Nasıl bir uygun fiyatmış ki o Chedjou 7.5 alırken, Lille 2.5 milyon euro'ya Kjaer'i aldı. Ve 11 haftadır gol yemiyorlar. Shaqiri'nin de gayet bizi istediğini biliniyordu. 11 milyona Bayern Münih'e gitti. Biz Shaqiri'yi isterken Bayern ortada yoktu daha. Hoca net bir şekilde ben Kaka'yı istedim demedi mi? Orasını biz bilemeyiz, hoca Carlinhos'u istedi. Orda Riera'dan, Dany'den daha iyi oynardı. Fener 500 bin fazla veriyorsa, sen 1 milyon ver. Serbest piyasa. Adam Galatasaraylılığa mı bakacak, paraya mı? Sözde Oktay hoca ile de 2 yıllık sözleşme imzalanmıştı ama ne hikmetse 1 ay bile geçmeden gönderildi? Beşiktaş'ın pilinin bittiğini düşünmüyorum gayet pozisyonlara da girdiler 2.yarıda. sezona ilk 5 haftada Bursa,Eskişehir,Beşiktaş deplasmanları var. Biz buralarda hep takılıyoruz zaten konu bu değil.
Sen 7,5'a Fransa'da yılın savunma oyunusu seçilmiş adamı aldın. 11 haftadır Kjaer sayesinde mi gol yemiyorlar yoksa doğru düzgün bir savunma sistemleri olduğu için mi? Terim son toplantısında Sneijder transferi için istemedim demedi. Belki de Kaka'yı ortaya laf olsun diye attı. Hail Ünal meselesinde mesele para değil el sıkışıyorsun ve sonra gelip fener 500 bin fazla veriyor diyorsun. Peki biz 7 versek bu sefer de fener'e gidip 8'i alacak öyle öyle arttıracak.
Yahu 9 puan topladık. 2 yıldır başımızda olan adamla biz neden Es-es bursa ve bjk (ki stad Atatürk Olimpiyat) yi hala rahat yenemiyoruz. Bir takımın 2 yıldır oyun planı oturmuş olmaz mı?