Fatih Solak

Aldigim bir habere gore Fatih Solak in Ulkere donmesi soz konusu degilmis.
Kaynak bu kadar guvenilir olmasa yazmam.
Bende inanmadim yada inanamadim.Ya basimizdakiler cidden bu isi bilmiyor yada..
Gorucez..
 
G.Saray'dan Ülker'e Müthiş Tepki

Ülkerspor kulübünden bugün Fatih Solak konusunda gelen açıklama Galatasaray camiasını çileden çıkardı.
Kulübün Basketbol Şube Sorumlusu Derya Taşdelenler, basketbolseverler.com'a yaptığı özel açıklama çok çarpıcı konuştu. Fatih Solak ile sözleşme imzaladıklarını ve bunu Ülkerspor kulübünden aldıkları söz doğrultusunda yaptıklarını belirten Taşdelenler, haklarını sonuna kadar arayacaklarını dile getirdi:
"Biz sezon sonu geldikten sonra önce Ülkerspor kulübü ardından da Fatih Solak ve menajeri ile görüşüp anlaşmaya vardık. Türk basketbolunun en önemli uzunlarından birisini kadromuza kattık. Kendisi ile resmi sözleşme imzaladık. Sarı kırmızılı forma ile resimlerini dahi çektirdik. Eylül ayında ise Ülkerspor'dan kiralık sözleşmesini almak konusunda anlaşmaya vardık. Tüm bunlar yaşanırken Ülkerspor kulübünün verdiği karardan dönmelerini hayretle karşılıyoruz. Koskoca Ülkerspor camiasını bu olayı hiç yakıştıramadım. Bu davranış hiçbir şekilde bizim tarafımızdan kabul edilemez. Biz kanuni yollardan tüm haklarımızı sonuna kadar savunacağız. Basın yoluyla da tepkimizi her zaman dile getireceğiz"
 
İsin komik tarafı bu adamlar Fatih'i iyi bir yedek olsun diye geri alacaklar. Buna en büyük tepkiyi Fatih'in kendisnin koyması lazım...
 
Ülker'in koçu galatasaraylı.Menejeri Galatasaraylı.Evet ancak bu kadar olur.Bi teklifte benden.Biz tanıdığımız insanlara,yakınlarımıza,tüm gslilere ulaşmaya çalışalım.Hep birlikte Ülker'in ürünlerini almayalım.3-5 kişi de olsa müşteri müşteridir.Belki Ülker batmaz ama gerçekten bu işi yayabilirsek biraz ses çıkarabiliriz.
 
Fatih Solak Son Noktayı Koydu !

Arkadaşlar Fatih Solak Glatasaray'dan özür dileyerek yeni sezonda Ülker forması giymek istediğini belirtti.Pazar günüde bu doğrultuda Ülker kampına katılacağını açıkladı.Geçmiş olsun.
 
kaynak: basketbolseverler

ama fatih gs forması giymek istemediğini ya da ülker forması giymek istediğini belirtir bir ifade kullanmamış,
bonservisim ülkerde olduğu için orda oynamak zorundayım demiş
 
Sevgili Ahmetson daha ne desin.Galatasaray'da oynamak istiyorum deseydi bunu açıkca söylerdi ve Ülker'de bırakırdı.Kimse zorla istemediği bir kulüpte forma giymez.
 
Kimse Fatih'i suçlamasın. Bonservisi Ülkerde ülker ne derse onu yapmak durumunda. Ayrıca koç oynayacağı sürenin eskiye oranla daha fazla olacağı güvencesini de vermiştir muhtemelen. Avrupa maçarını falan da hesaba katarsak Ülker FAtih'e süre verebilir. TAbi GS a gelse ilk 5 oynayacaktı ama GS gibi ekonomik problemlerle boğuşan başıbozuk, küme düşme tehlikesi yaşayabilecek bir takımda oynayacağına Ülker gibi avrupada ve de türkiyede iddialı bir takımda daha az süre almayı tercih etmesinde ayıplanacak bir yön göremiyorum.

Eğer Ülker gerçekten FAtihten yararlanmayı düşünüyorsa onların kararına da saygı göstermek lazım. Adamın tapulu oyuncusu ister kiralık verir ister benchte oturtur kimsenin Ülkere veya FAtih'e kızma hakkı yok.
 
serefsiz ülker yönetimi gecen sene de muratcan ve ardayı bizden aldı ve bütün sezon 2-3 dakika ortalamalarla oynattı. şimdi de daha önce kiraladıgı bi oyuncuyu sırf maddi gücvü oldugu için geri alıyo ve görüceksiniz fatihin de bu sezon aldığı süre 3-5 dakikayı gecmiycek. Allah müessese klüplerinin....
 
Milli takımdaki performansıyla tribüne seyirci cekebilecek biriydi.Cok cok yazık oldu her türlü...

Ülker yönetimini de ayrıca kınıyorum.
 

Üst