bide yazmadan yapamayacağım. Galatasaray etiği saha kenarında oğlu yaşındaki futbolcularına ana avrat küfretmek demekmidir, onu çekme bunu çek demekmidir, tribüne gönderildiği maçta arkasındaki onu sakinleştirmeye çalışan bayanı itmek demekmidir, yedek klübesinde sevinirken yardımcılarını tokatlayarak sevinmek demekmidir, yine tribüne gönderildiği maçta, maçtan sonra stadın önünde yaptığı basın toplantısı demekmidir, yine o basın toplantısında bi küfür etmediği kaldığı yd nin yanına yandaş olmak demekmidir, hatta milli maçtan sonra demediğini bırakmadığın aynı başkan a "başkanımıza yeter yd yeter demeyin başkanımız bunları haketmiyor" demekmidir.
haa fatih terim şöyle başkan istiyor. fatih terim kendi istifasını verecek, koskoca başkanda ben bunu açıklayamam diyecek, o ben açıklarım diyecek, basın odasına ben gidemem diyen bi başkan olacak yanında, oda kolundan tutup, koskoca başkanın kolundan tutup basın odasına kendi götürecek. böyle başkanlar istiyor. ünal aysal gibi başkan istemiyor. bunudamı göremiyorsunuz, o basın toplantısında daha o kadar çok yazılacak şeyler varki. ama bunları bi Galatasaray taraftarı olarak fatih terim gözlüklerini çıkarıp, sizlerin kendinizin görmesini beklerim.
Şinasi bu yazdıkların spontane gelişmiş hareketler bunu herkes yapar.Sen hiç şampiyonluk stresi yaşadın mı? sahada bir insanın neler çektiğini bana sorarsan yaşadın mı diye 16 dakika denizliden maçın bitmesini saha içinde bir rahmetli Özhan abiye dil altı hapı veriyordum bir kendim alıyordum.Bak o günü anlatan videoya görürsün.Allah o heyanı çocuğum olduğunda yaşatmadı bana kalbim ağzımdan çıkıyordu.