen yabanci alicaklar.Turk kimi alabilirlerki.(Harunda olmadi)
Bu yuzdende yedek uzun olarakta Fatih Solak i geri istediler.

Futbol da Anadolu Kluplerinin ne hissettigini anlamis olduk boylece.
 
Arkadaşlar bu olayda öncelikle etik davranmayan Ülkerspor suçlu.Derya Taşdelenler yaptığı açıklamada Ülkerspor bize baştan kiralık sözleşmesini Eylül ayında vereceklerini söyledi ibaresini kullanıyor.Ülker bence Fatih'in milli maçlardaki performansına göre tavır alacağını baştan belli etmiş.İkinci suçluda tabiiki yönetimimiz.Fatih'le baştan bağlayıcı tazminatı yüksek bir sözleşme yapsaydık bizden alamazlardı bu oyuncuyu.Taşdelenler hakkımızı sonuna kadar arayacağız demiş.Gerek kanuni gerekde basın yolundan.Arasan ne olur artık olan olmuş.Üçüncü suçluda bence Fatih Solak.Galatasaray formasıyla çekildiği fotoğraflar var.Bunları artık albümünde saklasın.Sözünde durmayarak bize gelmedi.Artık 2 tane uzun almamız şart oldu.2.haftaki Ülker maçında İpekçi'yi doldurmalıyız bence.Onlara bir ders vermeliyiz öyle değilmi??
 

Üst