Fatih Solak

bugün hürriyette hakkında haber var..
okuyun isterseniz..
http://www.hurriyetim.com.tr de de olması lazım...

sonuçta morali bozuk olduğuna göre gelmek istediği kesin.. yoksa ülker gibi daha başarılı bir kulüpte kalması garantileşse niye morali bozulsun..
bu yüzden fatihe yüklenmek yanlış.
tekrar söylüyorum gazetede okuyun ilginç şeyler yazıyo
 
Özel) Fatih Solak "Gelişmeler Beni Üzdü"
/
İki gündür Ülkerspor ile Galatasaray arasında problemlere yol açan Fatih Solak transferi belki de en çok Milli Takımımız ile birlikte Estonya'da bulunan genç pivotu üzdü. Gelişmeleri uzaktan takip edebildiğini ve yaşanan sıkıntılar nedeniyle kafa olarak rahat olmadığını belirten Fatih "Zihin olarak kendimi Estonya maçına veremedim ama herkes bilsin ki yaşanan tüm bu olaylar benim dışımda gelişiyor" dedi.

BONSERVİSİM ÜLKERSPOR'DA
İki kulüp arasında yaşanan gerginliğin kendisi dışında geliştiğinin altını çizen Solak şöyle konuştu:
"Benim bonservesim Ülkerspor kulübünün elinde bulunuyor. Sezon sonunda bana söylenenler doğrultusunda Galatasaray ile sözleşme imzaladım. Ancak kulübüm beni kiralık olarak vermekten vazgeçti. Onların bu kararı üzerine iki kulüp arasında bir takım sorunlar yaşandı. Ancak ben tabii ki bonservisimin bulunduğu kulüpte oynamak zorundayım."

İSTEDİĞİM OYUNU SERGİLEYEMEDİM
"Bir kaç gündür yaşanan ve benim dıyımda gelişen bu olaylar nedeniyle Estonya maçına tam konsantre olamadım. Bu da doğal olarak iyi bir oyun sergileyemememe neden oldu. Ancak şunu söyleyebilirim ki, gelecek yıl Ülkerspor'da oynayacağım belli oldu. Pazar günü Ülker'in kampına katılacağım. Bu nedenle kafam rahat ve Hollanda maçında gerçek Fatih Solak gibi oynayabileceğim"

G.SARAYLILAR'DAN ÖZÜR DİLERİM
"Galatasaray kulübü çok önemli bir camia. Yaşanan tüm bu olaylardan en ufak bir hatam olmamasına rağmen bende kendilerinden özür diliyorum. Sarı Kırmızılı kulüpte çok sevdiğim arkadaşlarım ve ağabeylerim var. İnşallah onlar da yeni sezonda çok iyi bir yıl geçirirler"
-----------------------------------------------------

Fatihin bir kabahati yok. VE de medyada çıkan "GS ile anlaşamadı" haberleri de yalanmış adam imzaladım diyor. Bu durumda Ülkerin yaptığı hem ahlaka hem de hukuka aykırı bir durum. Sözleşmeden doğan kayıplarımızı karşılmak zorundalar. 3 gün kalmış ligin başlamasına nereden pivot bulacaz?
 
''Fatih Solak'ı geri alacaksın

Peki Ülker ürünlerini kime satacaksın''

yazılı bez pankart güzel olur diye düşünüyorum...
 
Arkadaşlar bugün fanatik gazetesinde İsmet BADEM F.Solağa köşesinde tepki göstermiş.İ.Badem yazısında fatih'in Galatasaraya attığı imzayı inkar ettiğini yazıyor.
onu Kayseri Meysuda oynarken oğlu Burçin Badem'in keşfettiğini fatihe günaydın , tünaydın gibi terimleri öğrettiklerini evlerinde ağırladıklarını
onu yetiştiren kişi olarak ona insalığı öğretemedikleri için özür diliyordu.
 
SEKO' Alıntı:
fatihe günaydın , tünaydın gibi terimleri öğrettiklerini evlerinde ağırladıklarını
onu yetiştiren kişi olarak ona insalığı öğretemedikleri için özür diliyordu.

Bu adam yamyammıymışki günaydını - tünaydını öğretiyolar :roll:
 
Bugun Hurriyet gazetesinde "Galatasaray Fatih Solak ile anlasti" diy bir haber var. Bunun dogrulugunu bilen var mi?
 
EVET DOĞRU.ÜLKERSPORUN RESMİ WEB SİTESİNDE DE YAZIYOR.NEDEN İSE DAHA FAZLA OYNAYIP TECRÜBE KAZANMASIYMIŞ.BU ARADA FATİH BÜYÜK BİR İHTİMALLE EUROBASKET 2005'TE OYNAYACAK. HAYIRLI OLSUN
 
Ülker'in web sitesinde var ama Hürriyet' in web sitesinde böyle bir haber yok.

Gecikmeli olarak geldi ama bu sene bence başarılı olacaktır.
 
evet ben girdim ve gördüm:)
bence güzel bir haber en azından halilcim gecen sene fatih solak ustune yaptıgı planları su sene yapar:)
 

Üst