Ben şahsi fikrim Fatih hocaya ne kadar haksızlık yapıldığını artık herkes gördü.
Onur abim,2000 yılından konuşulacak bir şey göremiyorum.Sözleşmesini uzatmadı ve gitti ama doruk noktasında gitti.Galatasaray'ı Avrupa takımı yapıp gitti,bunlar farklı şeyler.
Adnan Polat konusunda o sezon bitmeden önce bir mekandan çıkarken ''yakında güzel şeyler olacak'' dediğini hatırlıyorum.Başkan değişmese sezon başı yine hocamız olacaktı kendisi bence
Açıkcası çok taraflı olduğumu kabul edebilirim ama bu yönetimdeki leş insanları kabul edemem ben.Galatasaray bu değil.Hocanın gönderiliş tarzı bile bu iğrenç insanları aynı Adnan Polat'ın ibra edilmediği gibi gönderilmesi gerekiyor,yıllar öncesine dayanan''rerere rarara'' ile...
Kendisi diyor zaten zor bir insanım diye duyamadınız sanırım?
Şimdi burda 2000 senesinde Fatih hocanın neden ayrıldığını sanırım bilen yok.O zaman o tarihte olaylara şahit olan biri olarak anlatayım,Faruk SÜREN kazanılan uefa kupasından sonra kulübü bırakma kararı aldı sebebide kulübün iflas etmesi.Fatih hoca kendisiyle görüştü floryada çok değil iki takviye ile devam edebileceğini söyledi.Başkanda böyle bir durumun söz konusu olmadığını hagi popescu ve tafo maliyet açısından kulübü zora soktuğunu kendisininde bırakacağını ve normal seçimlere kadar bile dayanamıyacağını efsane başkan olarak kalmak istediğini dile getirdi.
Hatta hocam sende yolu çiz gibi bir lafı var o dönemi iyi bilen sn.Tulun çok iyi bilir.Fatih terim 15 hazirana kadar bekledi,ama arayan olmayınca italya teklifini kabul etti.
Frenzede ne yaşadığını herkes iyi biliyor özellikle fiorentina taraftarı ayrıldığını duyunca gorinin evini bastı stadda olay çıkardı.Çünkü suçlu gorinin anlamsız kadro kurdurmak istemesi.
Birde açıklama zamanına eleştiri getiren arkadaşlar için bizim başkan 3 gün önce çıkıp bu konuyu konuşmadımı? o zaman takım ivme kazanmamışmıydı.
Başkan telefon açmış ulaşamamış öylemi bende yazıyorum real ve beşiktaş maçı arası tek bir mesaj yok atılan rok denen adamın gösterdiği mesajlar real maçı öncesi.
Aslında tek tek her soruya cevap veririm ama artık yeter körü körüne hareket edenlerden hakikaten yoruldum.
Not:Bülent TULUN Mancini görüşmesi ilk olarak 4 ağustos ikinci olarak 27 ağustos resimli tespit edilen.
Ne kulüp iflas etti, Ne de Fatih Terimi aradık. Muhtaç Kaldık..Fatih Terim Gitti Lucescu geldi Faruk Süren kaçtı Mehmet Cansun geldi super cupayı aldık 7 mi 8 mi artık sayısı ne ile adı şanı duyulmamış oyuncularla şampiyon da olduk şampiyonlar ligin de iyide yerlere geldik.
Fatih Terim çok güzel bir hatip. Okadar güzel laflar ediyorki insanlara okadar iyi yakalıyorki zaten motive etmek insanları etkilemekl bağırmakla allah allah nidalarıyla olmaz Bu şekilde etkili cümlelerle olur. Ama Fatih Terim artık benim için bi,şey ifade etmiyor. Çünkü adımın erdem olduğu kadar emin olduğum bildiğim birşey de Fatih Terimin aylar öncesinden Abdullah avcı takımın başındayken Milli takımın başına geçmek için kulis yapması. Ben bunu bilirim buna inanırım. Geri kalanlar laf olur torba dolur ve bu Galatasaraya yaptığı 2.büyük yanlıştır.
edit: Yanlış Hatırlıyorsam düzeltin lütfen ama Faruk Sürenin kendi ağzından röportajda o dönem Fatih Terime sözleşme önerdik dediğini hatırlıyorum bir program da.
ya allahaşkına yapmayın. bukadar yanlış bilgilendirme vermeyin. rok un gösterdiği mesajlarda (ki rok tan nefret ederim orda yapılanda yanlıştı) "hocam geçmiş olsun olur böyle şeyler canınızı sıkmayın" mesajı yokmu. terim in toplantısında ünal aysal ın aramasına dair "ben madrit maçı sonrası telefonumu kapattım, ailemle bile görüşmedim" demedeimi. yani ünal aysal beni aramadı demiyor. nasıl madrit Beşiktaş arası tek mesaj yok diyorsunuz.
Mithat Bey Fatih Terim ile ilk görüşen Göksel gümüşdağ ve Özcan Şepik dir. Daha sonra Bizzat Başbakan ile Terim Bu konuyu görüşmüştür. İstediğiniz mecralardan onaylatabilirsiniz.